گفته اونایی که پارسال امتحان دادن و مهر92 وارد دانشگاه میشن مشکلی نیست ، منظورش اینه از مهر به بعد دیگه فراگیر کارشناسی نداریم !!!
گفته اونایی که پارسال امتحان دادن و مهر92 وارد دانشگاه میشن مشکلی نیست ، منظورش اینه از مهر به بعد دیگه فراگیر کارشناسی نداریم !!!
فردا میرم ببینم چه خاکی میتونم بریزم تو سرم
نه بابا تو متن اعتراض به نمره تشریحی کلی خواهش و التماسش کردم بلکم نمره ام رو بده
بعضی استادا هستن بدون گفتن تو ورقه تشریحی کمک میکنن بعضی هاش هم این طوری نمره میخورن !
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور از جدیدترین تصمیمات مسوولان این دانشگاه مبنی بر پذیرش دانشجوی بدون کنکور در ۱۰ هزار رشته محل پیام نور برای سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ خبر داد.
رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور تاکید کرد: مهلت ثبت نام متقاضیان پذیرش در دوره های کارشناسی بدون آزمون پیام نور از ۱۵ مرداد آغاز می شود.
وی ادامه داد: داوطلبان می توانند از ۱۵ مردادماه به سایت اینترنتی سازمان سنجش مراجعه کرده و براساس دستورالعمل هایی که در دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۹۲ منتشر می شوند نسبت به انتخاب و ثبت رشته های مورد علاقه خود از میان کدرشته محل های بدون آزمون دانشگاه پیام نور به صورت اینترنتی اقدام کنند.
سلام من برای گرفتن منابع کارشناسی ارشد باید از اموزش دانشگاه اقدام کنم؟
یه سوال دیگه
چطور میتونم بدونم چند واحدم مونده؟
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : رشته ی مورد نظرتون رو دانلود کنید
در همین لینک ، برنامه ارائه دروس رو دانلود کرده و تعداد کل واحد ها را شمرده ، اختلاف بین واحدهای پاس شده و تعداد واحدهای کل مشخص میکنه که چند واحد براتون مونده!!
سلام ممنون از پاسختون
رشته من مدیریت دولتی(چند بخشی) هست
اگر امکان داره بفرمایید کدوم رو باید دانلود کنم
من اگر برای ارشد امتحان بدم و قبول بشم ولی تا زمان ثبت نام دانشگاه نتونم مدرک کارشناسیم رو بگیرم چطور میشه
ایا میتونم از دانشگاه وقت بگیرم تا مدرکم رو بهشون بدم؟
این لیست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله وقت میدن و مشکلی نیست !!!
تا 15 تیر ماه همه ی نمره ها تایید میشه !!!
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : علیرضا اژدر معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه هیئت امنا دانشجوئی در مساجد و نماز خانه های مراکز پیام نور تشکیل شده است گفت: با تشکیل هیئت امنای دانشجوئی تمام فعالیت های مربوط به امور دینی و معنوی به دانشجویان سپرده شده است.
وی افزود: در مراکز دانشگاه پیام نور دیگر اذان به صورت ضبط شده پخش نمی شود و از اساتید و دانشجویان داوطب مؤذن استفاده می شود.
معاون فرهنگی دانشگاه پیام نور با بیان اینکه در تلاشیم تا در سال تحصیلی جدید (۹۳-۹۲) بتوانیم در یک روز معین نماز جماعت در مراکز پیام نور برگزار کنیم اظهار کرد: در سال تحصیلی جدید ۵۰۰ مراکز پیام نور در یک روز معین نماز جماعت بر پا میکنند.
به گفته ی اژدر با راه اندازی سامانه نشریات دانشجوئی دانشگاه پیام نور تمام فعالیت های فرهنگی و دینی دانشگاه پیام نور مجازی می شود تا دانشجویان زیادی از اطلاعات و برنامه های فرهنگی مطلع شوند و دیگر نشریه کاغذی تولید نمی شود.
سلام
اگر نخوام توی آزمون تغییر رشته شرکت کنم باید شهریه اش رو بدم؟؟
بعد میتونم ترم بعدی مجدداً درخواست تغییر رشته بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)