دوستان من نیاز مبرم به licens کسپر دارم لطفا راهنمائی کنید . آف لاین آپدیت کردم keyرا بلوک کرد. ممنون
دوستان من نیاز مبرم به licens کسپر دارم لطفا راهنمائی کنید . آف لاین آپدیت کردم keyرا بلوک کرد. ممنون
سلام به همه ی دوستان
من kasperski internet security 2010 v9.0.0463 رو نصب کردم، 5 روز مونده که ورژن تریال تموم بشه ، و من هرچی میخوام لیسانس نصب کنم، نمیتونم.
طبق راهنمایی که تو همین تایپیک بود، اینترنت رو قطع میکردم، کی تریال رو با علامت ضربدر، پاک میکنم ، بعد روی گزینه the activation code میزنم، اما به جای اینکه گزینه browse بیاد برای اینکه لیسانس رو بزارم، یه صفحه اینترنتی باز میشه() وخبری از گزینه browse نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهشا زودتر کمکم کنید که ورژن تریال داره تموم میشه.
دوست عزیز.
خب شما روی ان ارور -روی ok کلیک کنید و بعد مراحل را پیش بروید.
موفق باشید.
سلام
تشکر ازپاسختون
ولی اروری نیست!
گفتم که ، وقتی activition code رو میزنم، یه صفحه اینترنتی باز میشه ، و تو پنجره لایسنس، هیچ اتفاقی نمیافته!
یه چیزی رو اگه میشه توضیح بدین:
لایسنس این ورژن، مثل ورژن های قدیمی، کی رو باید نصب کرد، یا باید یه سریال وارد کرد؟؟؟
چون من دارم گیج میشم که گزینه browse نمیاد!!!
شما بهتر است از ارور داده شده.
یک عکس بزارید.
موفق باشید.
ممنون از پاسختون، فهمیدم مشکل رو.من رو گزینه Next کلیک نمیکردم!
نمیدونم گزینه تشکر کجاست!!! هزار تا تشکر
دوستان یه سوال تخصصی
به نظر شما فرقی در استفاده از نسخه اورجینال و سریال های موجود در اینترنت هست یا نه؟
من چند روز پیش از طریق سایت خودش یک بار آپدیتش کردم. بعدش key مال 6 بهمن (دیروز) رو بهش دادم. اما همچنان eror میده که اکتیو نیست. موقع وارد کردن key دیگه می نویسه که الآن اکتیوه! این سایتش چه بلایی سرش آورده؟
نسخم هم kis 11.0.2 هست که از سافت گدر گرفتم و توسط skin تونستم key بهش بدم. چی کار کنم؟
سلام دوست عزیز.
================================
1.چرا شما از اسکین استفاده کردید.
خود اسکین باعث کمی اختلال در کسپرسکی میشود.
چون معلوم نیست چه کسی این اسکین ها را ساخته.
======================================
2.ایا منظور شما از سایت همان سرور اصلی هست.
======================================
3.شما یک عکس از ارور و صفحه ای که کی را وارد می کنی و ارور میدهد که هنوز اکتیو هست بگذارید.
================================================== ===========
4.خود نسخه 556دیگر نیازی به اسکین برای وارد کردن کی ندارد.
=============================================
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)