05chips چرا بن شده؟
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من الان خیلی خیلی کم مونده برسم به لول 4دیشب یک کپی از کارهاش گرفتم در کاغذ ( تمامی کارهای موجود ) و تا شب ساعت 4.20
نشستم کار ها را آنالیز کردم که چه کار هایی باد بکنم من الان دنبال پول اینا نیستم
الان روی چاریسما و ریپیرینگ کار می کنم آخر سرم فکر کنم سرباز بشم
نظرتون چیه ؟؟؟
من فکر کنم تا رنک 1 بشم دست بر نمی دارمدر ضمن آنالیزم خوبه چون عمران می خونم
![]()
خدا رحم ما كنه!!!05chips چرا بن شده؟
حالا معلوم نيست دسته كيه!!
این دو تا اصطلاح چیه ؟؟ یکی بگه برام در ضمن الان در هتل fargo خوابیدمبراي سيتينگ تراپ كه هيچ ولي كلاس چارلتون![]()
اين كار ها لازم نبوده كه!! شما برو دنبال كار هايي كه تجربه زياد داره تا زود لول آپ بشي!من الان خیلی خیلی کم مونده برسم به لول 4دیشب یک کپی از کارهاش گرفتم در کاغذ ( تمامی کارهای موجود ) و تا شب ساعت 4.20
نشستم کار ها را آنالیز کردم که چه کار هایی باد بکنم من الان دنبال پول اینا نیستم
الان روی چاریسما و ریپیرینگ کار می کنم آخر سرم فکر کنم سرباز بشم
نظرتون چیه ؟؟؟
من فکر کنم تا رنک 1 بشم دست بر نمی دارمدر ضمن آنالیزم خوبه چون عمران می خونم
![]()
سيتينگ تراپ يكي از اسكيل هاست كه اگه روش كار كني كار هاي خوبي باز ميشه!!این دو تا اصطلاح چیه ؟؟ یکی بگه برام در ضمن الان در هتل fargo خوابیدم![]()
وست تو جديدترين آپديتش يه سري سري لباس و يه سري كلاس اضافه كرده كه اگه شما لباس هاي يه كلاس رو تو اينونتوي دااشته باشي يه سري امياز بهت ميده. چارلتون يكي از اوناست!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا
کی بن شد ؟!
نکنه مهرداد یه یوزر دیگه زد و با این دوئل کرد و بن شدش ؟![]()
خوب به من کسی دیروز این حرف را نگفت در ضمن آنالیز کردم ببینم این جور کار ها کدوم اسکیل ها را می خواهد در ضمن تا حالا 2 تا 2 ساعت و یک 1 ساعت در اون ماهیگیری کار کردم ولی بهم حتی یک ماهی هم ندادهولی 2 تا قلاب ماهیگیر داده
مگر شانس پیدا کردن قلاب کمتر از ماهی نیست
در ضمن برای ماهی شانس خیلی خیلی خیلی زیاد از تور ماهیگیری است پس چرا ماهیی پیداش نمی شه
![]()
مهرداد كه گفت دسته من نيست.نکنه مهرداد یه یوزر دیگه زد و با این دوئل کرد و بن شدش ؟![]()
ببینم مگه سایت وست بن اینا هم می کنهیعنی چی هر کسی حق استفاده از یک یوزر را داره ؟؟؟ اگر آره برای هر آی پی هست و یا برای هر ایمیل ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)