تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 883 از 1004 اولاول ... 383783833873879880881882883884885886887893933983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,821 به 8,830 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

الان سرویس محدود 10 مگ آسیاتک با حجم 500 مگ در ماه شبانه از 4 تا 10 رایگان ماهی 16 تومن میشه اونم با خرید ترافیک اضافی فوقش 25 تا 30 تومن آب میخوره که خیلی ارزونتر و پر سرعت تره. ساعت رایگانش هم 4 تا 10 هست که با سرعت 10 مگ میشه حداقل 15 تا 16 گیگ دانلود داشت.
    نماینده داره تو ارومیه؟
    سایتی که تعرفه ها رو زده باشه و اینطور چیزا داره نماینده ارومیه اش؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا مگه قراره درست بشه؟؟ منظورتون فقط نتبیل هست یا 50 درصد رو هم درست میکنن؟
    خیر. نت بیل گفتم

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

عزیز مکس نت قبلا تعرفه سرویسهاش تو سایتش اینطور نوشته بود که مثلا سرویس محدود vip سرعت 4 مگ سه ماهه ( یک ماهه نمیفروشن این سرویس رو ) با 14 گیگ حجم اولیه و دانلود شبانه رایگان.

الان از چند ماه قبل اینطوریش کردن یعنی 6 + 14 منظور اینه که 14 گیگ حجم اولیه که خودتون هم هر موقع دلتون خواست میتونید حجم اضافه یا حجم Jimbo خریداری کنید و بعلاوه ی 6 گیگ ترافیک شبانه رایگان که هزینه شو اول میپردازید و کلا دانلود شبانه رایگان هست چه شما کمتر از 6 گیگ دانلود کنی چه بیشتر.

سرعت هم محدود نمیشه. عیب سرویسهاشون یکی همون پینگ نسبتا بالا هست. تو تعطیلات و دوران اوج مصرف مخصوصا ماه رمضون قطع و وصل میتونه داشته باشه. الان یخورده گرونتر شده نسبت به قبل (قبلا هم گرون بود) الان سرویس vip سرعت 4 مگ برای من هز ماه تقریبا 38 تومن آب میخوره و فقط سه ماهه میفروشنش.

سرویسهای نامحدود برنزی شون هم تعریفی نداره و طلایی ها هم که خیلی گرون تموم میشن.

الان سرویس محدود 10 مگ آسیاتک با حجم 500 مگ در ماه شبانه از 4 تا 10 رایگان ماهی 16 تومن میشه اونم با خرید ترافیک اضافی فوقش 25 تا 30 تومن آب میخوره که خیلی ارزونتر و پر سرعت تره. ساعت رایگانش هم 4 تا 10 هست که با سرعت 10 مگ میشه حداقل 15 تا 16 گیگ دانلود داشت.
    ماکس نت از نظر پیلتر میلتر مشکل خاصی نداره که؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dDarkKnight_12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یه سوال. ماکس نت یا اسیاتک مثل مخابرات هزینه بدهکاری حساب میکنه؟ اگه مدت سرویست تموم بشه و حجمت مثلا نصفش مونده باشه برای تمدید سرویس باید کامل هزینه رو پرداخت کنی؟
    من با ماکسنت تا حالا پیش نیومده مدت سرویسم تموم بشه و حجمم باقی بمونه ، همیشه قبل از اتمام مدت سرویس حجمم رو تا زیر 100 مگ مصرف کردم بعدش تمدید کردم چون اگه قبل از اتمام سرویس تمدید کنید 500 مگ هدیه میده.

ماکس نت از نظر پیلتر میلتر مشکل خاصی نداره که؟؟
    من زیاد از پییلتر بشکون استفاده نمیکنم ولی با کریوووو مشکلی نداره هر موقع لازم بوده راحت تونستم وصل بشم. سسسسااایفوووون هم همینطور.

نماینده داره تو ارومیه؟
    سایتی که تعرفه ها رو زده باشه و اینطور چیزا داره نماینده ارومیه اش؟

سایتش که asiatech.ir هست و تعرفه هاش سراسری هستن و نماینده ی اصلیش تو ارومیه شرکت آذران آراز رایانه غرب هست که آدرس و شماره تلفنش رو میتونین تو همون سایت آسیاتک از بخش تماس با ما > عاملین فروش پیدا کنید. چند صفحه قبل یه نفر تازه سرویس 10 مگ از آسیاتک تهیه کرده بود و تست و اینجور چیزا گذاشته بود و خیلی راضی بود از سرویسشون.
    Last edited by dDarkKnight_12; 18-07-2015 at 01:43.

5. این کاربر از dDarkKnight_12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام بچه ها مخابرات دانلود رایگان شبانه رو برداشته. میگن 50 50 شده ولی از ساعت 1 سرعت نصف میشه از 50 50 هم خبری نیست. مال شما چجوریاست؟گزینه ای دیگه ای برا ماکو سراغ ندارین؟ منتظر جوابتونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام . بچه ها مخابرات دانلود شبانه رو برداشته میگن 50 50 شده ولی خیلی از 50 50 بیشتر میره حجم. سرعتم درست از ساعت 1 تا 7 میشه دقیقا نصف من 250 بودم الان تو همون محدوده زمانی 1 تا 7 شده 130. مال کیا اینجوریه

برا ماکو گزینه بهتری سراغ ندارین؟ ممنون میشم جواب بدین یاا علی

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من با ماکسنت تا حالا پیش نیومده مدت سرویسم تموم بشه و حجمم باقی بمونه ، همیشه قبل از اتمام مدت سرویس حجمم رو تا زیر 100 مگ مصرف کردم بعدش تمدید کردم چون اگه قبل از اتمام سرویس تمدید کنید 500 مگ هدیه میده.

من زیاد از پییلتر بشکون استفاده نمیکنم ولی با کریوووو مشکلی نداره هر موقع لازم بوده راحت تونستم وصل بشم. سسسسااایفوووون هم همینطور.

سایتش که asiatech.ir هست و تعرفه هاش سراسری هستن و نماینده ی اصلیش تو ارومیه شرکت آذران آراز رایانه غرب هست که آدرس و شماره تلفنش رو میتونین تو همون سایت آسیاتک از بخش تماس با ما > عاملین فروش پیدا کنید. چند صفحه قبل یه نفر تازه سرویس 10 مگ از آسیاتک تهیه کرده بود و تست و اینجور چیزا گذاشته بود و خیلی راضی بود از سرویسشون.
    این دوره که به آخراش برسه میرم مخابرات درخواست تخلیه میدم
    امیدوارم سر تخلیه اذیت نکن.....
    قبلش باید با این شرکته هم صحبت کنم ببینم شرایط فروششون چیه

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

داداشای گلم برین تو فروم اسیاتک پی سی ورد ببینین همه با سرعت 10 مگ اسیاتک نمتونن شبها با همون سرعت دانلود کنن خیلیا مشکل دارن مخصوصا روی سرورهای خارجی. اینم یه نمونه ازش:

سوال:
    داداش من نت رو بیشتر برای شبانه میگیرم یعنی بهترین سرویس آسیاتک نهایتا 250 تا سرعت داره؟)
    راستی نگفتی مثلا از سرور ایران فیلم 250 تا سرعت داره از ---------- بالای 600 تا داره؟

جواب:
    فرق نمیکنه. به صورت نرم افزاری محدود میکنن سرعت از هر سروری روی 250 فیکس میشه( شبانه سرویس 10 مگ).

اینم ببینید بد نیست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by android500; 18-07-2015 at 11:33.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دوستان با تجربه من برای افزایش ماکس ریت خطم باید چیکار کنم؟ الآن حدودا روی 6000-7000 هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    بعد از قضیه 50 50 شدن مخابرات میخوام سرویس دهنده مو عوض کنم به نظر شما کدوم سرویس دهنده رو انتخاب کنم که 100% دانلود شبانه رایگان بده؟
    دوستان میگفتن ماکس نت این ماکس نت سرعت دانلودش مثلا برای 512 چقدر است؟ کلا من از سرویس دهنده ها اطلاعی ندارم متشکر میشم در این مورد راهنمایی کنید.من فقط دانلود شبانه میکنم و برام مهمه که شبانه 100% رایگان باشه.
    آهان یادم نرفته بگم که اورمیه هستم و روی مرکز قندی است.
    خیلی ممنون از توجهتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •