ميشه يكم توضيح بدين ؟ چطوريه ؟ نحوه كارش ؟ چنده ؟ ...
ميشه يكم توضيح بدين ؟ چطوريه ؟ نحوه كارش ؟ چنده ؟ ...
سلام دوستان، من فایلام زیاد ناقص میشن، شما چنین مشکلی ندارید؟ کلا انگار packetlostمبین نت زیاده، درکل یعنی کیفیت پایینه
یه دستگاه هست میخری که یه پورت داره که سیمی که از مودم میادتو pcرو میزنی توش، بهمین راحتی، تنها راحش همینه و بعد وایرلساستفاده میکنی
اطلاعات بیشتر خواستی سرچ کن
کسی به جز من زنگ زده بهشون بگه چرا سرعت 1 مگابیت رو لیمیت کردن رو 512 ؟
دوست عزیز بهترین روش تهیه یه روتر وایرلس هست ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم درست گفتن با اکسس پوینت هم می تونید این کار رو بکنید با این تفاوت که فقط به صورت وایرلس می تونید استفاده کنید و خروجی لن نداره
اما با روتر وایرلس هم خروجی وایرلس داری و هم خروجی لن، مدل های مختلفی هم هست ، شما چثدر می خواید هزینه بکنید ؟
در تکمیل فمایش دوستمون، واسه اینکه ممکنه کمی براتون مبهم باشه:
در اصل اون دستگاه رو یه PC درنظر بگیرید، فکر کنید اون PC کارش اینه که اینترنت سیمی شما رو به امواج تبدیل کنه!
وقتی سیم شبکه تون رو بهش وصل می کنید و روشن اش می کنید باید بتونید توی لیست شبکه های بیسیم ببینید اش و می تونید روش کلیک کنید و بهش وصل بشید (اگر رمز پیش فرضی داشته باشه توی دفترچه اش پیدا کنید)
این کامپیوتر جدید طبیعتا یه IP داره که معمولا 192.168.1.1 هست، البته توی دفترچه اش حتما گفته، میتونید با تایپ این IP توی مرورگر بهش وصل بشید و نام کاربری و پسورد پیش فرض رو بدید و تنظیمات اش رو تغییر بدید (مثل رمز عبور و نام شبکه)
من چون مودمم outdoor هست و فریمورش رو آپدیت کردن دیگه اون قسمت رو نمی بینم
مرسي از راهنماييتون . فكر كنم واسه من روتر وايرلس بهتر باشه . چون ميخوام PC خودمو بهش وصل كنم بعد جاي ديگه خونه از لپتاپ استفاده كنم .
من از مدلاش خبري ندارم ولي تا 100 تومن ميتونم هزينه كنم . لطفا چندتا مدل خوب اسم ببرين . مرسي ...
مدل های مختلفی هست مثل d-link , TP-link , Zyxel که من خودم به شخصه tp-link رو پیشنهاد می کنم، چند مدلش رو براتون می زارم
TP-Link 300Mbps Wireless N Router TL-WR941ND
TP-Link 300Mbps Wireless N Router TL-WR940N
TP-Link Ultimate Wireless N Gigabit Router TL-WR1043ND
برید سایت دیجی کالا
Last edited by hooss128; 06-07-2012 at 21:14.
گمان كنم گذرا باشه و با گذشت چند روز منطقه شما اصلاحبشه.کسی به جز من زنگ زده بهشون بگه چرا سرعت 1 مگابیت رو لیمیت کردن رو 512 ؟
دوستان اگر ميخوايد آپتون به ميزان چهار برابر تصوير زير برسه؛ به امضا رجوع كنيد.
![]()
Last edited by m654; 06-07-2012 at 21:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)