تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 883 از 940 اولاول ... 383783833873879880881882883884885886887893933 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,821 به 8,830 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

توی مستر لیگ رنکینگ کجاست؟ هر چه میگردم پیداش نمیکنم..
    رنكينگ چي رو مي خواي؟انواع و اقسام رنكينگ رو داره.در منوي ليگ به قسمت League information برو و به ترتيب براي ليگ،جام حذفي،جام قهرمانان،جام يوفا و در آخر رنكينگ مجموع براي گلزنان و پاسورها داره.هر كدوم رو كه انتخاب كردي گزينه اول موقعيت تيم در جام رو نشون ميده.
    -----------------------------------------------
    دوستان يه پيشنهاد:همونطور كه krauser هم يكبار گفته بود بهتره نقل و انتقالات جديد رو توي 2009 انجام نديد.چراكه حدود دوماه ديگه pes2010 از راه ميرسه و هم ترانسفرها جديدن و هم امكانات ديگه... چون مثلا اگه تو 2009 كاكا رو از ميلان ببريد و حتي اگه رونالدينيو رو بذاريد تركيب اصلي باز هم قدرت ميلان خيلي كم ميشه من خودم امتحان كردم برخي ترانسفرهارو توي چند تيم كامل انجام دادم اما چون قابليت بازيكنان براي يكسال قبل هست قدرت تيمها بهم مي خوره و خيلي از اونها در شان خودشون نيستن.در هر حال تصميم با خودتون اما اگه كمي صبر و حوصله داشته باشيد چند هفته بعد از آغاز ليگهاي 09/10 با يك بازي متفاوت مي تونيد اونها رو داشته باشيد.

داره خودمونی میشه saba_saeb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

من بعد از قرن ها کار کردن با يه کامپيوتر اوراق ، يه لپ تاپ 16.4 اينچ وايد گرفتم.
    الان که
    pes2009 رو نصب کردم ، موقع بازی يه خط مياد از وسط مانيتر رد ميشه، رو نرو آدم راه ميره.انگار که نويز افتاده رو مانيتر ، يه چی تو اين مايه ها.يه جا خوندم به خاطر رزولشن مانيتورم هست.
    هر کی ميدونه بايد چی کار کنم کمکم کنه که بدجوری خورده تو ذوقم!

پروفشنال ..Parsa..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    aHWaZ

پيش فرض

دوستان يه پيشنهاد:همونطور كه krauser هم يكبار گفته بود بهتره نقل و انتقالات جديد رو توي 2009 انجام نديد.چراكه حدود دوماه ديگه pes2010 از راه ميرسه و هم ترانسفرها جديدن و هم امكانات ديگه... چون مثلا اگه تو 2009 كاكا رو از ميلان ببريد و حتي اگه رونالدينيو رو بذاريد تركيب اصلي باز هم قدرت ميلان خيلي كم ميشه من خودم امتحان كردم برخي ترانسفرهارو توي چند تيم كامل انجام دادم اما چون قابليت بازيكنان براي يكسال قبل هست قدرت تيمها بهم مي خوره و خيلي از اونها در شان خودشون نيستن.در هر حال تصميم با خودتون اما اگه كمي صبر و حوصله داشته باشيد چند هفته بعد از آغاز ليگهاي 09/10 با يك بازي متفاوت مي تونيد اونها رو داشته باشيد.

كاملا درسته منم امتحان كردم ديدم اصلا فايده اي نداره
    تا 2 ماه ديگه با 1بازيه كاملا متفاوت روبرو هستيم پس بهتره صبر كنيم

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من بعد از قرن ها کار کردن با يه کامپيوتر اوراق ، يه لپ تاپ 16.4 اينچ وايد گرفتم.

الان که pes2009 رو نصب کردم ، موقع بازی يه خط مياد از وسط مانيتر رد ميشه، رو نرو آدم راه ميره.انگار که نويز افتاده رو مانيتر ، يه چی تو اين مايه ها.يه جا خوندم به خاطر رزولشن مانيتورم هست.
    هر کی ميدونه بايد چی کار کنم کمکم کنه که بدجوری خورده تو ذوقم!
    بايد هرتز مانيتورت رو بذاري روي 75 هرتز.

5. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iceman10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام دوستان من هرچی لینک صفحه 701 بود دانلود کردم حالا باید چیکارشون کنم تا پچ و اجرا کنم؟
    ممنون میشم اگه خیلی مبتدی توضیح بدین
    مشکل من اینجاس که توی اون صفحه یه

دانلود پچ رسمي 1.20

كرك مخصوص براي ورژن 1.20 (حجم تقريبي 5.2 مگ)

دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

دانلود فايل Installer فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ (حجم هر پارت 6.75 مگ)

دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

این همه فایل برای دانلود هست منم همه رو دانلودد کردم ولی نمیدونم کدوم و کی و کجا باید نصب کنم تازشم چرا مثلا از 3 پارتی یکیش exe هست یکیش rar باید چیکارشون کنم؟
    میشه یکی با دلسوزی مرحله به حرحله توضیح بده؟
    Last edited by iceman10; 01-08-2009 at 23:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

بايد هرتز مانيتورت رو بذاري روي 75 هرتز.
    کارت گرافیکم ATI 4650 ، مانیتور 75 هرتز نداره ، 60 هرتز داره فقط . هیچ راه دیگه ای نداره این مشکل حل شه؟!!!!

در آغاز فعالیت masoudbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام كسي فيس زلاتان را داره البته از نوع خوبش

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

کارت گرافیکم ATI 4650 ، مانیتور 75 هرتز نداره ، 60 هرتز داره فقط . هیچ راه دیگه ای نداره این مشکل حل شه؟!!!!
    سلام
    چرا راه دیگه ای هم هست
    برو تو Control Panel بعد برو به nvidia Control Panel بعد دو تا گزینه میاد advanc انتخاب کن بعد صفحه زیر میاد میری به قسمت manage 3d settings بعد از قسمت add بازی رو اد میکنی بعد پایین صفحه روی گزینه vertical sync کیلیک میکنی و force on رو انتخاب میکنی پایان
    دیگه نمیخاد رزولیشن مانیتورو بیاری پایین

10. 2 کاربر از Mehdi.ss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داداش krauser من اون آپشن فايل نقل و انتقالاتتو ريختم

الان كريستيانو رونالدو توي منچستر نيست ولي توي رئالم پيداش نمي كنم.

جريان چيه؟
    سلام دوستان من هرچی لینک صفحه 701 بود دانلود کردم حالا باید چیکارشون کنم تا پچ و اجرا کنم؟
    ممنون میشم اگه خیلی مبتدی توضیح بدین
    مشکل من اینجاس که توی اون صفحه یه

دانلود پچ رسمي 1.20

كرك مخصوص براي ورژن 1.20 (حجم تقريبي 5.2 مگ)

دانلود پچ Krauser با حجم 24 مگ (حجم تقريبي هر پارت 8 مگ)

دانلود فايل Installer فايل cv0f.img با حجم تقريبي 32 مگ (حجم هر پارت 6.75 مگ)

دانلود اديت فايل مخصوص براي پچ و فايل cv0f

این همه فایل برای دانلود هست منم همه رو دانلودد کردم ولی نمیدونم کدوم و کی و کجا باید نصب کنم تازشم چرا مثلا از 3 پارتی یکیش exe هست یکیش rar باید چیکارشون کنم؟
    میشه یکی با دلسوزی مرحله به حرحله توضیح بده؟

دوست عزيز كافي بود وقتي دانلود مي كردي مي خوندي راهنمايي ها رو شما فقط دانلود كرديد و نخونديد كه باس چيكار كنيد.

شما يكبار باز رو از نصب خارج كنيد و همه وصله هاش رو پاك كنيد بازي رو نصب كنيد پچ 1.20 رو نصب كنيد (البته پچ 1.40 و فايل آپديت cv0f ماه مارس هم اومده كه جديد هستند خواستيد مي تونيد به جاي cv0f و پچ 1.20 )

اين ها رو نصب كنيد

پچ 1.40
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و فايل cv0f جديد كه بعد دانلود و در آوردن از حالت فشرده توي اين مسير C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download كپي كنيد.
    کد:
    حالا پچ سه تكه اي krauser رو بريزيد توي يك جا مثلا هر سه روي desktop باشن پارت اولي كه exe هست رو اجرا مي كنيد. خودش توي اين مسير اكستراكت ميكنه ولي اگه شما بازيتون رو در مسيري غير از مسير پيش فرض نصب كرديد كافيه محتويات پچ كه حاوي فولدري به اسم kitserver هست رو اكستراكت و اون فولدر رو به مسيري كه بازي رو نصب كرديد انتقال بديد بعد داخل پوشه رفته و فايل setup رو اجرا كنيد. در آخر هم اگه از cv0f قديمي استفاده مي كنيد همون فايل اديت رو توي اين مسير My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\save كپي كنيد ولي اگه از cv0f ماه مارس استفاده مي كنيد اين اديت فايل رو دانلود و استفاده كنيد
    کد:
    والسلام

----

يكي از بچه ها كرك مخصوص 1.40 رو خواسته بود اينم لينكش آپلود كردم
    کد:

12. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام
    چرا راه دیگه ای هم هست
    برو تو Control Panel بعد برو به nvidia Control Panel بعد دو تا گزینه میاد advanc انتخاب کن بعد صفحه زیر میاد میری به قسمت manage 3d settings بعد از قسمت add بازی رو اد میکنی بعد پایین صفحه روی گزینه vertical sync کیلیک میکنی و force on رو انتخاب میکنی پایان
    دیگه نمیخاد رزولیشن مانیتورو بیاری پایین

عزيز من گرافيکم ATI هست. انويديا کنترل پنل ندارم که!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •