سلام
به نظر شما بين dell xps l502 / hp6080 کدوم بهتره آخه ميگن hp تصويرش خيلی خوب نيس dell ميگن زود خراب
ميشه...آخرين قيمتشونم اگه ميشه بذاريد...
ممنون...![]()
سلام
به نظر شما بين dell xps l502 / hp6080 کدوم بهتره آخه ميگن hp تصويرش خيلی خوب نيس dell ميگن زود خراب
ميشه...آخرين قيمتشونم اگه ميشه بذاريد...
ممنون...![]()
کاربردتون چیه؟
ببینید بچه ها من خودم توی پاساژ ایرانیان N53SVرو دیدم که هلوگرام FULL HD بغل کیبوردش زده بود و از فروشنده هم پرسیدم گفت صفحه نمایشش Full HD هست پس در این مورد شک نکنید.چون دیدم آقا حمید به اشتباه زده بود HD .بعد رفتم نمایندگی اسوس مشخصات دقیقشو دیدم هاردش 7200 Rpm بود رمش هم می گفت هر چی سفارش بدی واست می ندازیم ولی تو قیمت تاثیر گذاره.محض اطلاع بگم که مادر برد این لپ تاب 4تا اسلت رم داره که تا 16 گیگ رم (4*4GB) ساپورت میکنه.در ضمن بلو ری هم می گفت به انتخاب مشتری براش می ندازیم
Last edited by hnaserisoft; 17-07-2011 at 11:04.
جواب اینم بدید ممنون میشم
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
بله این درسته شما توی کشورایی که سیستم فروش آنلاین واسشون فراهمه (مثلا خرید dell در امریکا) شما خودتون کانفیگ مورد نظرتونو انتخاب می کنید یعنی برای همه حالت ها فکر کنم تولید کردن اما اینکه واستون بندازن نمی دونم منظورتون چیه ؟ یعنی فروشنده قطعاتو عوض می کنه ؟ این غیر ممکنه
دو نمونه کاستومایز داریم.یکی که مثلا شرکت اپل انجام میده.همه میدونیم مک بوک های ایر اکثرا کور تو دو هستن.اما اگه تو نت بگردید به درخواست شما شرکت اپل ci7 و رم 4 و خیلی آپشن های دیگه در نظر میگیره .
اما کاستومایز در فروشگاه به دست فروشنده هست که قالبا رم و هارد رو میشه تغییر داد.فکر کنم مک بک ها تنها نوتبوک هایی هستن که سی پی یوشون هم قابل تعویضه مثل رم.![]()
من که بالاخره یه نوت بوک Asus N53SN گرفتم.
به نظر من تو این یه روزی که باهاش کار می کنم ، تنها مشکلش همون فول اچ دی نبودنشه.
البته زاویه دید صفحه نمایشش هم خوبه و لی عالی نیست.
شما دلیلی که hp dv6 6090 نگرفتی چی بود ؟ یکی این دو لپتاپ مقایسه می کنه ؟
سلام
بین sony f223 fx و dellxpsl502x و hp 6090 و asus n53sn کدوم برای کار طراحی مناسب تر
در ضمن من 3dmax کار میکنم و سرعت رندر کردن برام خیلی مهمه
مرسی
با سلام و عرض خسته نباشید
دوستان میخواستم بدونم با بودجه نهایت 1500000 تومن چه لب تابی مناسبه؟
کارایی من بازی و کارای محاسباتی و فیلم ........ هست بیشتر تاپکهارو خوندم ولی باز به نتیجه ای نرسیدم
میخوام لب تاپ زیاد گرم نشه و lcd کیفیتش خوب باشه و کلا برای کارای سنگین مناسب باشه
نظر خودم بیشتر رو hp dv6 6090 بود ولی تو یه تاپک گفته بودن کیفیت lcd تو نمایش فیلمای hd افتضاحه , یکی دیگه dell xps l502 بود که اینم دوستان میگفتن یکسری ایرادات داره
نام گارانتی معتبر لب تاپ پیش نهادیتونم بگین و محل خریدشم بگید
راستی دوستان این لب تاپ lenovo y570 نیومده تو ایران هنوز؟؟؟؟ این از HP DV6 6090 و DELL XPS L502 بهتر نیست؟؟؟
در ضمن به نظر شما خرید HP DV6 6080 از HP DV6 6090 بیشتر نیست؟؟؟؟
ممنونم از راهنماییتون![]()
دلیل خاصی نداشت.
من به شخصه از Asus بیشتر خوشم میاد. هم از نظر سخت افزاری ،هم از نظر زیبایی و هم از نظر گارانتی.
ضمن این که HP گارانتی معتبری مثل اسوس نداره .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)