تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 883 از 1126 اولاول ... 383783833873879880881882883884885886887893933983 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,821 به 8,830 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بفرمایید . تشکر بابت پیگیریتان.

برای اجرای Disk management روی my computer راست کلیک کنید و سپس روی manage کلیک کنید و سپس از ستون سمت چپ قسمت روی Disk management کلیک کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چون با یه نرم افزار تو گوشیم دارم جواب میدم اینو به عنوان امضام میذاره

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظور از LBA چی هست و چطور میشه مشکل فریمور رو حل کرد؟

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
    بطور خلاصه LBA Area شامل قسمتهایی هست که اطلاعات کاربر در آنجا ذخیره میشود . یک قسمت دیگری هم وجود دارد به نام UBA Area که در این مکان چندین ماژول میکروکد وجود دارد . هر Module شامل یک UBA هست . میکروکدهایی مانند Smart Data یا P-List / G-List یا Firmware و یا Translator Data ... در این قسمت وجود دارد . دسترسی به UBA Area از طریق روش های عادی (با استفاده از Standard ATA Commands) امکان پذیر نیست . بیشتر دستورات برای دسترسی به UBA modules در دسترس همگان قرار نمیگیرد . برای حل مشکل Firmware هم میتوان از دستگاه PC-3000 استفاده کرد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

ببخشید اینقدر کلافه شدم از دست این هارد اشتباهی عکس گذاشتم . بفرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    یه هارد۲۵۰ gb ارجینال ایکس باکس اسلیم دارم (کنسول jtag هس)
    داشتم بازی میکردم که یهو بازی هنگ کرد و من خاموش نکردم کنسول رو بعد ۱ -۲ دقیقه بازی از هنگی در امد و بعد چند ثانیه متوجه شدم که کنسول داره کند اجرا میشه !
    تو کنسول هر بخشش کند بود .
    هارد رو با کنسول فرمت کردم درست نشد.
    هارد رو با کابل ساتا به مادربورد وصل کردم و بعد با برنامه fat32 formatter فرمت کردم باز درست نشد و کند کار میکرد ! حتا بدون کویک فرمت هم فرمتش کردم باز فرقی نکرد!
    امدم با برنامه HDD regeneator بد سکتور اسکن کردم و ۴ تا بد سکتور پیدا کرد که هر ۴ تاشو هم ریکاورد کرد. بازم درست نشد!!!
    یه بار ntfc فرمت کردم و دوباره بد سکتور کردم ولی نه واسه ریکاوری کردن واسه مطلع کردن وجود بد سکتور تست زدم . که اخرا تست یک بد سکتور پیداکرد . الان زدم هم سکتورها سالم رو برسی و درست کنه و هم بد سکتور اگه پیدا کرد درست کنه که الان ۶۱ % تموم کرده در طول ۴۵ ساعت و ادامشو داره انجام میده . امیدوارم این صبری که کشیدم بی نتیجه نباشه !
    فقط چند مشکل هست که با عکس میزارم خودتون ببینین و اشتباه ی بود رهنمایی کنید ممنون

این ۴ تا رنگ زرد D معنیشون چیه؟

و این عکس بعضی وقتا هی این پیامو میده
    و یه پیام دیگه هم داده بود قبلا که 0x02 بود !! اینا یعنی چی؟

میگم هاردم درس نشد ممکنه از SMART هاردم باشه مشکل؟ مثلا دیر به مدیریتش میپردازه ...!
    سلام .

پیشنهاد میکنم حداقل یکبار با برنامه HDD LLF Low Level Format Tool ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هارد دیسک مورد نظر را Zero fill کنید . اگر مشکل برطرف نشد چاره ای جزء خرید هارد دیسک جدید ندارید . البته میتونید بفرستید کلینیکهای تخصصی ولی با توجه به حجم کم این هارد دیسک و قیمت نه چندان بالای هارد دیسکهای نو ، منطقیتر این هست که آکبند بخرید .

دو نکته :

1. اگر اطلاعاتی روی این هارد دیسک هست قبل از LLF کردن به فضای دیگری منتقل کنید .
    2. معمولاً LLF کردن مشکلی برای هارد دیسک بوجود نیمیآورد ولی حداقل یک درصد احتمال بدتر شدن وضعیت را هم در نظر بگیرید .

این ۴ تا رنگ زرد D معنیشون چیه؟
    D که مخفف Delay هست ، بطور خلاصه به معنی وجود سکتورهایی هست که response time آنها بالاتر از حد عادی هست . بعبارت دیگر برای مکانیابی (locate) و دسترسی (access) به اطلاعات موجود در این سکتورها زمان بیشتری مورد نیاز هست .

میگم هاردم درس نشد ممکنه از SMART هاردم باشه مشکل؟ مثلا دیر به مدیریتش میپردازه ...!
    مشکل کندی بیش از حد هارد دیسکتان بیشتر به خاطر همان سکتورهایی هست که Delay دارند و ربطی به SMART ندارد .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد دیسک شما در حالت not initialized هست و اگر بتونید initialize کنید اطلاعات از بین میرود که با توجه به I/O Device Error که داده بعید میدونم بتونید initialize کنید.

منظور از initialized این هست که در کادری که باز شده MBR را انتخاب کنید یا GPT و باید MBR انتخاب شود .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

جناب این پیغام را داد وقتی MBR را زدم. چه کنم؟!!!!!!!!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

OK کردم. میخوام بدونم اصلا درست بشو هست یا نه؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •