اوه درسته. ما طبقه پایین خونمون هم جواب میده.
یعنی جای دیگه خونه تست کردی با لپتاپ سیگنال نداشت؟؟
و برد آنتن دهی که به هیچ عنوان قابل افزایش نیست ولی پهنای باند میشه
اوه درسته. ما طبقه پایین خونمون هم جواب میده.
یعنی جای دیگه خونه تست کردی با لپتاپ سیگنال نداشت؟؟
و برد آنتن دهی که به هیچ عنوان قابل افزایش نیست ولی پهنای باند میشه
چند سال ؟؟ هنوز 1 هفتش نشده .
وقتی با وارلس گوشیم سرچ می کنم 100 تا وایرلس پیدا می کنه ولی ماله من تو اتاق خودم آنتن درست نمی ده !
مودم را هم ریستارت کردم نشد.
یعنی راه حلی نیست ؟
1- مبارکه . . .
2- منظورتون اینه که اصلا اسم مودمتون تو لیست موبایل نمیآد؟ یا شانسی میآد و میره؟
3- مطمئنید که وایرلس مودمتون روشنه؟ روی چراغ های مودم ، سومی از راست ( Wirelesss) سبزه یا خاموشه؟
4- مودم رو واستون یه بار راه اندازی کردن و حالا قاطی کرده یا خودتون تازه میخواید setup کنید؟
اگر فکر میکنی مشلک از usb هست خوب با درآوردنش و ریاستارت کردن باید مشکل حل بشه که فکر نمی کنم ربطی داشته باشه .
یوزر و پس رو هردوش admin بزن ببین اگر نرفت مدل دقیق مودم رو بگو . اگر هم رفت از قسمتهای مختلف عکس بنداز.
عجبها
اونها هم کارت شبکه وایرلسه از نوع usb
از نوع pci :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بد میکنم فروشنده دست یک رو معرفی میکنم ارزون بخری. همینها رو زنگ بزن از همون قیمت بگیر ببین چقدر ارزونتر میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مودم WAG120N و اکثر روتر هایی که برای کارهای خانگی استفاده میشه بر روی باند رادیویی 2.4 گیگاهرتز کار میکنه. وقتی که چند تا شبکه وای فای دور و اطرافتون باشه مشخصا رو هم دیگه تاثیر میذارن، حتی بلوتوث هم میتونه رو شبکه وای فای شما تاثیر بذاره، چرا که بلوتوث هم در فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار میکنه و چون پرش بیشتری نسبت شبکه وای فای داره، در نتیجه تاثیر بلوتوث روی وای فای از تاثیر وای فای روی بلوتوث بیشتره.
قدیما برای حل این مشکلات تو شرکت های بزرگ قانون های میذاشتن، مثلا استفاده از بلوتوث رو ممنوع میکردن ولی در حال حاضر ما روتر های Dual Band داریم که بر روی باند 5 مگاهرتز هم کار میکنن و بسیاری از مشکلات رو حل میکنه، مثل روتر WRT320N و مودم روتر WAG320N که البته برای کاربر خانگی مورد استفاده قرار نمیگیره چون امکاناتی که داره بدرد کاربر خانگی نمیخوره و هزینه بیخودیه.
برای حل مشکلت اول اینکه حدالامکان مودمت رو جایی قرار بده که نویز اونجا کمتر باشه. حتی اگر لازم شد مودم رو از اتاق خودت بیرون ببر و دوباره بردش رو امتحان کن.
اما چیزی که در این موارد به کاربرا توصیه میشه اینه که کانال وایرلس خودشون رو عوض کنن.
تو ایران ما محدودیتی از نظر استفاده از کانال ها با توجه به قوانین رادیویی نداریم و از هر کانالی میتونیم استفاده کنیم.
پس وارد تنظیمات مودم خودتون بشید و Channel رو از کانال 11 به یک کانال دیگه تغییر بدبد. مثلا کانال 9
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
ضمنا آخرین Firmware دستگاه 1.12 هست، اگر از نسخه قدیمی استفاده میکنید حتما Firmware دستگاه رو آپدیت کنید
Last edited by XSS; 19-08-2010 at 01:35.
والا من دقیقا نمیدونم کدوم رو بخرم ولی برام مهم که از 802.11b/g/n پشتیباین کنی یعنی میخوام 100% از N پشتیبانی کنه حالا کدوم مدل خوبه؟![]()
تنظیمات زیر رو عوض کن بقیه رو بزار به صورت پیشفرض بمونه
در قسمت زیر حواست باشه network mode رو یا روی Mixed بزاری یا روی N-only برای گرفتن آنتن بهتر " برای اینکه روی این حالات قرار بگیره تنظیمات امنیتی رو مثل عکس سوم قرار بده
قسمت سوم
![]()
انگار مال مودمه.هر بار وصل میکنم اون بغل ساعت میاد : Identifying Network تو همون 1 دقیقه ای که اون کارو داره میکنه سیستم کند میشه.
عکس گرفتم ولی خیلی جاها داره از کجاش دقیقا عکس بگیرم ؟
ممنون از راهنمایی هایتون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کدوم شرکت می خوای سرویس بگیری؟
خودشون برات کانفیگ می کنند . برو تو Quick Setup بعد این گزینه ها رو ست کن PPPoE و یوزنیم وپسورد که شرکت داده و vpi و vci و Encapsulation Modeرو چیزی باشه که LLC داره. به همین سادگی کانفیگ میشه باز می خوای از همون قسمت که گفتم مرحله به مرحله عکس بنداز راهنماییت کنم/.
در اون مورد که 1 دقیقه سیستم کند میشه مشکلی نیست چون دیوایس USB میکنی و کارت شبکه هست یکم سنگیه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)