من همیشه از ایرانسل راضی بودم...اما بعد از اون چند روز قطعی واقعا افتضاح شده...مشکل من هم پکت لست و پینگ بالا...پینگ من بالای 250 نمی رفت...الان کلا 400 به بالابه همراه پکت لست....حالا امروز وضعیت امروز 1 مقداری انگار بهتر شده...
من خودم خیلی پیگیر بودم...اول که با 707 صحبت کردیم طرف خیلی جالبه که برگشت به من گفت مشکل پینگ بالا و تایم اوت دادن شما از کارت گرافیک و سیستم هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جدا کی این دوستان رو گذاشته به عنوان اپراتور////من هم که ددیدم طرف چیزی بلد نیستم گفتم به فنی ارجاع بدید و بالاخره راضی شدن به فنی ارجاع بدن...که بعد 1 ساعت فنی تماس گرفتن و مشکلات رو پرسیدن....سرعت من که 2 مگ هست گفتن به احتمال زیاد برای شما آنتن ضعیفه در حالی من rssi من تقریبا 68 هست...و قبلا از این بدتر بود و سرعت فیکس 260 می داد و پینگ زیر 250...حالا میگن برای سرعت 2 مگ این rssi مناسب نیست و مشکل شما از اینه که مشکل آنتن دهی دارید...من که کاملا با این قضیه مخالفم...وضعیت قبل از این rssi نا مناسب تر بود .... اما سرعت 250 به بالا و پینگ واقعا بهتر بود..
بعد از کلی صخبت که کردیم و قانع شدن که پکت لست شدن از طرف خود شرکت هست آخر dns رو تغییر دادیم و وضعیت به نظرم خیلی بهتر شده امروز....
این دو dns رو به من دادند
217.218.127.127
217.218.155.155
به نظرم شما هم رو این dns ها ست کنید و 1 بار مودم رو خاموش و روشن کنید وضعیت رو اعلام کنید....