نه فکر نکنم ولی میتونی سیو مرحله مورد نظرتو از اینترنت دانلود کنی .
چرا mehdi_vsgh درست میگن مشکل شما رو خیلی ها تو این تاپیک مطرح کردن . از کرکه شما یکی از پچ ها مثل پچ 1.0.3 یا 1.0.4 یا بالاترو با کرکش دانلود کن حل میشه ...
نه فکر نکنم ولی میتونی سیو مرحله مورد نظرتو از اینترنت دانلود کنی .
چرا mehdi_vsgh درست میگن مشکل شما رو خیلی ها تو این تاپیک مطرح کردن . از کرکه شما یکی از پچ ها مثل پچ 1.0.3 یا 1.0.4 یا بالاترو با کرکش دانلود کن حل میشه ...
سلام بچه ها من یک Crack از یک سایت خارجی دانلود کردم مشکلم حل شد اما پچ قبلی من یک ذره بازی روون تر بود اما این پچو که گذاشتم یک ذره از روونی کاسته شد میشه یک پچ یا همون کرک خوب و سالم رو به من بدید من ریزولوشن رو تا ته پایین بردم Detail رو هم Medum کردم با اینکه هنوز گرافیکیه اما قبلا با این و ضعیت روونتر بود
اگه پچ خوبی داشتین بگذارین
آقا من یک کرکی رو از یک جای داشتم قبلا ریختم تو محل نصب بازی بعد دیدم بازی نمیگیره دوباره پچهای اصلی رو ریختم اما چنین اروری میده این برای چیه تو تاپیک مخصوصش رفتم اما نین اروری رو توضیح نداد Fatal Eror WS10
من همیشه از ورژن 1.03 استفاده می کنم هم پچ هم کرک نه از 1.04 خوشم اومد نه 1.04.1 فقط 1.03 به شخصه من ورژن 1.03 رو توصیه می کنم خودشم من همیشه بازی رو windowed بازی می کنم روی مینیمم تنظیمات گرافیکی ممکن روی کمترین رزولیشن ممکن دیگه از این پایین تر نمیشه گذاشت کیفیت رو عادت کردم.
خوب اگرچه رو تنظیمات مینیمم گذاشتن بازی رو راحت تر میکنه خوب اما نمیشه از زیبایی های این بازی وقتی گرافیک به صورت AUtomatic با توجه به کارت گرافیکت تنظیم میشه گذشت ساده تر بگم من خودم تا کمی قبل این بازی رو رو مینیمم تنسم می کردم بازیشم عالی بود بعد که پچ و عوض کردم چون گرافم 1لذ و رم من 4.5 است ریزولوشن رو به 960 رسوندم و دیتیلها رو هم همه High گذاشتم یعنی فکرشو نمیکردم بازی به این قشنگی باشه اما کلا این بازی رو همه Pc ها بد میکشه چون اولا از PS3 به Pc پورت شده و خیلی هم گرافیکی است چون همانطور که میدانید در تنظیمات گرافیک درجه دیتیل به این ترتیب است که:
low-medum-high -very high -highest که فکر کنید این بازی در درجه Highest و با بالاتررین ریزولوشن که 1600 است اگر سیستمت به همین اندازه قوی باشه دیگه فکر کنم به جای بازی فیلم سینمای روبرومون باشه یعنی عین واقعیت البته اینجور که از فایل راهنماش به زبان انگلیسی خوندم با اینکه گرافیک 256 میخواد اما بدونید که RockStar پیشنهاد کرده در این فایل راهنما کسانی که سیستم پایین دارن مثل گراف 1GB و رم 4GB باید همه تنظیمات بازی را به مینیموم برسونند فکر کنید با اینکه گرافیک مورد نیاز بازی 256MB هست اما این سیسیتم یعنی رم 4 و گراف 1 رو راک استار سیستم پایین میدونه پس سیستم بالاش دیگه چی میخواد باشه خدا میدونه![]()
دوست عزیز اولا از PS3 پورت نشده و از XBOX360 پورت شده...
در ثانی سیستم شما هر چقدر هم بالا باشه و بتونید تنظیمات رو روی نهایت کیفیت ممکن قرار بدید شک نکنید فریم کمتری می گیرید این رو یک درصد هم شک نکنید... تازه اگه هم وضع فریم خوبی هم داشته باشید بعد کمی بازی کردن ملاحضه می کنید که بازی رفته رفته کند میشه و مشکلاتی برای رندر شدن براتون پیش میاره مطمئن باشید بازی به این سنگینی به سخت افزار شما آسیب می رسونه چنانچه بخواهید چند ساعت متوالی بازی کنید. به نظر من کسی اگه می خواد با کیفیت مناسب و اصلی و با سرعت و فریم خوب بازی کنه این جور بازی ها رو بهتره به فکر کنسول باشه
دوست عزیز من چنین چیزی به هیچ عنوان اتفاق نمی افته خوب بعضی دوستان مثل شما حاضرند بازی را تا ته بکشند پایین تا با کمترین گرافیک بازی کنند خوب اینکه فایده نداره شما از همه قشنکیهای بازی می گذرید که با ریزولوشن بالا امکان پذیر میشه مخصوصا وقتی PC به صورت آتومات ریزولوشن را برای شما انتخاب میکنه این بازی هم که الحمدالله خیلی ریزولوشناش متنوع است لازم نیست حتمت بازی را تا ته بکشید پایین من نمیگم اینکارو نکردم اما دیدم فرقی که بین ریزولوشن بالا و پایین وجود دارد بینهایت است.این اتفاقی که شما میگی در بازیهاییمشاهده میشه که هرچی ریزولوشن رو میبری بالا در گرافیک بازی هیچ تغییری ایجاد نمیشه فقط انگار سرعت بازی همینجور به صفر نزدیکتر میشه![]()
نه دوست عزیز چنین اتفاقی فقط در بازیهایی می افته که هرچه ریزولوشن رو بالا میبری گرافیک تغییر ینمیکنه فقط سرعت بازی کندتر میشه بعضی دوستا مثل شما حاضرند گرافیک بازی را تا ته بکشند پاینن تا فقط بازی کنند خوب البته دوستانی که سیستم بالای دارند منظورمه و در این بازی خوب تنوع ریزولوشن هم که زیاد است پس لازم نیست که حتما ریزولوشن را ته بکشی پایین در این بازی هرچه که ریزولوشن را ببری بالاتر گرافش بیشتر میشه اما آیا اگه بیش از اندازه ریزولوشن رو ببری بالا در صورتی که سیستمت نمیکشه آیا بازی در زمینه گرافیک تغییری میکنه خیر فقط کندتر میشه پس تو تا حد مجاز میتونی ریزولوشن را ببری بالا و تا وقتی که خودت احساس Inconvinience بهت دست نده سیستم سخت افزاری هم هیچ آسیبی نمیبینه
تنها مشکلی که من در بازی Gta دیدم این بود که وقتی با یک نفر مثل رومان یا میشل میری یه جا غذا بخئوری یا نوشیدنی بخوری وقتی که به مقصد میرسی بالا فاصله پس از یک ثانیه باید دوباره به مبدا برگردی منظورم اینکه وقتی با یک نفر غذا میخوری میری رستوران خوب چرا نشان نمیدی که دارند غذا میخورند یا نوشیدنی مینوشند از چنین صحنه هایی به راحتی گذشتند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)