بچها 0912 منم و چنتا از دوستام قطع شده به نظرتون ربط نداره.
بچها 0912 منم و چنتا از دوستام قطع شده به نظرتون ربط نداره.
مشکلات درست نشده که هیچی اینترنت 1 ساعت هم کلا قطع شده بود و کانکت نمیشد !!
ارور 718 میداد، جالب به 2828 مخابرات زنگ میزنی میگه با پوزش به دلیل ترافیک بالای خطوط امکان پاسخگویی نیست یعنی انقدر بیشعورن خط هاشون رو از دسترس مردم خارج میکنند تا به کسی جواب ندن !
حالا الان دوباره شانسی نت وصل شد. ما که میریم یا پارس یا های وب
صحبت دانلود بود... ولی وبگردی هم مشکلی ندارم. پینگ هم بدک نیست... فقط https خیلی اذیت میکنه و با پـراکسی میره...
البته کل صحبتم 90% اوقاته و بعضی وقتها که کامل داغونه...
البته الان این قطعیها هم که دوستان دارند رو ندارم...
پشتیبانی که کارش همینه، پیچوندن: )...ببین میتونی فشار بیاری پورتت رو عوض کنند...آرش جان من 10 12 روزه که تو روز سرعتم خیلی داغونه !
با 30 تا دان مبکنم ! هر چی هم زنگ میزنم میپیچونن !
یا راه انتحاری..مرکز اگر پورت خالی به اندازه داره و خط راحت قبول میکنه، پورتت رو تخلیه کنی و چند وقت بعد درخواست جدید بدی...
با تحقیق کافی انتخاب کن دوست عزیزم
به نظرم های وب الان نسبتا با توجه به تاپیکش و صحبتای دوستان وضع مساعدتری داره نسبت به پارس
این اینترنت ما رو پیر کرد.
طرف تو انگلستان با 2 پوند اینترنت 18 مگابایت داره اونم چی نامحدود بعد ما تو ایران با 21 هزار 512 نامحدود داریم که اونم همش قطع.
دوستان پیشنهادتون کدوم Isp ؟
من قطعی ندارم ولی سرعت زیر 10 و پینگ بالای 400 هست!!ساعات طلایی هم شده 5 تا 10 !! دزدی هم حدی داره برادران
![]()
شیلتر فکن من که وصل میشه ولی سرعت دانلودش داغونه با 512 من با 4 کیلو بایت دان میکنم ولی بدون شیلتر سرعتم خوبه
من سر همین قطعی های چند ثانیه ای زنگ زدم طرف گفت port رو برات چک کردیم مشکلی نداشت من هم بهش گفتم به غیر از من چند نفر دیگه هم همین مشکل رو دارن اپراتور گفت اگر
خواستی نامه میدیم پورت رو برات عوض کنن
به نظرتون مشکل حل میشه دوستان اگر بخوان پرت رو عوض کنن مرکز مخابراتیمون باید پرت خالی داشته باشه؟
برا منم قطعی داره .کسایی که خطشون فیبر نوری نیست چرا از مخابرات سرویس میگیرن مگه مجبورین؟![]()
دوستان کسی تابحال افزایش پهنای باند داده ؟! چطوریه ؟ چند روز طول میکشه ؟! فقط باید داخل سایت مخابرات تهران اون فرم را پر کنم یا کار دیگه ای هم لازمه ؟!
من 128 دارم .... میخوام افزایش بدم به 512 ! کسانی که 512 دارن راضی ان ؟!
من الان با IDM نزدیک به 30-40 کیلوبایت میگیرم ولی با fb مشکلی ندارم و راحت بالامیاد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)