تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 883 از 1364 اولاول ... 383783833873879880881882883884885886887893933983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,821 به 8,830 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشيد نميدونم اينجا جاشه يا نه ولي ميگم.

از صندلي نشين عزيز بخاطر جواب ها تشكر ميكنم ولي به نظر من پاسخ ها قانع كننده نبود واكثرا يا به شوخي بود يا پيچوند. ( اميدوارم lovab عزيز ناراحت نشه )

بازم شرمنده كه بحثو منحرف كردم

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

عزيز دل اگه با بي احترامي و كدورت همراه نباشه همين جا جاشه. ما معمولا بين دو صندلي نشين فاصله ميندازيم كه انتقاد دوستان رو بشنويم. در مورد پاسخ هاي دوستمون هم خب هر كسي به سليقه خودش جواب ميده. اين برميگرده به اينكه هر كسي چه برداشتي از صندلي و صندلي نشيني داشته. شايد يكي اينو شوخي و صميميت و دور هم بودن و گفتن و خنديدن بدونه مثل ووكمن عزيز كه دو هفته شاد رو توي صندلي با ايشون داشتيم و ممكنه يكي هم اينو كاملا جدي بدونه و جاي براي شناسوندن پيچيدگي هاي شخصيتي خودش و اينكه كمك كنه ما بيشتر بشناسيم ايشون رو مثل nightmare عزيز كه بعد از صندلي نشين خداحافظي كردند.
    بازم ممنون

حـــــرفـه ای Elfin-D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

در مورد پاسخ هاي دوستمون هم خب هر كسي به سليقه خودش جواب ميده. اين برميگرده به اينكه هر كسي چه برداشتي از صندلي و صندلي نشيني داشته. شايد يكي اينو شوخي و صميميت و دور هم بودن و گفتن و خنديدن بدونه مثل ووكمن عزيز كه دو هفته شاد رو توي صندلي با ايشون داشتيم و ممكنه يكي هم اينو كاملا جدي بدونه و جاي براي شناسوندن پيچيدگي هاي شخصيتي خودش و اينكه كمك كنه ما بيشتر بشناسيم ايشون رو مثل nightmare عزيز كه بعد از صندلي نشين خداحافظي كردند.
    سلام
    من فکر میکنم نباید اینگونه باشه...یعنی به دلخواه صندلی نشین نباشه...
    مطمئنا صندلی داغ برای خودش آرمانی داره و داره در اون مسیر قدم بر میداره.حالا بر اساس این مسیر باید به صندلی نشین ها توصیه بشه که چطور و چگونه به سوالات جواب بدن.
    این چطور و چگونه هم باید بر اساس نظر مخاطب (دیگر کاربران) باشه.
    من در کل این مدت با دوستانی که جدی و صریح به سوالات پاسخ دادن بیشتر حال کردم تا دوستانی که تاپیک رو به شوخی گرفتن...
    مخلصیم

Banned Braveheart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    قرن 14 میلادی ، در میدان جنگ با استعمار انگلیس

پيش فرض

سلام
    من فکر میکنم نباید اینگونه باشه...یعنی به دلخواه صندلی نشین نباشه...
    مطمئنا صندلی داغ برای خودش آرمانی داره و داره در اون مسیر قدم بر میداره.حالا بر اساس این مسیر باید به صندلی نشین ها توصیه بشه که چطور و چگونه به سوالات جواب بدن.
    این چطور و چگونه هم باید بر اساس نظر مخاطب (دیگر کاربران) باشه.
    من در کل این مدت با دوستانی که جدی و صریح به سوالات پاسخ دادن بیشتر حال کردم تا دوستانی که تاپیک رو به شوخی گرفتن...
    مخلصیم
    چون انگار الان ميشه نظر داد منم نظر ميدم ...

بنظر من شيوه اي که سعيد رونالدو گفت خيلي بهتره ، هرکي به نوعي به قضيه نگاه ميکنه ، بنا نيست که همه انسان ها مثل هم باشن ... يکي دوست داره جدي صحبت کنه و يکي دوست نداره ، اين برميگرده به آزادي فردي شخص صندلي نشين ...

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

چون انگار الان ميشه نظر داد منم نظر ميدم ...

بنظر من شيوه اي که سعيد رونالدو گفت خيلي بهتره ، هرکي به نوعي به قضيه نگاه ميکنه ، بنا نيست که همه انسان ها مثل هم باشن ... يکي دوست داره جدي صحبت کنه و يکي دوست نداره ، اين برميگرده به آزادي فردي شخص صندلي نشين ...
    به نظر من خیلی هم شخصی نیست.
    باید به هدف سوال شونده هم توجه بشه...میدونی چی میگم؟!...یکی خودش میاد سوال شوخی میکنه...خوب طبیعیه که باید اون رو شوخی جواب داد....ولی اگه سوال جدی بود محکومه به جدی جواب دادن...رسوندم منظور رو؟
    مخلصیم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به نظر من خیلی هم شخصی نیست.
    باید به هدف سوال شونده هم توجه بشه...میدونی چی میگم؟!...یکی خودش میاد سوال شوخی میکنه...خوب طبیعیه که باید اون رو شوخی جواب داد....ولی اگه سوال جدی بود محکومه به جدی جواب دادن...رسوندم منظور رو؟
    مخلصیم
    قبول دارم که صندلي نشين بايد به سوال جدي ، بصورت جدي پاسخ بده ؛ و نيز درک تفاوت بين سوال جدي و شوخي را داشته باشه ، اما قبول کن که فقط حدود 20 در صد سوالا جديه... وقتي کسي مياد يک قطار سوال ميزاره ، اگه تو بخواي به همه سوالا بصورت خشک و جدي پاسخ بدي ديگه کسي رغبت نميکنه بياد بخونه که چي جواب دادي ... اما در مورد مسخره کردن سوال جدي حتما بايد تذکري در کار باشه ...

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

تنها دليلي كه باعث ميشه صندلي نشين به تك تك سوالات دوستان با ذوق و شوق جواب بده اينكه بذاريم هرطور دوست داره جواب بده ! ...
    منظور اين نيست كه جواب بيربط بده اما اگه نخواست ميتونه بگه به فلان سوال نميتونم جواب بدم !!! ...
    اگه قرار باشه چارچوب واسش مشخص كنيم مطمئنا نارضايتي بوجود مياد و چون توي محيطي هستيم كه راضي نگه داشتن كاربرا در اوليته ، بهتره همين روال پيش بره ...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

صندلي داغ براي آشناييه بيشتر كاربران با همديگست.اگه قرار باشه يكجايي باشه كه فقط دور هم باشيم خوب من يك تاپيك ميزنم با اين اسم * دورهم باشيم * اگر واسه خنده ميزارين يك تاپيك ميزارم به اين اسم * باهم بخنديم نه به هم * البته جناب سعيد رونالدو بايد بگه كه هدفش چي بوده ولي هرچي هدفش بوده الان قضيش فرق داره .حيفه اين تاپيك نابود بشه.

هم حرف هاي سعيد هم الفين عزيز وهم داداش گلمون شير دل درسته ولي اگه قرار باشه نظر صندلي نشين باشه كه چه طور پاسخ بده بر فرض محال يك آدم لوس وخنكي مثل من مياد همه رو مسخره ميكنه وجواب هاي خنك ميده ( دقيقا خودمو گفتم نه كس ديگه ) .البته اونقدر خشك رو هم نميپسندم كه فقط جواب داده بشه بهتره طوري تنظيم بشه كه مثلا من كه روي صندليم جواب ها رو طوري بدم كه هم طرف به جوابش برسه وبا روحيات من آشنا بشه وهم اگه ميل به طنز دارمدر حين پاسخ دهي جوابشو بدم .يعني يك جواب طنز نه صرفا طنز .
    شايد يك سوالاتي پرسيده ميشه كه نوع سوالش طنزه وطبيعتا جوابشم طنز ولي همه كه اينطوري نيست.

صندلي نشيني شيردل يادتونه ؟؟؟ فكر كنم الگوي جالبي باشه هم جواب هم طنز .

البته اين فقط نظر شخصي منه وممكنه هدف چيز ديگه اي باشه

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

+
    من به شخصه وست دارم وقتی میام به صندلی داغ یه چیز جدید یاد بگیرم...با یک آدم جدید با عقاید جدید آشنا بشم.در این اواخر من فقط صندلی داغ بابک میثم و شاهین و مهرداد رو کامل خوندم...به نظرم اینها کامل بود!
    این بر میگرده هم به سوالات و هم به جوابها...به نظر من اول از همه یه دگرگونی عظیم و یه فرهنگ سازی بزرگ نیاز داریم در مورد سوالاتی که پرسیده میشه...چه اهمیتی داره که اسپیکر طرف چند واته یا کلید اینتر کی بوردش سالمه یا نه...بهتره به سوالات اساسی تر پرداخته بشه...
    ضمن اینکه هیچ چوبی بالای سر من نیست که حتما و جتما باید بیام 20 تا سوال لوس از صندلی نشین بپرسم...میتونم فقط نظاره گر باشم و هنرنمایی بقیه ی دوستان رو نگاه کنم.خیلی وقتها در حاشیه ی متن بودن لذت بخش تر از وسط میدون بودنه
    مخلصیم

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت

پيش فرض

يه قانوني هست که ميگه ؛ به کاري که داره بصورت موفق پيش ميره دست نزن ،‌ چون لازم نيست ... معمولا زماني تحول لازمه که کار بصورت خوب پيش نرود ... اگه صندلي داغ خوب پيش نميرفت تا الان اينهمه بازديد نداشت ...

البته راستش بعضي صندلي نشين ها بطوري جواب ميدن که حتي حس اومدن به تاپيک را از آدم ميگيرن ...
    Last edited by Braveheart; 04-08-2007 at 16:55.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •