جون هر کی دوست دارید این چندتا سوال من رو کامل جواب بدید خسته شدم از بس سوال کردم و بی جواب موندم:
1- بی زحمت درباره پچ کونامی یه توضیحی بدید این پچ های که به اسم 1.01 و 1.02 هست واقعا پچ کونامیه یا چیز دیگه ایه؟من هر دو رو دانلود و نصب کردم تغییر ی تو بازی ندیدم کار خاصی باید بکنم یا جور دیگه ای باید نصب کنم؟
2- این فیس پک هایی که دالود می کنیم وقتی تو کیت سرور نصبش می کنیم باید فیس قبلی همون شخص رو پاک کنیم؟ چطور بازی تشخیص می ده کدوم عکس مال کیه؟ آخه خیلی از فیس ها هیچ اسمی نداره.
3- ورزشگاه چلسی تو این بازی نیست یا اسمش چیز دیگه ایه؟ اگه نیست با پچ خاصی می شه آوردش؟
4- من آخرین پچ pesedit رو که ورژن 1.2 هستش رو با حجم 140 مگ دالود کردم ولی extrac نمی شه و آخرش ارور می ده فایل خرابه اصلا آخرین پچ pesedit چه ورژنیه؟
5- این فایلی که از توی بازی دانلود می شه جائی هست که جدا دانلود بشه و بعد اون فایل رو تو جائی که بازی نصب شده ریخت؟
آخه یه سیستم دیگه هست که به اینترنت دسترسی ندارم و می خوام اون فایل آپدیت رو بریزم روش چون اگه فایل مستر لیگی که آپدیت شده رو بخوام تو بازی که آپدیت نشده باز کنم ارور میده و باز نمی شه.
خواهشا جواب من رو بدید چند روزه سوال می کنم فقط به جواب یکیش رسیدم.
1- به این پچ ها میگن پچ گیم پلی تغییرات و یا باگ هایی رو معمولا برطرف می کنن البته دو پچی که برای 2010 داده شده تغییری در گیم پلی ایجاد نمی کنه بلکه برای آنلاین بازی کردن مسائلی رو حل می کنه و البته نصب بودن پچ جدید همیشه توصیه میشه
2-شما وقتی فیس رو دانلود می کنید توی این پوشه کیت سرور کپیش می کنی: dt0c.img بعد برنامه PES editor یا هر برنامه جانبی که قادر به ریلینک فیس و هیر هست رو اجرا می کنی حالا 2 حالت وجود داره یا فیسی که دانلود کردی مثلا مال یه بازیکنی هست که فیس Special اش توسط کونامی ساخته و توی بازی هم نمایان شده مثل فیس مسی یا رونالدو و... که در این صورت می تونی خیلی راحت با برنامه PES Editor شماره فیس و هیر اونها رو ببینی چون فیس Special اونها فعال هست و شما می تونی ببینی که در این صورت کافیه بری و اون فایل فیس یا هیر جدید رو که دانلود کردی رو به name_xxxx تغییر بدی به جای name هر کلمه ای رو که بخوای می تونی بنویسی فقط باید بدون فاصله یا آندرلاین باشه به جای xxxx هم شماره بازیکن رو. این حالت خیلی ساده بود یعنی شما در عرض 1 ثانیه با PES Editor می تونی شماره فیس و هر رو تشخیص بدی و بری اون شماره رو به انتهای فایل فیسی که دانلود کردی اضافه کنی.
حالا حالت دوم اینه که مثلا شما فیس نکونام رو دانلود کردی باز هم توی اون پوشه کیت سرور فایل فیس رو کپی می کنی بعدش با برنامه PES Editor یا Pr0-Evo یا Face Relink میری نکونام رو به یک Free Slot لینک میدی بلافاصله می بینی که برای نکونام اسلوت فیس و هیر special فعال میشه دقیقا همون شماره رو برمیداری و به انتهای فایل فیست اضافه می کنی می بینی که فیس نکونام توی بازی خواهد بود. پر واضح هست که شما اگه فایل edit رو پاک کنید شاهد فیس نکونام هم نخواهید بود با اینکه فایل فیس توی پوشه کیت سرور هست ولی ریلینک شدن عملی هست که روی Edit فایل ذخیره میشه در حالیکه برای رونالدو یا مسی اتفاقی نمی افته چون فیس اونها ربطی به ادیت فایل نداره و یه چیز ثابت هست
3- نه نیست ساخته هم نشده که بخوای تغییر نام بدی. پری روز حسین می گفت یه نفر خارجکی داره می سازه
4- من پچ دانلود نمی کنم نظری ندارم...
5- بله وقتی شما می ری از داخل بازی دانلود می کنی فایلی به اسم dt0f.img دانلود میشه حدود 15 مگ هم حجمشه و توی این مسیر قرار میگیره
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
دقت کنید که پوشه Application هایدنن هست و اگه Show Hidden Files نزنید نمی تونیم دستی برید به این مسیر برای رفتن به این مسیر کافیه آدرس فوق رو توی آدرس بار ویندوز اکسپلورر کپی پیست کرده و اینتر بزنید تا یه راست برید توی اون فولدر شما اگه از رپید شیر یا هر جای دیگه هم که این فایل رو گیر آوردی می تونی دستی کپی کنی اینجا خواهی دید که آپدیت اعمال میشه
دوستان من می خوام تیم های کلاسیک رو آنلاک کنم لطفا منو راهنمایی کنید(بدون فتح لیگ )
بعد از دانلود و در آوردن از حالت فشرده توی این مسیر کپی کنید
My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
لینک:
هر کدوم رو خواستید دانلود کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
من پچ PESEdit.com_2010_Patch_0.8_all-in-one را نصب كرده ام و دنباله اش هم يه PES2010_OPTION كه يكي از دوستان از پچشون گذاشته بودند رو به جاي اپشن فايل قبلي گذاشتم و حالا نمي تونم با برنامه PES 2010 Superstar كار .ارور ميده چه كار كنم؟
همين الان هم برنامه pro-evo_editing_studio_2010_v2.0 را نصب كردم كه اين يكي هم اصلا اجرا نشد و ارور داد كه يكي از فايلاش رو پيدا نمي كنه چه كار كنم؟
در ضمن در اين پچي كه نصب كردم اسامي بازيكنان كلاسيك فيك هستند چه جوري اريژينال كنم؟كسي اسامي واقعيشون رو داره؟
در ضمن من با وارد كردم فيس بازيكنان هم مشكل دارم ميشه راهنمايي كنيد؟
با سپاس
در مورد مشکل با پچ نظری ندارم اینکه Pro-Evo اجرا نمیشه باید برنامه دات نت 3.5 رو داشته باشی و این آپدیت رو هم نصب کنی:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا از ادیت فایلی استفاده کن که اسامیشون رو درست کردن یا این اسامی رو خودت وارد کن
ترتیب رعایت شده:
[CLASSIC ENGLAND]
SEAMAN
ADAMS
SOUTHGATE
KEOWN
STUART PEARCE
INCE
WISE
MCMANAMAN
GASCOIGNE
IAN WRIGHT
SHEARER
MARTYN
LE SAUX
REDKNAPP
ANDERTON
HODDLE
PLATT
MERSON
SHERINGHAM
BARNES
WADDLE
LES FERDINAND
ANDY COLE
[CLASSIC FRANCE]
BARTHEZ
DESAILLY
BLANC
THURAM
LIZARAZU
DESCHAMPS
KAREMBEU
PETIT
ZIDANE
DJORKAEFF
GUIVARC'H
LAMA
LEBOEUF
ANGOLMA
AMOROS
BOGHOSSIAN
CANDELA
GUERIN
GINOLA
MICOUD
DUGARRY
PAPIN
CANTONA
[CLASSIC GERMANY]
KAHN
KÖHLER
MATTHAUS
NOWOTNY
SAMMER
JEREMIES
REUTER
ZIEGE
DEISLER
MÖLLER
BIERHOFF
KÖPKE
ILLGNER
BUCHWALD
LINKE
HELMER
HEINRICH
BREHME
SCHNEIDER
HASSLER
LITTBARSKI
KLINSMANN
VÖLLER
[CLASSIC ITALY]
PAGLUICA
BARESI
COSTACURTA
TASSOTTI
MALDINI
DINO BAGGIO
ALBERTINI
BERTI
DONADONI
ROBERTO BAGGIO
VIALLI
PERUZZI
DI BIAGIO
BERGOMI
FERRARA
BENARRIVO
DI LIVIO
DI MATTEO
MANCINI
ZOLA
MONTELLA
MASSARO
CASIRAGHI
[CLASSIC NETHERLANDS]
DE GOEY
STAM
F. DE BOER
REIZIGER
COCU
WINTER
DAVIDS
BERGKAMP
R. DE BOER
OVERMARS
KLUIVERT
VAN BREUKELEN
RONALD KOEMAN
BLIND
NUMAN
WITSCHGE
JONK
RIJKAARD
GULLIT
VAN BASTEN
VAN VOSSEN
HASSELBAINK
VAN HOOIJDONK
[CLASSIC ARGENTINA]
CARLOS ROA
RUGGERI
SENSINI
CHAMOT
ALMEYDA
SIMEONE
REDONDO
GUSTAVO LOPEZ
CANIGGIA
BALBO
BATISTUTA
BURGOS
BROWN
NELSON VIVAS
POCHETTINO
CUCIUFFO
BATISTA
CALDERON
BURRUCHAGA
HECTOR ENRIQUE
MARADONA
VALDANO
DIAZ
[CLASSIC BRAZIL]
TAFFAREL
JULIO CESAR
RICARDO ROCHA
JORGINHO
LEONARDO
MAURO SILVA
DUNGA
RAÍ
ZINHO
BEBETO
ROMARIO
LEAO
ALDAIR
ZAGO
CAFÚ
FLAVIO CONCEICAO
CESAR SAMPAIO
DJALMINHA
EDMUNDO
VIOLA
CARECA
MULLER
ELBER
برای فیس هم که جواب دوست دیگه رو توی نقل قول بالا دادم فکر کنم توضیح کاملی بود
اقایون سلام ، این بازی رو چطور میشه رو شبکه بازی کرد ؟ منظورم lan هستش !!
اگه lan نمیشه می تونیم انلاین بازی کنیم ؟ ( البته نسخه کرک شده )
منم همین سوال رو دارم. جواب بدید لطفا.
فراموشش کنید تا وقتی توی ایران هستید و این سرعت پایین اینترنت رو دارید بتونید PES رو آنلاین بازی کنید مگه اینکه سرعت 1 مگ و بازی رو با سریال اورجینال داشته باشید
دوستان کسی لینک این ورژن از Net Framework 3.5 Sp1 رو نداره من میگردم پیدا نمیکنم!ممنون میشم برام قرار بدین امشب بزارم واسه دان!
توی همون پورتال دانلود مایکروسافت این عبارت رو جستجو کنی لینک مستقیم میده