منو یاده مالیبوم انداختی
![]()
منو یاده مالیبوم انداختی
![]()
![]()
........
این صندلی بیوکم هست واقعا راحته عیبش اینه که نمی تونی روش صاف بشینی هی باید لم بدی و خوابت می گیره البته یک عیب دیگه هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای تست آمپر بنزین اون سیمی که تو صندوق هست رو جدا کنید و یه مقاومت 90 اهمی سر راهش بذارید آمپر باید بیاد رو فول
سلام.ممنونم بابت پاسختون.به محض جدا کردن اون سوکت تو صندوق ، آمپر میاد رو فول
مال منم که C3 همینطوریه سر پیچ بخوای گاز بدی شوفر میاد تو بغلت!
حالا اون عیبه دیگه چیه؟
Last edited by Peyman Skylark; 15-03-2016 at 02:05.
مشکل خستگی پشت زانو در دارز مدت -
صندلی هاشون از نظر نرمی و راحتی واقعا یک یکه اما مشکل اصلیش بنظر من نشیمن صندلی هست که خیلی نزدیک به کف اتاق هست که پیاده و سوار شدنم مشکل میکنه
وقتی روغن موتور را با فیلتر (فیلتر بزرگ) تعویض میکنم پنج و نیم لیتر روغن میریزم ، روغن روی گیج خیلی بالاتر از قسمت علامت گذاری شده دو نقطه بالایی قرار میگیره دقیقا روی ال FULL
تقریبا هر روز موقعی که موتور چند ساعتی خاموش بوده گیج روغن را بازدید میکنم همان طوری که خدمتتون عرض کردم به اون شکل هستش کارتر را با دقت نگاه کردم فرو رفتگی نداره امکان داره جرم زیادی کف کارتر جمع شده باشه که باعث میشه روغن از قسمت علامت گذاری شده گیج بالاتر نشان میده نظر شما در این مورد چیه ؟ با تشکر فراوان.
Last edited by kcnc; 15-03-2016 at 18:20.
حجم روغن موتور اعلام شده از طرف شرکت GM برای موتورهای 6 سیلندر خطی نوا 4.7 لیتر هست. پس مقداری که شما استفاده میکنید واقعا زیاده .
در نوا من هم موقع تعویض روغن و استفاده از فیلتر روغن که معمولا کوتاه هست، مقداری از حد فول بالاتر قرار میگیره که مشکل خاصی ایجاد نمیکنه. البته من از تکمیل کننده های روغن هم استفاده میکنم که حدودا نیم لیتری است و حدود همان 4.7 میشه.
فکر میکنم یکی از دلایل بیشتر نشان دادن روغن این باشه که فیلتر نوا به حالت افقی قرار گرفته ( بر خلاف 8 سیلندر که عمودی است) و موقع خاموش شدن موتور روغن زیادی توی اون باقی نمانده و به کارتل برمیگرده.
در مورد جرم گرفتن، تصور نمیکنم اینطور باشه چون موتوری که اونقدر جرم گرفته باشه که تا این حد حجم روغن را زیاد نشان بده، مسلما در وضعیت کارکرد هم دچار ایرادات زیادی میشه که خوشبختانه نوا شما اینجور نیست.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)