تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 883 از 1783 اولاول ... 3837838338738798808818828838848858868878939339831383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,821 به 8,830 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

فکر کنم شما نسنجیده دارین به خیلی ها تهمت میزنین،دوست عزیز بیشتر کسایی که اینجا میان و میگن حجم دزدی وجود داره که از روی هوا نمیگن!
    همچین شما از حجم ارسالی حرف میزنین که انگار تو هر مگ دانلود،2مگ آپلود محاسبه میشه
    اگه برنامه های مدیریت حجم ترافیک داشته باشین میدونین که حجم اپلود چیز خیلی ناچیزی هستش مخصوصا اینکه دانلود تنها باشه(بنده تست کردم از هر 150-60 مگ حدود 3-4 مگ حجم ارسالی محاسبه میشه)
    و البته بحث تورنت جدا هستش
    و اینکه شما جوری حرف میزنین انگار تو ریزمصرف تفکیک حجم دریافتی و ارسالی وجود نداره،خود بنده که میدیدم حجمم خیلی زود تموم میشه با اینکه کار خاصی هم نمیکنم رفتم یه فایل 100 مگی رو گذاشتم برای دانلود و بعدش رفتم ریزمصرف رو چک کردم دیدم 115 مگ تو دانلود و 5 مگ تو آپلود زده(حتی مقدار حجم ارسالی رو هم بیشتر از اون چیزی که وجود داره میزنن) و حالا شما این همه حجم در طول دوره مصرف میکنین محاسبه کنین چقدر دزدی میشه
    یکی از دلایلی که من از این شرکت زدم بیرون همین حجم دزدی بود.
    پس نتیجه گیری میکنیم که از چیزی اطلاع نداریم نیایم همینجوری حرف بزنیم و اول فکر کنیم و بعد بقیه رو متهم به زود قضاوتی و یابه گویی کنیم.

سلام
    دوست عزیز من قصد توهین به کسه خاصیو ندارم و یه بلا نسبت هم گفتم
    من کوچیک همه ی شمام /همتون سرورید
    ولی این قضیه حجم دزدی واسه تمام کسایی که من میشناسم اتفاق نیافتاده!
    شاید واسه شما یا توی ریز مصرفتون یا تو برنامه های ترافیک سنج نزنه ولی به روشنی تو تبصره گفته که هر 1000 مگابایت رو میشه فقط 750 مگابایتشو دانلود کرد !یعنی باید قید 250 mbاشو بزنی
    25 درصد حجم ترافیک اضافی طبق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات مربوط به حجم ارسالی بوده که در ترافیک سرویس ها لحاظ گردیده است .

طبق تبصره مثلا شما اگه 200 مگابایت دانلود کنید 25% این 200 مگابایت میشه 50 مگابایت
    درسته؟
    پس تو ریز مصرفتون میزنه 250 مگابایت مصرف شده !
    اگر هم من اشتباه میکنم بگید.

من از همه معذرت میخوام و کوچیک همتونم مخصوصا شما.
    Last edited by hoseinsps; 31-07-2013 at 18:55.

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان مگه دانلود تورنت فرق میکنه؟
    من با تورنت شبانه دانلود کردم فرقی با دانلود از لینک نداشته
    منظورم اینه که اگر شبانه از تورنت دانلود کنیم حساب میشه؟

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

الان يک نگاه انداختم و ديدم ديشب 139 مگ فايل رو براي دانلود گذاشته بودم که 8 مگ هم ارسال کرده که اون ها رو دريافت کنه . ظاهرا اگر سايتي که ازش دانلود مي کنيد کند باشه حجم ارسالي افزايش پيدا مي کنه . ضمنا سيستم هم ويروسي نيست . مثل يک بچه تازه متولد شده پاکه پاکه چون اصلا جز برنامه تورنت و دانلود منيجر و اينترنت سکوريت comodo چيزي روش نيست .
    توي دانلود تورنت براي دانلودت ارسال حجم داري(بسته به ليچ ها) . يک پشه هم از کابل خونتون بره يا بياد حساب مي کنند
    اما در مورد دزدي حجم .
    اون موقع که ساعت شبانه رو يک دفعه اي عوض کردند و من يکباره 5 گيگ از دستم رفت پس چي ؟ واقعا کسي متوجه نشده چرا اومده اند و رمز شبانه رو عوض کرده اند و با روزانه هر فرد يکي کرده اند . اگرچه ممکنه يکي بگه براي اين بوده که اونهايي که سيستمشون روشن ميشه به اينترنت وصل ميشدند راحت شده اند ولي قبولش برام سخته با اين زيرآبي رفتن هاشون خيلي دنبال اين مسئله بوده باشند .
    گاهي اوقات کارهايي مي کنند که حال عده اي رو بگيره و درمورد اينکه بيش از حجم ارسال و دريافتي حساب مي کنند نمي تونم نظري بدهم . يک تست و آزمايش دقيق احتياج داره و امان از بي حالي .

اين قسمت هم درست نمي گيد :

طبق تبصره مثلا شما اگه 200 مگابایت دانلود کنید 25% این 200 مگابایت میشه 50 مگابایت
    درسته؟
    پس تو ریز مصرفتون میزنه 250 مگابایت مصرف شده !
    اگر هم من اشتباه میکنم بگید.
    چيزي که دريافت يا ارسال نکني ازت کسر نميشه . از هيچ که نميشه چيز ساخت . اگر هم به فرض محال حق با شما باشه که .... (بيب بيب بيب )
    Last edited by mohammad_77; 31-07-2013 at 21:41.

4. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

دوستان صبا نت یک سوال دارم خط شما روی چند مگابایت بسته شده یعنی مثلا تو تنظیمات مودم روی چند بسته شده من 6 مگابایت بود زنگ زدم صبانت گفتم خطم نویز نداره بالاتر نمیبندید بهش برخورد اومدم تو تنظیمات مودم کرده بودش 4 کمش هم کرد زنگ زدم گفت همینی که هست نمیخوای شنبه بیا خطتون جمع کن

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان صبا نت یک سوال دارم خط شما روی چند مگابایت بسته شده یعنی مثلا تو تنظیمات مودم روی چند بسته شده من 6 مگابایت بود زنگ زدم صبانت گفتم خطم نویز نداره بالاتر نمیبندید بهش برخورد اومدم تو تنظیمات مودم کرده بودش 4 کمش هم کرد زنگ زدم گفت همینی که هست نمیخوای شنبه بیا خطتون جمع کن
    بستگی به مرکز مخابراتیتون داره!
    ولی در بهترین حالت ممکن تا4مگ هستش و نهایتا روی این سرعت بسته میشه.
    آپلود هم حداکثر روی1مگ بسته میشه.

7. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

با سلام
    دوستانی که نامحدود دارن از صبانت راضی هستن؟
    چطوریه وضعیت سرعتش؟
    128 یا 256

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

این را هم درنظر داشته باشید که صبانت عاشق چشم و ابرو شما نیست من هم نامحدود دارم ولی قانون مصرف منصفانه داره یعنی اگر از مقدار مشخصی برای 256 بین 20 تا 60 یا 70 گیگ دانلود بیشتر کنین سرعت به طور اتومات روی 30 کیلوبیت بسته میشه این هم قانون مسخره ای است که خودشون درآوردن بالاخره یک جوری میخوان از مشتری پول بیشتری بگیرن یا مجبور بشه بره محدود بگیره اگرم بخوای از جای دیگه نامحدود بگیری که مخابرات(بستگی به منطقه داره) منتظ میشه تا خطت تخلیه بشه و بعد به بهانه فیبر نوری از خودش اینترنت محدود بدون شبانه بگیری دیگه هرچی بگم کم گفتم اینم از وضعیت اسفناک اینترنت در ایران

10. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اصلا به درد دانلود نمی خوره چون به محض این که ترافیک منصفانه رو رد کنی 15 گیگ در ماه 128 و 20 گیگ 256 سرعتت در پایین ترین حد بسته میشه یعنی 128 میشه 16 کیلوبیت و 256 میشه 32 گیلوبیت من 256 داشتم بعد از دو هفته و مصرف ترافیک سرعتم رو 30 بسته شد اعصابت خورد میشه خیلی خنده داره نامحدود محدود شده ما حاضریم سرعت 256 رو توی 70 کیلوبیت فیکس کنن این قانون مسخرشونو بر دارن

12. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

این را هم درنظر داشته باشید که صبانت عاشق چشم و ابرو شما نیست من هم نامحدود دارم ولی قانون مصرف منصفانه داره یعنی اگر از مقدار مشخصی برای 256 بین 20 تا 60 یا 70 گیگ دانلود بیشتر کنین سرعت به طور اتومات روی 30 کیلوبیت بسته میشه این هم قانون مسخره ای است که خودشون درآوردن بالاخره یک جوری میخوان از مشتری پول بیشتری بگیرن یا مجبور بشه بره محدود بگیره اگرم بخوای از جای دیگه نامحدود بگیری که مخابرات(بستگی به منطقه داره) منتظ میشه تا خطت تخلیه بشه و بعد به بهانه فیبر نوری از خودش اینترنت محدود بدون شبانه بگیری دیگه هرچی بگم کم گفتم اینم از وضعیت اسفناک اینترنت در ایران
    مخابرات اصفهان کلا نا محدود نمیده
    شرکت هایی که نامحدود ارائه میدن اینجا
    شاتل!!!
    آسیاتک
    و صبانت که به تازگی اومده اینجا
    امروز با نماینده تماس گرفتم
    میگه سرعت دانلود شما روی 100 هست حدودا .و حتی تا 200 میره
    128 چقدر دانلود کنیم میاد روی 16 تا؟(حدودا)

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده که گفتم اینجا شرح بدم شاید به یه جوابی برسم ،
    الان یه هفته هست که سرویس اینترنت صبا نت من قطع میشه ، یعنی دو سه ساعت قطعه بعد وصل میشه .هر بارم که زنگ میزنم میگن خطتون از اینجا کانکت هست . امروز که اینجوری شد زنگ زدم صبا و بازم گفت خطتون از اینجا مشکل نداره .
    خلاصه بهم گفت مودم رو خاموش کن و قرار شد یه سری تغییرات روی سیستم بده و بعد از یه ربع مودم را روشن کنم .
    بعد از اینکه مودم رو روشن کردم pc که با کابل وصل هست به مودم مشکلی نداشت و به نت وصل بود ، یه لب تاپم روشن کردم و اونم وصل شد ، ولی دیوایس های دیگه مثل گوشی و تبلت وصل نشدن .
    حالا الان که بعد از چند ساعت بازم اومدم پای سیستم در کمال تعجب دیدم pc هم نت نداره ، یه لب تاپ جدید امتحان کردم اونم نت نداره ( حتی درایور وایرلس را آنیستال کردم و دوباره نصب کردم ) و هیچ دیوایسی به نت وصل نمیشه به جز لب تاپ خودمکه قبلا هم به نت وصل شده بود .
    من که کلا گیج شدم ، الان مشکل از صبا نت هست ؟ یا مشکل از کجاست ؟ مودمم مشکل داره ؟ ( مودم tplink 8901g هست ) .

ممنون میشم راهنماییم کنید، چون واقعا اعصاب خورد کن شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •