تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 883 از 1049 اولاول ... 383783833873879880881882883884885886887893933983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,821 به 8,830 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من تلویزیون W804 گرفتم و سینما خانواده 727 پایونیر. هرکاری می کنم با هیچ کدوم نمی تونم زیرنویس فارسی رو ببینم. فیلم رو از روی USB پخش می کنم. زیرنویس رو چرت و پرت نشون می ده. دوستان خواهشا کمک کنید. واقعا اعصابم ریخته بهم.

باتشکر احسان

این کار رو روی زیرنویس srt میشه انجام داد.1-زیرنویس رو با office word باز کن.2-یونیکد رو روی arabic windows default قرار بده.3-کل متن رو با ctrl a کپی کن.4-متن رو توی word pad پیست کن.5-با فرمت srt و یونیکد utf-8 ذخیره کن.در نهایت زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و توی یه پوشه بریز.این روش روی تلویزیونت جواب نمیده ولی روی سینما ممکنه.

داره خودمونی میشه jafeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

من تلویزیون W804 گرفتم و سینما خانواده 727 پایونیر. هرکاری می کنم با هیچ کدوم نمی تونم زیرنویس فارسی رو ببینم. فیلم رو از روی USB پخش می کنم. زیرنویس رو چرت و پرت نشون می ده. دوستان خواهشا کمک کنید. واقعا اعصابم ریخته بهم.

باتشکر احسان

دوست عزیز متاسفانه ضد حاله و لی تنها راحت اینه که بازم پول خرج کنی و یه مدیا پلیر بخری فقط من قبلا تجربه اش رو داشتم هر مدلی مدیا پلیر میخری بخر ولی segate نخر اونم باز همین مشکل رو داره

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز متاسفانه ضد حاله و لی تنها راحت اینه که بازم پول خرج کنی و یه مدیا پلیر بخری فقط من قبلا تجربه اش رو داشتم هر مدلی مدیا پلیر میخری بخر ولی segate نخر اونم باز همین مشکل رو داره
    مشکلی که هست و نمیشه کاریش کرد
    اگر راهکارهای هست خیلی عملی و راحت نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

مشکلی که هست و نمیشه کاریش کرد
    اگر راهکارهای هست خیلی عملی و راحت نیست
    می شه لطف کنید راه حل هارو بگین؟؟؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

می شه لطف کنید راه حل هارو بگین؟؟؟
    چند پست بالاتر دوستمون براتون توضیح دادن
    تو همین تایپ بگردید در موردش صحبت شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان

ورژن سینما خانواده من 727 هست. دیشب تونستم با استفاده از برنامه AVIAddXSub فایل SRT رو به SUB تبدیل کنم. وایییییییییییی دوستان بالاخره پخش کرد. عالی و به صورت سینک. حالا می خوام بدونم تغییراتی از ورژن 55 نسبت به 65 اتفاق افتاده؟؟؟ پیشنهاد می دین که آپدیت کنم؟؟؟

باتشکر

7. 2 کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود دوستان، در حال حاضر سینما خانگی زیر یک تومن چه چیزهایی موجود است؟ البته با کیفیت ترین گزینه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان

ورژن سینما خانواده من 727 هست. دیشب تونستم با استفاده از برنامه AVIAddXSub فایل SRT رو به SUB تبدیل کنم. وایییییییییییی دوستان بالاخره پخش کرد. عالی و به صورت سینک. حالا می خوام بدونم تغییراتی از ورژن 55 نسبت به 65 اتفاق افتاده؟؟؟ پیشنهاد می دین که آپدیت کنم؟؟؟

باتشکر
    تغییرات:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من خودم آپدیت کردم ولی تصمیم با خودتون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام یعنی با این کار فیلمهای که رو فلش میریزی رو با زیر نویس چه به تی وی یا سینما وصل کنی نشون میده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درود دوستان، در حال حاضر سینما خانگی زیر یک تومن چه چیزهایی موجود است؟ البته با کیفیت ترین گزینه.
    اگه اپارتمان میشینی و یا به هر جهت نمیتونی ولوم بدی اصلا خرج سینما نکن ارزون ترینشو بر دار کارت را بیوفته که هم تجربه و لذت صدای دالبی رو ببری هم اینکه پولتو دور نریزی . من ال جی دارم خیلی هم راضی هستم اشتبا نکنم ولومش تا 50 یا 60 هست .یک بار صداشو جو گرفتم بردم رو 30 ! شیشه ها خونه میلرزید خیلی کیفیت صداش بهتر سیستم ماشینم بود که 2 تومن خرج کردم . که ناگهان بعد 5 دقیقه با اینکه صداش تا ته نبود حدود نصف بود دیدم یکی داره محکم میزنه دم اتاق یعنی کم کن ! بعد کم که کردم بم گفتن همسایه زنگ زده خونمون داره میلرزه شاکی شدن !!! الان باور کنید خیلی بالا ببرم خیلی بالا واسه یک فیلم با صدای dst تو روز 13 هست !!! تو شب که زیر 8 هست
    ققط در صورتی که میتونی ولوم بدی خیلی رو صداش زوم کن تو ولوم های پایین تفاوت انچنانی نیست .من قبل خرید برام ولوم دادن چند مدلشو بعد صدا اینو پسندیدم .ال جی کلا مارک خوبیه .سامسونگم شنیدم صداش خفه بود
    Last edited by pcgamer; 09-02-2014 at 23:14.

12. این کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •