دوستان کسی میدونه این ازمون کادانی به کارشناسی که 23مرداد هستش واسه دانشکاه ازادم هس؟ تو دفترچه فقط نوشته بود یه هفته قبل باید اقدام کنیم. کسی میدونه داستانش چیجوریه
دوستان کسی میدونه این ازمون کادانی به کارشناسی که 23مرداد هستش واسه دانشکاه ازادم هس؟ تو دفترچه فقط نوشته بود یه هفته قبل باید اقدام کنیم. کسی میدونه داستانش چیجوریه
اقا این بخش نامه جدید چی هست که اومده ؟
ورودی های مهر ماه 90 به بعد لیسانس سقفش شده 10 ترم یعنی 5سال این درسته ؟ رو برد اموزش دیدم
دوستان يكي منو توجيه ميكنه؟
من ورودي 90 مديريت دولتي هستم بايد 149 واحد پاس كنم ... 147 واحد بود كه پارسال يه دست به اسم تاريخ تمدن اضافه كردن و گفتن ورودي هاي 90 بايد اينم پاس كنن كه ميشه 149 واحد
بعد پارسال ديديم ورودي هاي 92 رو زدن ديگه نيازي نيست شما دروس ( فارسي پيش - زبان پيش - رياضي پيش ) رو پاس كنيد !!!
يعني 6 واحد كسر شد ديگه درسته؟
149 واحد شد 143 واحد واسه اونا !!!
الان اين دانشگاه آزاد در و پيكر نداره
يعني چي؟
چرا ما بايد 149 تا پاس كنيم
اونا 143 تا ؟؟؟
من الان واسه همين 2 واحدي مزخرفي كه اضافه كردن ميدونين بايد يك ترم ديگه برم دانشگاه !!!!!!!! به خدا زوره !!!
دوستان يكي از نمرات اعلام شد
6 صفحه نوشتم گفتم 19 ميشم حداقل! يك نمره هم تو كلاسي بده 20 !
البته استاد از اون پيرهاي خرفت دانشگاه هست كه از 15 نمره صحيح ميكنه! يعني 15 نهايت نمره اش هست!!!
خط كتاب رو واسش نوشتم خدايي
ميبينم 15 زده !
اعتراضي هم اصلا بررسي نميكنه
اينكه برگه منو يه استاد ديگه صحيح كنه شرايطتش چي هست؟
بعد اين پير خرفت هم متوجه ميشه كه برگه مو كس ديگه اي صحيح كرده؟ چون 2-3 تا درس ديگه واسم مونده
همش دست همين موسي اسماعيل زايي هست! لج نكنه بعدا !
از دوستان کسی اینجا هست ک ورودی 92 دانشگاه ازاد باشه ؟
سلام دوست گرامی تا جایی که من اطلاع دارم واحدهای پیش از روی درصدهای شما در کنکور باید گذرونده بشه((یعنی اگر در این دروس درصدتون از یک حدی پایین تر باشه باید پیش بگذرونید))
اما چه بهتون پیش تعلق بگیره و چه نگیره این واحدها جز مجموع واحدهای گذرانده نهایی شما شمرده نمیشه
بنابراین اون 149 واحد بدون احتساب واحدهای پیش هست و برای دوستان 92 هم بهمین شکل![]()
اين نهايت ظلم هستسلام دوست گرامی تا جایی که من اطلاع دارم واحدهای پیش از روی درصدهای شما در کنکور باید گذرونده بشه((یعنی اگر در این دروس درصدتون از یک حدی پایین تر باشه باید پیش بگذرونید))
اما چه بهتون پیش تعلق بگیره و چه نگیره این واحدها جز مجموع واحدهای گذرانده نهایی شما شمرده نمیشه
بنابراین اون 149 واحد بدون احتساب واحدهای پیش هست و برای دوستان 92 هم بهمین شکل![]()
چرا ؟
چون تمام ورودي هاي 89-90 و مابقل اون بايد اين دروس رو به اجبار پاس ميكردن!
و اصلا ربطي به ضريب پايين در كنكور نداشت![]()
نه دوست عزیز ظلمی در کار نبود، دروس پیش بر اساس درصدهای کنکور دانشجویان بود، این هم آیین نامه اش:
ماده 29 : دروس پيش نياز دانشگاهي - آن دسته از پذيرفته شدگان آزمون سراسري دانشگاه آزاد اسلامي در دوره هاي کارداني، کارشناسي و کارشناسي ارشد پيوسته در همه رشته هاي تحصيلي که نمره خام آنها در آزمون ورودي کمتر از 33.3 درصد باشد موظفند حسب نياز رشته (حداکثر 2 درس عمومي و 2 درس ديگر) که از (حوزه معاونت آموزشي دانشگاه تعيين و ابلاغ گرديده) به عنوان دروس (پيش نياز دانشگاهي) علاوه بر دروس مندرج در برنامه مصوب بگذرانند.
تبصره 1 – تعيين ريز مواد درسي دروس پيش نياز دانشگاهي (که منابع آنها کتابهاي دبيرستاني است) به عهده واحد دانشگاهي است و زمان ارائه آن در نيمسالهاي اول و دوم سال شروع به تحصيل دانشجو مي باشد.
تبصره 2 – تعداد واحدهاي درسي هر يک از دروس پيش نياز دانشگاهي در کليه مقاطع تحصيلي 2 واحد تعيين مي گردد.
تبصره 3 – مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي موظف است پس از اعلام نتايج آزمون ورودي، کارنامه پذيرفته شدگان مشتمل بر نوع درس و در صد نمره خام آن دروس را در اختيار واحدهاي دانشگاهي ذيربط قرار دهد.
تبصره 4 – دروس پيش نياز دانشگاهي دروس دبيرستاني است و ارائه آنها همراه با دروس همنام دانشگاهي بلامانع مي باشد.
تبصره 5 – نمرات اين دروس در کارنامه دانشجو ثبت و در ميانگين نمرات پايان نيمسال و همچنين در ميانگين کل نمرات دانشجو محاسبه مي شود.
دوستان سلام!
بین دانشگاه های رودهن و شهر قدس کدوم دانشگاه سطح علمی بالاتر و امکانات بیشتری داره؟ (رشته ی مترجمی زبان انگلیسی)
من خيلي فارسي گفتم !!! زبون ديگه اي هم بلد نيستم متاسفانهنه دوست عزیز ظلمی در کار نبود، دروس پیش بر اساس درصدهای کنکور دانشجویان بود، این هم آیین نامه اش:
دارم ميگم تمام ورودي هاي 89-90 و قبلش مجبور بودن به اجبار اين دروس رو پاس كنن !!!
ولي الان كلا حذف شده و ورودي هاي جديد نبايد اصلا اين دروس رو بردارن
ظلم نيست ؟!!!
چرا ظلمه ...
چون ما 6 واحد عقب افتاديم از ورودي هاي جديد !
ميتونيم به جاي رياضي پيش - فارسي پيش - زبان پيش
دروس تخصصي 6 واحد برداريم و زودتر تموم كنيم دانشگاه رو !!!
خب واسه بعضي ها فرقي نميكنه اون ديگه حسابش جداست ...
بنده خودم فارسي و زبان رو بالاي 60 زدم تو كنكور آزاد
نياز بود كه مجدد پيش فارسي و زبان رو پاس كنم ؟!!!!!
اگه بنا بر اين قانوني بود كه شما گزاشتي نه به هيچ وجه
ولي وقتي اجبار ميشه بايد برداريم وگرنه نميتونستيم فارسي عمومي و زبان تخصصي رو برداريم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)