تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 883 از 2376 اولاول ... 38378383387387988088188288388488588688789393398313831883 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,821 به 8,830 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

نظري جويباري:
    خودم را به استقلال تحميل نمي كنم

خبرگزاري فوتبال ايران – سرپرست باشگاه استقلال ضمن تكذيب شايعات منتشر شده در رسانه ها تاكيد كرد كه دوست ندارد خودش را به اين تيم تحميل كند.

علي نظري جويباري به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: «استقلال را با تمام وجود دوست دارم اما چسبيده به استقلال نيستم و هيچ‌گاه در فكر اين نبودم كه به زور خودم را به استقلال تحميل كنم.
    وي در ادامه ضمن تكذيب خبر بركناري و استعفايش افزود: «متأسفانه حاشيه‌سازان مانند زمان پيش از دربي، سعي دارند براي من و باشگاه مشكل‌ساز شوند. از استقلال بركنار نشده‌ام ضمن آنكه از سرپرستي اين تيم نيز استعفا نداده‌ام. 2 سال پيش از استقلال كنار رفتم اما يك جمله عليه باشگاه مصاحبه نكردم مطمئن باشيد من در هيچ شرايطي به ضرر استقلال كار نمي‌كنم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بايد در تيم ملي بازي كنم

خبرگزاري فوتبال ايران – پژمان منتظري بازيكن استقلال پس از دعوت به تيم‌ملي از شرايط خودش در تيم باشگاهي و اردوي تيم‌ملي اظهار رضايت مي‌كند.

پژمان منتظري در خصوص دعوتش به تيم‌ملي به خبرگزاري فوتبال ايران مي‌گويد: «براي بار دوم است كه به تيم‌ملي دعوت شدم. بار قبل براي ديدار با كويت به تيم‌ملي دعوت شدم اما در آن ديدار، بازي نكردم اما اين بار پس از دعوت شدن، تمام تلاشم را انجام مي‌دهم تا در ديدار با كره‌شمالي در تركيب قرار بگيرم.»
    وي در ادامه افزود: «خوشحالم كه روند موفق استقلال در ليگ، باعث شد بازيكنان استقلال به تيم‌ملي دعوت شوند. مطمئناً سرمربي تيم‌ملي، بازي‌هاي باشگاهي را به دقت در نظر دارد و هيچگونه درخششي از چشم دايي دور نمي‌ماند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جلسه دوستانه قلعه نويى و شريفى در كميته انضباطى
    شريفى:
    در صورت تكرار اشتباه اكبرپور تا
    آخر فصل محروم مى شود

مهديه دريا بيگى
    Mahdiyeh Darya beig

اكبرپور تا آخر فصل محروم مى شود
    مدتى است كه رسانه ها بحث ارشاد را از سوى كميته انضباطى مطرح مى كنند. در حال حاضر ۹ نفر محرومند و معلوم نيست تا كى محروم باشند. به عنوان مثال اكبرپور يك جلسه محروم شد و در كميته انضباطى تعهد پر كرد كه اگر از اين پس خطايى ار او سر بزند تا آخر فصل محروم خواهد شد. پس كميته انضباطى فقط ارشاد نمى كند در صورتى كه بازيكن به تعهدات اخلاقى عمل نكند حتى تا آخر فصل از حضور در مسابقات محروم مى شود.

برهانى تماشاگران را تحريك كرد
    برهانى را به خاطر نشنيدن سوت داور به كميته انضباطى احضار نكردند بلكه اين بازيكن بعد از اين كه گل زد توپ را از دروازه بان حريف گرفت همين حركتش باعث تحريك هواداران شد به خاطر تحريك تماشاگران برهانى را احضار كردم.

كوشكى به خبرنگاران صدمه زد
    كوشكى به خبرنگاران صدمه زده است. قانون مى گويد بازيكن چه قبل از بازى چه بعد از بازى تخلف كند بايد محروم شود. البته كوشكى چند بارى تلفنى با من صحبت كرده گفته كه كارش اشتباه بوده اما مقدماتى پيش آمده كه باعث تحريك اين بازيكن شده و براساس آن تحريك كوشكى با خبرنگاران درگير شده است. قرار بر اين شده كوشكى به همراه خبرنگاران صدمه ديده و چند خبرنگار شاهد در كميته انضباطى حاضر شوند تا پرونده اين بازيكن بررسى شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نيم نگاه
    سهميه استقلال بيشتر هم مى شود
    جبارى پيشقراول استقلالى هاى تيم ملى

ايران ورزشى- تغيير نگاه على دايى به استقلال در واقع محصول بازى هاى خوب اين تيم در ۴ هفته اخير است. استقلال پس از پيروزى ۶ - صفر مقابل استقلال اهواز روند رو به رشد خود را آغاز كرد تا على دايى ۴ بازيكن اين تيم را به مجموعه فعلى تيم ملى دعوت كند. استقلال اكنون ۴ بازيكن در تيم ملى دارد كه بيشترين سهميه را در تيم ملى به خود اختصاص داده است. با نگاهى دقيق به اسامى دعوت شدگان مى توان چنين استدلالى را در برهه كنونى در ذهن پروراند كه از ميان ۴ بازيكن فعلى شانس مجتبى جبارى براى قرار گرفتن در تركيب اصلى بيشتر از سايرين است اما همين كه استقلال سهميه خود در تيم ملى را افزايش داده است مى تواند نشانه هايى از رشد شاگردان امير قلعه نويى در هفته هاى اخير باشد كه منجر به تغيير نگاه على دايى شده است.

مجتبى جبارى

از تمرينات تيم ملى خبر مى رسد كه او با انگيزه فراوانى در نقش يك هافبك خلاق انجام وظيفه مى كند. مى توان آخرين اظهار نظر على دايى درباره او را هم مورد توجه قرار داد: «جبارى در هر تيمى يك موهبت بزرگ محسوب مى شود.»
    تعريف دايى از جبارى در واقع نشان دهنده نوع نگاه او به مردان مورد اعتمادش است. به نظر مى رسد توانايى هاى جبارى و علاقه على دايى، او را جلوتر از همه استقلالى هاى دعوت شده به تيم ملى بايد مدعى قرار گرفتن در تركيب اصلى دانست. جبارى را مى توان نزديك ترين استقلالى به تركيب اصلى دانست.

وحيد طالب لو

ترديدى وجود ندارد كه پس از سيدمهدى رحمتى كه اين روزها آمادگى اش مثال زدنى است تيم ملى در چارچوب دروازه سنگربان مطمئنى همچون وحيد طالب لو نخواهد داشت. طالب لو پس از جبارى نزديكترين بازيكن به تركيب اصلى محسوب مى شود البته شايد هماى سعادت زودتر از حد تصور روى شانه هاى وحيد طالب لو بنشيند و على دايى در تصميمى غير منتظره طالب لو را مقابل كره شمالى در چارچوب دروازه تيم ملى قرار دهد.

پيروز قربانى

پس از ماه ها به تيم ملى دعوت شده و با توجه به اينكه قلب دفاع تيم ملى آسيب پذيرى آشكارى دارد اميدوار است در دراز مدت بتواند جاى يكى از مدافعان وسط تيم ملى را بگيرد. بازى هاى ضعيف سيدجلال حسينى و عدم دعوت از محسن بنگر احتمال بازى كردن پيروز را افزايش مى دهد اما بايد منتظر ماند و ديد پيروز در تمرينات تيم ملى تا چه حد مى تواند اعتماد على دايى را به سوى خود جلب كند. پيروز در كل بازيكنى است كه مى تواند سال ها در تيم ملى باشد.

پژمان منتظرى

شايد تنها دليلى كه باعث شد على دايى اين بازيكن را هم به تيم ملى دعوت كند بازى خوبش مقابل پرسپوليس است اما پژمان به واسطه بازى ضعيفى كه مقابل مقاومت به نمايش گذاشت نمى تواند به حضور در تركيب تيم ملى اميدوار باشد. به نظر مى رسد اولين بازيكنى كه از ليست ۱۸ نفره تيم ملى كنار گذاشته خواهد شد پژمان منتظرى باشد البته منتظرى به طور كلى بازيكنى خوش استيل و با پتانسيل است.

دو سه بازيكن در ليست انتظار
    بازى هاى خوب آرش برهانى نام اين بازيكن را هم در ليست انتظار قرار داده است. برهانى كه پيش از اين همواره يكى از اصلى ترين بازيكنان تيم ملى بوده و در صعود ايران به جام جهانى ۲۰۰۶ تأثيرگذار بود با گل هايى كه هفته هاى گذشته به ثمر رسانده يكى از كانديداهاى تيم ملى هم لقب گرفته است. پشت سر اين بازيكن سياوش اكبرپور هم به دليل ضعف تيم ملى در خط حمله يكى از مردان مورد توجه على دايى است. از اين هم نبايد گذشت كه على دايى هادى شكورى و هاشم بيك زاده را هم زير نظر دارد و روى اين بازيكنان حساب مى كند....

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ آشتيانى: از كمك رييس جمهور خوشحاليم

ايران ورزشى- كمك رييس جمهورى به باشگاه استقلال واكنش مثبت واعظ آشتيانى مديرعامل اين تيم را برعهده داشت: «خوشبختانه با كمك رييس جمهور مبلغ چهار ميليارد تومان به دو باشگاه استقلال و پرسپوليس كمك شده كه سازمان تربيت بدنى هم اكنون در حال پيگيرى موضوع است تا اين مبلغ از طريق وزارت صنايع به اين دو باشگاه اختصاص پيدا كند.
    نتايج خوب چند هفته اخير استقلال، خوشحالى هواداران را به دنبال داشته است و تمام تلاش باشگاه تداوم اين موفقيت هاست؛ البته در فوتبال همواره برد و باخت وجود داشته و هيچ چيز از حالا قابل پيش بينى نيست.» وى در مورد تغييرات صورت گرفته در كادر مديريتى باشگاه استقلال و تأثير آن بر نتايج خوب اين تيم گفت: «كليه بازيكنان، كادرفنى و اجرايى باشگاه خوب كار كرده اند تا اين نتايج به دست آمده است، مطمئن باشيد اگر تيمى از هر نظر قوى و خوب باشد اما از نظر روحى در وضعيت ايده آل نباشد، هيچ نتيجه اى حاصل نخواهد شد؛ در مجموعه كنونى استقلال صميميت، دوستى و صفا حرف اول را مى زند و تلاش ما اين بوده كه فضاى روحى بازيكنان را در اين چند هفته تقويت كنيم.»
    مديرعامل باشگاه استقلال بر تشكيل كميته هاى مختلف در اين باشگاه، تأكيد دارد: «چارت جديد باشگاه آماده شده و دوشنبه آينده اين چارت را به هيات مديره خواهيم برد تا اعضا آن را مورد بررسى قرار دهند؛ فعال شدن كميته هاى مختلف از اولويت هاى باشگاه استقلال است و اين كميته ها در پيشبرد اهداف باشگاه نقش بسزايى خواهند داشت.» واعظ درباره نتايج تيم پرسپوليس گفت: به شخصه از شكست پرسپوليس ناراحت شدم، اصلا دوست ندارم شكست رقيب مان را مشاهده كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

احمد خذيراوى:
    استقلال نيازى به مهاجم جديد ندارد

ايران ورزشى- احمد خزيراوى از بازيكنان آينده دار استقلال است. خذيراوى كه يكى از اميدهاى استقلال در خط حمله محسوب مى شود دوست دارد باز هم فرصت حضور در ميدان را پيدا كند تا شم گلزنى اش را مثل بازى فصل پيش مقابل نفت به همه نشان دهد. خزيراوى درباه شرايطش در استقلال مى گويد: «بازى كردن يا عدم حضور در تركيب تيم براى من اهميت زيادى ندارد و هر چه قلعه نويى سرمربى استقلال تصميم بگيرد مى پذيرم.
    حدود سه سال است كه در تيم بزرگسالان استقلال حضور دارم و در بازى هايى كه فرصت حضور پيدا كرده ام جواب اعتماد مربيان را داده ام.
    در بازى با مقاومت سپاسى دقايق كمى در زمين حاضر شدم كه متأسفانه در اين ديدار موفق نشدم گل بزنم. اگر مربيان استقلال صلاح بدانند در بازى با برق حاضر خواهم شد و به پيروزى استقلال كمك خواهم كرد.
    استقلال نيازى به بازيكنان جديد در خط حمله ندارد و مهاجمان استقلال به خوبى وظيفه گلزنى خود را انجام مى دهند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

از پيروزى هاى فوتسال لذت بردم
    قلعه نويى: از دايى خرده نگيريد

امير قلعه نويى با حضور در كميته انضباطى و گفت وگوى دوستانه با مجتبى شريفى رييس كميته انضباطى فدراسيون فوتبال به همه ابهامات باقى مانده پس از دعوتش به كميته انضباطى پايان داد. قلعه نويى كه جريان هاى تازه عليه خود را در روزهاى اخير بيشتر از هر زمانى حس مى كند پس از خارج شدن از كميته انضباطى از اين اتفاقات گله كرد. قلعه نويى با نگاهى دقيق جريانات تيم ملى را هم دنبال مى كند. حرف هاى او نشان مى دهد براى حفظ آرامش در تيم ملى فوتبال كشورمان ارزش بسيارى قائل است.
    او در آغاز حرف هايش مى گويد: «انتخاب بازيكن حق سرمربى است و هيچكس نمى تواند به كادر تيم ملى خرده بگيرد كه چه بازيكنى را دعوت كند و چرا فلان بازيكن را دعوت نكرده است.
    بازيكنان ما به خودباورى كه بايد رسيده باشند رسيده اند و شما مى بينيد كه ما بازى به بازى بهتر مى شويم. استقلال شرايط خاص خودش را دارد و بازيكنانى هم كه بايد در اين تيم بازى كنند شرايط خاصى دارند. دعوت از ۴ بازيكن استقلال به تيم ملى نشان دهنده رشد مطلوب ما طى ماه هاى اخير است.
    متاسفانه يك عده مدام از من ايراد مى گيرند. تيم من چه ببرد چه ببازد مورد انتقاد است. نمى دانم باختن من ايراد دارد يا بردن تيمم زياد گل مى زنيم ايراد مى گيرند، كم گل مى زنيم ايراد مى گيرند. من فكر مى كنم يك عده با امير قلعه نويى مشكل دارند نه با استقلال.»
    قلعه نويى پس از آن به دلايل غيبتش در نشست خبرى پس از ديدار استقلال مقابل مقاومت اشاره كرد: «بين كادر فنى ما نفر اول و دومى وجود ندارد و ما همه يك گروه هستيم. وقتى آقاى مرفاوى مى آيد و صحبت مى كند انگار من صحبت مى كنم البته در بازى آخر كه به سالن نيامدم به خاطر قرارى بود كه با اميدوار رضايى داشتم و مجبور بودم ورزشگاه را زود ترك كنم.
    متاسفانه برخى ها مدام به ارنج تيم استقلال ايراد مى گيرند. اينها با من مشكل دارند و از هر تركيبى كه براى تيمم انتخاب مى كنم ايراد مى گيرند. مدام ايراد مى گيرند كه سيستم و روش بازى استقلال منسوخ شده است اما ظاهرا اين آقايان نمى بينند كه ما با همين روش منسوخ شده در ۴ بازى ۱۴ گل زده ايم!»

قلعه نويى به بازى سخت مقابل برق شيراز هم اشاره دارد: «بازى بسيار سختى است، آقاى عباسى تيم بسيار خوبى درست كرده است. برق شيراز تيم جنگنده اى است. مطمئناً تماشاگران بازى بسيار جذابى را روز جمعه خواهند ديد.

قلعه نويى به خداحافظى على كريمى از تيم ملى هم اشاره دارد: «من اعتقاد دارم كه على زود خداحافظى كرد. او يك سال شاگرد من بود و بسيار بازيكن خوب و منظمى بود. تعجب مى كنم كه چرا او از تيم ملى خداحافظى كرد اما اعتقاد دارم بايد ببينيم چه مسائلى پيش آمده كه على به اين زودى از تيم ملى خداحافظى كرد.»
    قلعه نويى يكى از عاشقان فوتسال هم هست. او بار ديگر مثل آن روزها كه سرمربى تيم ملى بود از تيم ملى فوتسال به خصوص حسين شمس تعريف و تمجيد مى كند: «از اين موفقيت ها بسيار خوشحال شدم. به جرات مى توانم بگويم فوتسال ايران جزو چهار تيم برتر دنياست و بسيار خوب عمل كرده است و اميدوارم در ديدارهاى آينده هم به نتايج قابل قبولى دست پيدا كند.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

احضار سرگروه هاي هواداران تيم فوتبال استقلال تهران به کميته انضباطي
    سرگروه هاي هواداران " ليدرهاي " تيم فوتبال استقلال تهران عصر امروز به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال احضار شدند.
    به گزارش خبرنگار واحد مرکزي خبر ، در اين جلسه که با حضور مجتبي شريفي رييس کميته انضباطي و ساير اعضاي اين کميته ، پورسيف رييس کانون هواداران و سرگروه هاي هواداران تيم فوتبال استقلال تهران برگزار شد ، شريفي در سخناني بر دستيابي به راهکارهاي ريشه کني خشونت در ورزشگاه ؛ به ويژه در ميان تماشاگران فوتبال تاکيد کرد.
    در اين جلسه پورسيف و سرگروه هاي هواداران تيم فوتبال استقلال تهران توضيحات و نقطه نظرات خود را اعلام کردند.
    در اين جلسه طرح سرباز ورزشگاه براي همکاري با سرگروه هاي تيم ها بررسي و مقرر شد اين طرح کارشناسي شود.
    شريفي در ابتداي اين جلسه با هشدار به سرگروه ها ، تاکيد کرد : مصمم به ريشه کني خشونت و توهين در ورزشگاه ها هستيم و هر فردي که در اين زمينه همکاري نکند جايگزين براي وي تعيين خواهيم کرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

كوشكي: به‌خاطر رفتارم پشيمان هستم

از روزي كه به استقلال آمدم، خيلي اذيت شدم. شايد بحث بازي و خستگي 10 درصد قضيه بود، اما همه آن فشارها و انتقادها باعث شد كه در آن لحظه از كوره در بروم و با آن خبرنگار برخورد خشني كردم
    ---------------------------------------------
    شايد باور نكنيد اما حتي اگر همين الان هم آن خبرنگار را ببينم او را نمي‌شناسم. اصلا در آن صحنه نگاهش هم نكردم شنيدم كه او قصد دارد از من شكايت كند و فكر مي‌كنم اين حق طبيعي‌‌اش است، اما خارج از بحث محروميت و جرم دوست دارم كه خودمان دو نفر اين مسئله را مسالمت‌آميز حل كنيم
    حالا كه نزديك به 14 روز از داربي مي‌گذرد، فرصت براي گفت‌وگو با بيژن كوشكي مهياست. مدافعي كه برخلاف ظاهر خشن، آدم معقولي به‌نظر مي‌رسد. او از اينجا شروع مي‌كند كه: «حالا كه به روز بازي با پرسپوليس برمي‌گردم، از خيلي از اتفاقي كه افتاده، پشيمان هستم.»
    جالب اينكه مدافع استقلال هنوز هم خودش را مقصر اصلي كسب تساوي مقابل پرسپوليس مي‌داند: «آقاي قلعه‌نويي حق داشت كه بعد از بازي عصباني شود. او سرمربي است و مي‌تواند هر رفتاري كه خواست با بازيكنانش داشته باشد. از من خواسته بود كه كريم را در بازي بگيرم، اما وقتي كه كريمي بلند شد سر بزند و يك لحظه او را كم كردم، چون داشتم با خودم فكر مي‌كردم كه قرار است باقري توپ را به كس ديگري بسپارد. پرسپوليسي‌ها خيلي موقعيت‌هاي بهتر از اين داشتند، اما نمي‌دانم كه چطور شد آن توپ گل شد. بعد هم كه به رختكن رفتيم. برخلاف پرسپوليسي‌ها كه جشن گرفته بودند بازيكنان ما مثل تيم‌هاي بازنده ناراحتي مي‌كردند. در همين فكر بودم، ديدم بنده خدا اميرخان به پيروز گير داده كه چرا گذاشتي ‌روي سرت هد بزنند. من هم رفتم به اميرخان بگويم كه تقصير من بوده كه آقا فكري هم آمد من را آرام كند. اما خب در عكس‌هاي بعد بازي به‌نظر مي‌رسيد كه ما داريم دعوا مي‌كنم. بعد از روزنامه‌ها هم نوبت برنامه 90 بود كه يك‌طرفه به قاضي رفت و من را پاي ميز محاكمه برد.»
    در اينجا صداي كوشكي تغيير مي‌كند و او با لحني ناراحت ادامه مي‌دهد: «خيلي‌ها در اين چند روز به من گفتند كه به‌خاطر فشار ناشي از بازي و تساوي تيم حق داشتيم كه عصباني باشم، اما شخصا فكر مي‌كنم. بحث سختي بازي و خستگي نبود. من اشتباه كردم و بايد خودم را نگه مي‌داشتم، البته شما كه من را مي‌شناسيد اهل مصاحبه‌كردن نيستم. قبول دارم كه نبايد عصباني مي‌شدم، اما حق را به من بدهيد كه نخواهم مصاحبه كنم.»
    كوشكي معتقد است كه در دو فصل حضورش در استقلال نسبت به خبرنگارها دچار بدبيني شد و ادامه مي‌دهد: «از روزي كه به استقلال آمدم، خيلي اذيت شدم. شايد بحث بازي و خستگي 10 درصد قضيه بود، اما همه آن فشارها و انتقادها باعث شد كه در آن لحظه از كوره در بروم و با آن خبرنگار برخورد خشني كردم. شايد باور نكنيد اما حتي اگر همين الان هم آن خبرنگار را ببينم او را نمي‌شناسم. اصلا در آن صحنه نگاهش هم نكردم شنيدم كه او قصد دارد از من شكايت كند و فكر مي‌كنم اين حق طبيعي‌‌اش است، اما خارج از بحث محروميت و جرم دوست دارم كه خودمان دو نفر اين مسئله را مسالمت‌آميز حل كنيم.»
    از صحبت‌هاي كوشكي معلوم است كه هنوز هم اتفاقات بعد از داربي را حلاجي مي‌كند. وقتي كه ما از رفتار نيكبخت مقابل قطبي صحبت مي‌كنيم، كوشكي معتقد است كه اگر آن روز مصاحبه مي‌كرد، اتفاقات ديگري مي‌افتاد: «مي‌دانيد چرا اين همه براي من حاشيه درست شد، چون من در اين مورد مصاحبه نكردم. اگر صحبت مي‌كردم اصلا همه از اصل قضيه دور مي‌شدند، اما اينطوري هر كس هر طور كه دوست داشت، مسئله را بررسي كرد. من با رسانه‌ها و مطبوعات ارتباط نزديكي ندارم و اين براي يك بازيكن حرفه‌اي آن هم در استقلال و پرسپوليس يك امتياز منفي محسوب مي‌شود. من بارها از اين ناحيه ضربه خوردم. اگر روابط‌عمومي خوبي داشتم، باور كنيد الان فيكس تيم‌ملي بودم و اين ضعف بزرگي است.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نوازي: واعظ گفت پولت را مي‌دهم

محمد نوازي هنوز طلب 90 ميليوني‌اش را كه مربوط به فصل گذشته مي‌شود، از استقلالي‌ها نگرفته است. او مدت‌ها پيش سه برگه چك از باشگاه گرفت كه يكي از آنها را خرج كرده و حالا در انتظار است تا استقلالي‌ها پولش را بدهند
    وازي در اين مورد به دنياي فوتبال گفت: «هفته گذشته با آقاي واعظ‌آشتياني حرف زدم و او گفت كه تا آخر ماه پولت را مي‌دهيم.» نوازي در پاسخ به اين سوال كه اگر استقلال پولت را ندهد چه تصميمي مي‌گيري، مي‌گويد: «اينطوري كه نمي‌شود، بايد پولم را بدهند!» البته نوازي از اين قول‌ها زياد گرفته او در دوره مديريت فتح‌الله‌زاده هم به خاطر آشنايي‌اي كه با اين مديرعامل داشت از او قول مساعد گرفته بود كه مشكلات مالي‌اش را حل كند اما تا امروز موفق به انجام چنين كاري نشده است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •