من اومدم.
از همین الان میخوام آماده شم که برم. خوردن یه صبحانه خوب رو فراموش نکنید. بوس, جیش و مسواک رو هم از یاد نبرید.
انشا الله همه مون موفق بشیم.
من اومدم.
از همین الان میخوام آماده شم که برم. خوردن یه صبحانه خوب رو فراموش نکنید. بوس, جیش و مسواک رو هم از یاد نبرید.
انشا الله همه مون موفق بشیم.
سلام
من دارم حاضر میشم که بره حوزه . الان 6 صبحه
وقتی برگشتم میام بهتون میگم چند تا 100 زدم ...![]()
چه شب سنگینی بود دیشب خدایی
الان ساعت6:06 صبحه
امروز خیلیا می رن کنکورشونو می دن و سرنوشت تمام این هزار صفحه تاپیک رقم می خوره
یاد صحنه آخر فیلم 300 افتادم
به سوی پیروزییییییییییییییییییی
Last edited by *Necromancer; 01-07-2010 at 05:10.
همه وصیت هاشون رو کردن و رفتن کنکور بدن
الان وسط عمومی ها هستن !
ان شاالله همه دوستان موفق میان بیرون
راستی امید قطر ، امسال مثل اینکه میخوان کنکور خارج رو آسون بدن ، حسابی سعیت رو بکن که ان شالله بهترین نتجیه رو بگیری.
موفق باشی
تجربی ها کجایید؟ ریاضی خارج از کشور هم جمعه امتحانشونه ، بیاید اینجا یه کم گرد و خاک کنیم
دیروز دیدید ریاضیا چی کار میکردن! بیاید ما هم شلوغش کنیم![]()
ارزوی موفقیت برای همه ی کنکوری های عزیز که در حال کنکور دادن هستند..
از آثار شب کنکوره فعل و فاعل نمیخونه
ببین من خودم اینطوری بودم که واسه خودم برنامه میریختم مثلا میگفتم باید تراز آزمون بعدم بشه ایکس. بعد واسه اون تلاش میکردم . واسم مهم نبود چقدر بخونم واسم مهم بود به اون تراز برسم ولی هرچی پیش میرفتم تراز هدفم بالاتر میرفت خود به خودم ساعت مطالعم زیاد میشد بنظرم این بهتره چون خسته نمیشی از اینکه زیاد میخونی. اگه زیادم بخونی واسه هدفته
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------
تسلیت میگم . فکر میکنم ریاضی هستی. کاش زودتر پست میدادی . باید یه سر به مشاور میزدی تا ریکاوری شی. چون تو خوندی و اینکه حس میکنی از یادت رفته به خاطر وضعیت روحیته اگه میرفتی مشاور حل میشد.
تاکید همه روی اینه که فقط با مداد سیاه نرم .
امیدوارم بعد از ظهر همه از اینکه کنکورشونو خوب دادن صحبت کنین. منم فردا کنکور دادم . هستی. فردین. بقیه بچه های تجربی در چه حالین؟میخوایم فردا همه باهم یه خاطره خوب ثبت کنیم
پ.ن: میگم از عوارض شب کنکوره فعل و فاعل نمیخونه!
Last edited by shabeashegha; 01-07-2010 at 08:31.
منم تا چند ساعت دیگه کنکور هنر دارم و تمام تلاشمو می کنم تا 2 رقمی بیارم
امیدوارم بچه های ریاضی هم با موفقیت کنکورو پشت سر بذارن![]()
خوش به حال ریاضی ها.
واسه تجربی ها دیگه انرژی نمونده بیان اینجا گردو خاک کنن
من که دیگه همه چیزو ول کردم.انشالله پزشکی آزاد قبول بشم.به هر حال اگر هم نشد امسال یه رشته نادلخواهمیزنم و سال بعد دوباره کنکور میدم.میشه دیگه نه؟یه ترم بخونم یه ترم هم مرخصی بگیرم.
الان فکر میکنم میبینم که همون سال اول میتونستم قبول بشم(خودم نمیگفتم همه معلما میگفتن)ولی یه خورده تنبل کاری زد همه چیزو خراب کرد.![]()
سلام
تجربی ها اینقدر خوندن که دیگه جون ندارن پست بدن .... بسه دیگه بابا ... شورشو در اوردین ...
یه کم بیاید اینجا حرف بزنیم اسپم بدیم جک بگیم ...
دیروز این موقع 10-20 صفحه در هر ساعت تاپیک جلو روی داشت
حالا فردا که ما کنکور داریم اینا میریزن اینجا مثل مور و ملخ پست میدن !
-------------------------------
راستی دوستان تجربی ، میخواستم بگم این شب آخری دعای توسل خیلی میتونه تسکین بخش باشه لینک در زیر موجوده:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)