فکر که زیاده اما امان از این ( ک و ن - گ و ش ا د ) .... مخصوصا توو این گرما.... من که به شخصه 10 باز زنگ زدم پشتیبانی... میگه موشکل سراسریه.... باید صبر کنی.... من که پشتیبانیم تهرانه... کلی هزینم شده... هیچ جا پاسخو گو نیستن داش ممد...![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
فکر که زیاده اما امان از این ( ک و ن - گ و ش ا د ) .... مخصوصا توو این گرما.... من که به شخصه 10 باز زنگ زدم پشتیبانی... میگه موشکل سراسریه.... باید صبر کنی.... من که پشتیبانیم تهرانه... کلی هزینم شده... هیچ جا پاسخو گو نیستن داش ممد...![]()
به پوشتیبانی میگم از 365 روز سال 360 روزش موشکل داریم.... خدا شاهده از زمانی که سال 92 اومده اندازه انگشتای 2 دستم روز خوب نتی نداشتم... یعنی دنیا شده برعکسا.... جای اینکه مشکلات 2 3 روز باشه خوبیاا شده 2 3 روز....![]()
اسیاتک هم اکنون تایم اوت فراوان
---------------------------------------
یک عدد مودم ADSL وایرلس ZyXEL مدل P-660HW-T1 برای فروش موجود دارم همشهریا خواستید پ/خ بدید
یادگاری شاتل خدابیامورزه ؟؟؟؟؟![]()
دوستان 20 نت 1مگ نامحدود این روزا افت سرعت هم داره ؟ سرعتش چقدره با idm ؟ ارزش داره برم ؟
اقا یه نفر یعنی نمیدونه 128 نامحدود همیار سرعتش چنده با توجه به اینکه قیمتش نسبت به بقیه 128 ها گرونتره ؟؟
آقا خیالتو راحت . اگه نتو واسه دانلود میخوای از همش بهتر بیست نت هست مخصوصا سرویسای نامحدودش ! من خودم 1 مگ نامحدود دارم و تو این یک ماهی که دارم فقط یک بار افت سرعت داشتم ولی تا حالا نشده ( غیر از همون یه بار ) سرعتم زیر 110 بیاد ! چه شب و چه روز !
ولی اگه نتو واسه بازی میخوای بد تر از بیست نت گیرت نمیاد . کلا تایم اوت !
1 مگ محابرات تایم اوت داره و فقط به درد دانلود میخوره خوب .... وبگردیش چه طوره ؟!؟! میشه امیدی داشت ؟
بعد کجا باید بریم ثبت نام و اینکه خواستیم بیایم بیرون یهو گیرمون نندازه خط رو ازاد نکنه !! زورکی
اسیات ک که باید تو سایتش ثبت نام کنیم وقتی میزنم روی " ثبت اشتراک در سامانه امور مشترکين " و وارد این صفحه میشم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکسی که کد RVC روش هست لود نمیشه .. چی کار کنم ؟
Last edited by Rhodes; 12-07-2013 at 23:01.
با فایرفاکس میاد موردی نداره!
والا منم که هم کروم استفاده میکنم هم فایرفاکس . هیچ دووشواریم با هیچ کدوم ندارم ! سایتا سریع لود میشن و همه چی روونه !
برای ثبت نام باس بری اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . تو همون صفحه اول همه چیو نوشته !
مورد دومم من خودم الن یه دو هفته ای میشه درخواست جمع آوری خط دادم ( چون من استفادم فقط بازی آنلاینه ! ) ولی هنوز قطعش نکردن ولی مال رفیقمو تو 3 روز قطع کردن ! کلا بگیر نگیر داره !
قطعی هم تا حالا نداشتم و اگه هم بوده خیلی کم ! درکل به صرفه ترین ISP واسه دانلود همینه ( به نسبت قیمت )
من الان بعد از 34 روز استفاده 97 گیگ دانلود داشتم !!!
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)