تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 883 از 1211 اولاول ... 383783833873879880881882883884885886887893933983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,821 به 8,830 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض پاسخ ها - شرمنده دیر شد

جون هر کی دوست دارید این چندتا سوال من رو کامل جواب بدید خسته شدم از بس سوال کردم و بی جواب موندم:
    1- بی زحمت درباره پچ کونامی یه توضیحی بدید این پچ های که به اسم 1.01 و 1.02 هست واقعا پچ کونامیه یا چیز دیگه ایه؟من هر دو رو دانلود و نصب کردم تغییر ی تو بازی ندیدم کار خاصی باید بکنم یا جور دیگه ای باید نصب کنم؟
    2- این فیس پک هایی که دالود می کنیم وقتی تو کیت سرور نصبش می کنیم باید فیس قبلی همون شخص رو پاک کنیم؟ چطور بازی تشخیص می ده کدوم عکس مال کیه؟ آخه خیلی از فیس ها هیچ اسمی نداره.
    3- ورزشگاه چلسی تو این بازی نیست یا اسمش چیز دیگه ایه؟ اگه نیست با پچ خاصی می شه آوردش؟
    4- من آخرین پچ pesedit رو که ورژن 1.2 هستش رو با حجم 140 مگ دالود کردم ولی extrac نمی شه و آخرش ارور می ده فایل خرابه اصلا آخرین پچ pesedit چه ورژنیه؟
    5- این فایلی که از توی بازی دانلود می شه جائی هست که جدا دانلود بشه و بعد اون فایل رو تو جائی که بازی نصب شده ریخت؟
    آخه یه سیستم دیگه هست که به اینترنت دسترسی ندارم و می خوام اون فایل آپدیت رو بریزم روش چون اگه فایل مستر لیگی که آپدیت شده رو بخوام تو بازی که آپدیت نشده باز کنم ارور میده و باز نمی شه.
    خواهشا جواب من رو بدید چند روزه سوال می کنم فقط به جواب یکیش رسیدم.
    1- به این پچ ها میگن پچ گیم پلی تغییرات و یا باگ هایی رو معمولا برطرف می کنن البته دو پچی که برای 2010 داده شده تغییری در گیم پلی ایجاد نمی کنه بلکه برای آنلاین بازی کردن مسائلی رو حل می کنه و البته نصب بودن پچ جدید همیشه توصیه میشه

2-شما وقتی فیس رو دانلود می کنید توی این پوشه کیت سرور کپیش می کنی: dt0c.img بعد برنامه PES editor یا هر برنامه جانبی که قادر به ریلینک فیس و هیر هست رو اجرا می کنی حالا 2 حالت وجود داره یا فیسی که دانلود کردی مثلا مال یه بازیکنی هست که فیس Special اش توسط کونامی ساخته و توی بازی هم نمایان شده مثل فیس مسی یا رونالدو و... که در این صورت می تونی خیلی راحت با برنامه PES Editor شماره فیس و هیر اونها رو ببینی چون فیس Special اونها فعال هست و شما می تونی ببینی که در این صورت کافیه بری و اون فایل فیس یا هیر جدید رو که دانلود کردی رو به name_xxxx تغییر بدی به جای name هر کلمه ای رو که بخوای می تونی بنویسی فقط باید بدون فاصله یا آندرلاین باشه به جای xxxx هم شماره بازیکن رو. این حالت خیلی ساده بود یعنی شما در عرض 1 ثانیه با PES Editor می تونی شماره فیس و هر رو تشخیص بدی و بری اون شماره رو به انتهای فایل فیسی که دانلود کردی اضافه کنی.

حالا حالت دوم اینه که مثلا شما فیس نکونام رو دانلود کردی باز هم توی اون پوشه کیت سرور فایل فیس رو کپی می کنی بعدش با برنامه PES Editor یا Pr0-Evo یا Face Relink میری نکونام رو به یک Free Slot لینک میدی بلافاصله می بینی که برای نکونام اسلوت فیس و هیر special فعال میشه دقیقا همون شماره رو برمیداری و به انتهای فایل فیست اضافه می کنی می بینی که فیس نکونام توی بازی خواهد بود. پر واضح هست که شما اگه فایل edit رو پاک کنید شاهد فیس نکونام هم نخواهید بود با اینکه فایل فیس توی پوشه کیت سرور هست ولی ریلینک شدن عملی هست که روی Edit فایل ذخیره میشه در حالیکه برای رونالدو یا مسی اتفاقی نمی افته چون فیس اونها ربطی به ادیت فایل نداره و یه چیز ثابت هست

3- نه نیست ساخته هم نشده که بخوای تغییر نام بدی. پری روز حسین می گفت یه نفر خارجکی داره می سازه

4- من پچ دانلود نمی کنم نظری ندارم...

5- بله وقتی شما می ری از داخل بازی دانلود می کنی فایلی به اسم dt0f.img دانلود میشه حدود 15 مگ هم حجمشه و توی این مسیر قرار میگیره
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\download
    دقت کنید که پوشه Application هایدنن هست و اگه Show Hidden Files نزنید نمی تونیم دستی برید به این مسیر برای رفتن به این مسیر کافیه آدرس فوق رو توی آدرس بار ویندوز اکسپلورر کپی پیست کرده و اینتر بزنید تا یه راست برید توی اون فولدر شما اگه از رپید شیر یا هر جای دیگه هم که این فایل رو گیر آوردی می تونی دستی کپی کنی اینجا خواهی دید که آپدیت اعمال میشه

دوستان من می خوام تیم های کلاسیک رو آنلاک کنم لطفا منو راهنمایی کنید(بدون فتح لیگ )
    بعد از دانلود و در آوردن از حالت فشرده توی این مسیر کپی کنید
    My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save

لینک:
    هر کدوم رو خواستید دانلود کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درود
    من پچ PESEdit.com_2010_Patch_0.8_all-in-one را نصب كرده ام و دنباله اش هم يه PES2010_OPTION كه يكي از دوستان از پچشون گذاشته بودند رو به جاي اپشن فايل قبلي گذاشتم و حالا نمي تونم با برنامه PES 2010 Superstar كار .ارور ميده چه كار كنم؟
    همين الان هم برنامه pro-evo_editing_studio_2010_v2.0 را نصب كردم كه اين يكي هم اصلا اجرا نشد و ارور داد كه يكي از فايلاش رو پيدا نمي كنه چه كار كنم؟
    در ضمن در اين پچي كه نصب كردم اسامي بازيكنان كلاسيك فيك هستند چه جوري اريژينال كنم؟كسي اسامي واقعيشون رو داره؟
    در ضمن من با وارد كردم فيس بازيكنان هم مشكل دارم ميشه راهنمايي كنيد؟
    با سپاس
    در مورد مشکل با پچ نظری ندارم اینکه Pro-Evo اجرا نمیشه باید برنامه دات نت 3.5 رو داشته باشی و این آپدیت رو هم نصب کنی:
    کد:
    یا از ادیت فایلی استفاده کن که اسامیشون رو درست کردن یا این اسامی رو خودت وارد کن

ترتیب رعایت شده:

[CLASSIC ENGLAND]
    SEAMAN
    ADAMS
    SOUTHGATE
    KEOWN
    STUART PEARCE
    INCE
    WISE
    MCMANAMAN
    GASCOIGNE
    IAN WRIGHT
    SHEARER
    MARTYN
    LE SAUX
    REDKNAPP
    ANDERTON
    HODDLE
    PLATT
    MERSON
    SHERINGHAM
    BARNES
    WADDLE
    LES FERDINAND
    ANDY COLE
    [CLASSIC FRANCE]
    BARTHEZ
    DESAILLY
    BLANC
    THURAM
    LIZARAZU
    DESCHAMPS
    KAREMBEU
    PETIT
    ZIDANE
    DJORKAEFF
    GUIVARC'H
    LAMA
    LEBOEUF
    ANGOLMA
    AMOROS
    BOGHOSSIAN
    CANDELA
    GUERIN
    GINOLA
    MICOUD
    DUGARRY
    PAPIN
    CANTONA
    [CLASSIC GERMANY]
    KAHN
    KÖHLER
    MATTHAUS
    NOWOTNY
    SAMMER
    JEREMIES
    REUTER
    ZIEGE
    DEISLER
    MÖLLER
    BIERHOFF
    KÖPKE
    ILLGNER
    BUCHWALD
    LINKE
    HELMER
    HEINRICH
    BREHME
    SCHNEIDER
    HASSLER
    LITTBARSKI
    KLINSMANN
    VÖLLER
    [CLASSIC ITALY]
    PAGLUICA
    BARESI
    COSTACURTA
    TASSOTTI
    MALDINI
    DINO BAGGIO
    ALBERTINI
    BERTI
    DONADONI
    ROBERTO BAGGIO
    VIALLI
    PERUZZI
    DI BIAGIO
    BERGOMI
    FERRARA
    BENARRIVO
    DI LIVIO
    DI MATTEO
    MANCINI
    ZOLA
    MONTELLA
    MASSARO
    CASIRAGHI
    [CLASSIC NETHERLANDS]
    DE GOEY
    STAM
    F. DE BOER
    REIZIGER
    COCU
    WINTER
    DAVIDS
    BERGKAMP
    R. DE BOER
    OVERMARS
    KLUIVERT
    VAN BREUKELEN
    RONALD KOEMAN
    BLIND
    NUMAN
    WITSCHGE
    JONK
    RIJKAARD
    GULLIT
    VAN BASTEN
    VAN VOSSEN
    HASSELBAINK
    VAN HOOIJDONK
    [CLASSIC ARGENTINA]
    CARLOS ROA
    RUGGERI
    SENSINI
    CHAMOT
    ALMEYDA
    SIMEONE
    REDONDO
    GUSTAVO LOPEZ
    CANIGGIA
    BALBO
    BATISTUTA
    BURGOS
    BROWN
    NELSON VIVAS
    POCHETTINO
    CUCIUFFO
    BATISTA
    CALDERON
    BURRUCHAGA
    HECTOR ENRIQUE
    MARADONA
    VALDANO
    DIAZ
    [CLASSIC BRAZIL]
    TAFFAREL
    JULIO CESAR
    RICARDO ROCHA
    JORGINHO
    LEONARDO
    MAURO SILVA
    DUNGA
    RAÍ
    ZINHO
    BEBETO
    ROMARIO
    LEAO
    ALDAIR
    ZAGO
    CAFÚ
    FLAVIO CONCEICAO
    CESAR SAMPAIO
    DJALMINHA
    EDMUNDO
    VIOLA
    CARECA
    MULLER
    ELBER

برای فیس هم که جواب دوست دیگه رو توی نقل قول بالا دادم فکر کنم توضیح کاملی بود

اقایون سلام ، این بازی رو چطور میشه رو شبکه بازی کرد ؟ منظورم lan هستش !!
    اگه lan نمیشه می تونیم انلاین بازی کنیم ؟ ( البته نسخه کرک شده )
    منم همین سوال رو دارم. جواب بدید لطفا.
    فراموشش کنید تا وقتی توی ایران هستید و این سرعت پایین اینترنت رو دارید بتونید PES رو آنلاین بازی کنید مگه اینکه سرعت 1 مگ و بازی رو با سریال اورجینال داشته باشید
    دوستان کسی لینک این ورژن از Net Framework 3.5 Sp1 رو نداره من میگردم پیدا نمیکنم!ممنون میشم برام قرار بدین امشب بزارم واسه دان!
    توی همون پورتال دانلود مایکروسافت این عبارت رو جستجو کنی لینک مستقیم میده
    Last edited by Spaniuly; 10-12-2009 at 22:16.

2. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

pes رو نمیشه به صورت شبگه ای بازی کرد
    فقط آنلاین میشه بازی کرد اما اونم توی ایران امکانپذیر نیست چون سرعت فوق العاده ای میخواد

4. این کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه محمد ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان لطفا جواب منو فوری بدین
    من اول بازی نسخه دمو رو حدود 2ماه پیش اینستال کردم بعد از چن وقت اومدمو نسخه کاملو اینستال کردم
    بعد دیدم دموش خیلی بهتر از بازی کامله
    بازی کاملو پاک کردم به صورت کامل اما حالا که اومدم نسخه دمو رو بازی کنم همون نسخه دمو تبدیل شده بود به نسخه کامل
    خواستم Demo رو پاک کنم و از اول بریزم اما Uninestal نداش
    مجبور شدم اون File رو دلیت کنم و با این کار هم مسلمآ بازی کاملا پاک نمیشه حتی تو کنترل پنل هم تو اون قسمت اد ریمو هم نسخه Demo جود نداش که من ریموش کنم حالا من می خوام Demo بازی کنم اما وقتی نسخه فوق رو اینستال می کنم بازی کامل اجرا میشه
    لطفا بگید چی کار کنم
    عین .... موندم تو گل

6. این کاربر از محمد ه ف بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کد:
    چی رو دانلود کنم؟ اگه آپشن فایله می خوام فقط تیک های کلاسیک آزاد بشن وهیچ تغییر دیگه داده نشه

8. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان لطفا جواب منو فوری بدین
    من اول بازی نسخه دمو رو حدود 2ماه پیش اینستال کردم بعد از چن وقت اومدمو نسخه کاملو اینستال کردم
    بعد دیدم دموش خیلی بهتر از بازی کامله
    بازی کاملو پاک کردم به صورت کامل اما حالا که اومدم نسخه دمو رو بازی کنم همون نسخه دمو تبدیل شده بود به نسخه کامل
    خواستم Demo رو پاک کنم و از اول بریزم اما Uninestal نداش
    مجبور شدم اون File رو دلیت کنم و با این کار هم مسلمآ بازی کاملا پاک نمیشه حتی تو کنترل پنل هم تو اون قسمت اد ریمو هم نسخه Demo جود نداش که من ریموش کنم حالا من می خوام Demo بازی کنم اما وقتی نسخه فوق رو اینستال می کنم بازی کامل اجرا میشه
    لطفا بگید چی کار کنم
    عین .... موندم تو گل
    با فونت کوچیک هم بنویسید ما می تونیم بخونیم جیگر

دوست عزیز شما می تونید با ایتفاده از نرم افزار های جانبی که کارشون پاک کردن کامل یک برنامه هست به کل از روی ویندوزتون پاک کنید. البته قبلش یه کاری هم می تونید بکنید عبارت regedit رو توی run تایپ و اینر بزنید بعد به این مسیر برید
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2010

و پوشه PES2010 رو دیلت کنید اگه نشد همون استفاهده از برنامه های آن اینستال یا نصب مجدد ویندوز

کد:
    چی رو دانلود کنم؟ اگه آپشن فایله می خوام فقط تیک های کلاسیک آزاد بشن وهیچ تغییر دیگه داده نشه
    وای وای شرمنده همون پست قبلی رو ویرایش کردم و لین رو گذاشتم. واقعا معذرت یادم رفت لینک دانلود رو بذارم توی همو پستی که جواب دادم گذاشتم لینک ها رو هر کدوم رو که دوست داشتی دانلود کن یکی هستن
    Last edited by Spaniuly; 10-12-2009 at 22:15.

10. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان كسي بازي و رو ايكس باكس بازي ميكنه ؟
    ميخواستم ببينم چجوري لوگوي تيمها رو اديت كنم ؟
    آيا فايلي چيزي هست يا dvd تو بازار پيدا ميشه كه تيمها درست شده باشند ممنون اگه جواب بدين

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با فونت کوچیک هم بنویسید ما می تونیم بخونیم جیگر

دوست عزیز شما می تونید با ایتفاده از نرم افزار های جانبی که کارشون پاک کردن کامل یک برنامه هست به کل از روی ویندوزتون پاک کنید. البته قبلش یه کاری هم می تونید بکنید عبارت regedit رو توی run تایپ و اینر بزنید بعد به این مسیر برید
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI\PES2010

و پوشه PES2010 رو دیلت کنید اگه نشد همون استفاهده از برنامه های آن اینستال یا نصب مجدد ویندوز

وای وای شرمنده همون پست قبلی رو ویرایش کردم و لین رو گذاشتم. واقعا معذرت یادم رفت لینک دانلود رو بذارم توی همو پستی که جواب دادم گذاشتم لینک ها رو هر کدوم رو که دوست داشتی دانلود کن یکی هستن

قربونت جواب نداد

یه لطفی کن از این برنامه ها رو که می گی یکی از بهتریناش رو لینک دانلودش رو واسم بزار
    Tanx

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان كسي بازي و رو ايكس باكس بازي ميكنه ؟
    ميخواستم ببينم چجوري لوگوي تيمها رو اديت كنم ؟
    آيا فايلي چيزي هست يا dvd تو بازار پيدا ميشه كه تيمها درست شده باشند ممنون اگه جواب بدين
    سلام واسه همینه که بازی کردن PES روی کنسول کار بی معنی هست چون وقتی ویرایش نسخه PC به سادگی آب خوردن هست و هیچ تفاوتی در کیفیت نسخه کنسولی و PC وجود نداره پس بهتره آدم روی کامپیوتر بازی کنه البته یه برنامه هایی و ادیتور هایی هست که برای نسخه ها کنسولی هست ولی من فقط شنیدم در باره اونها دیگه اینکه چطوره استفاده میشن رو نمی دونم

قربونت جواب نداد

یه لطفی کن از این برنامه ها رو که می گی یکی از بهتریناش رو لینک دانلودش رو واسم بزار
    Tanx
    والا اینارو دیگه باید توی انجمن نرم افزار درخواست بدی

ولی واسه اینکه زابرا نشی و از ما راضی باشی برات یه دونه اش رو پیدا کردم
    این صفحه دانلود هست می تونی توضیحات نرم افزار رو هم توش بخونی. امیدوارم به دردت بخوره
    کد:
    Last edited by Spaniuly; 10-12-2009 at 22:37.

14. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ویرایش نسخه PC به سادگی آب خوردن هست و هیچ تفاوتی در کیفیت نسخه کنسولی و PC وجود نداره
    بازم Hi
    میشه لینک دان ش رو بزاری
    وبگو وقتی دان کردیمش کجا باید قرارش بدیم
    لطفا هر توضیحی که خودت صلاح می دونی هم بده
    من تا حالا از این غلطا نکردم
    لطفاحجم فایلش هم بگو
    ممنون میشم
    Last edited by محمد ه ف; 10-12-2009 at 22:42.

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بازم Hi
    میشه لینک دان ش رو بزاری
    وبگو وقتی دان کردیمش کجا باید قرارش بدیم
    لطفا هر توضیحی که خودت صلاح می دونی هم بده
    من تا حالا از این غلطا نکردم
    لطفاحجم فایلش هم بگو
    ممنون میشم
    رفیق خود آرمین داره یه پچ میسازه که دیگه فک کنم آخراشه و تا چند وقت دیگه میده بیرون و شما هم راحت استفاده میکنی و مشکلی نست.
    ---------------------
    مشکل صفحه ی قبل من تا حالا کسی همچین چیزی ندیده؟!!
    ---------------------
    آرمین جان شما یه ادیت فایل چند روز پیش به ما دادی میخوام ببینم توی پچی که میخوای بدی یا این ادیت فایل تغییر میکنه یا همین میمونه چون میخوام یه چیزهایی رو ادیت کنم منتظرم ببینم کار شما به کا میکشه.
    با تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •