من و شما کارمون همزمان داره انجام میشه. منم منتظر تخلیه هستم. شکایتم ثبت کردم که زودتر انجام بدن. در مورد کشش خط، فاصلتون تا مرکز مخابراتی خیلی مهمه. در گوگل آدرس مرکز مخابراتی درزی رو در بیارید و ببینید چقدر باهاش فاصله دارید.
من و شما کارمون همزمان داره انجام میشه. منم منتظر تخلیه هستم. شکایتم ثبت کردم که زودتر انجام بدن. در مورد کشش خط، فاصلتون تا مرکز مخابراتی خیلی مهمه. در گوگل آدرس مرکز مخابراتی درزی رو در بیارید و ببینید چقدر باهاش فاصله دارید.
2 کیلو متر زده
دقیقا
خیییلی از وی پی ان ها کار نمی کنن
راه حلی پیدا نکردید برای این ؟
رفتم تو اکانتم نوشته تاریخ شروع سرویس
96/10/11
به نظر شما من فردا از مخابرات قطع کنم اگر قطع کنم یعنی تا 7روز دیگه نت ندارم
و یه سوال دیگه با این وضعیت اول بزارم قطع بشه کامل بعد پرداخت کنم یا فرقی نمیکنه
پس چرا سرعت دانلودت با idm 1.7 هست که میشه 14.2 مگ
رفتم تو اکانتم نوشته تاریخ شروع سرویس
96/10/11
به نظر شما من فردا از مخابرات قطع کنم اگر قطع کنم یعنی تا 7روز دیگه نت ندارم
و یه سوال دیگه با این وضعیت اول بزارم قطع بشه کامل بعد پرداخت کنم یا فرقی نمیکنه
باز خوبه. واسه ما 4 تا خیابون پایینتره که به متر نمیدونم دقیقا چقدر میشه
طبق گفته فن آوا اگر الانم پرداخت کنیم، باز میره مخابرات برگشت میخوره. خودشون گفتن صبر کنید شرکت قبلیتون کامل که تخلیه کرد، بعد پرداخت کنید. برای منم 7 روز بعد زده ولی اونا تخلیه کنن زنگ میزنم میگم بهشون. با این روندی که آسیاتک دزد پیش گرفته، فکر کنم خیلی اذیتم کنه چون حسابی حالشونو گرفتم![]()
سلام
اون شروع سرویس الکی هست
اگه مخابرات شما سریع باشه و ۱ روزه تخلیه کنه و ۱ روزه رانژره کنه خوبه
ممکنه هم بخوان ۱ هفته کشش بدن
شما درخواست تخلیه رو بده
بعد پول واریز کن تا فن آوا درخواست رانژره خط رو بده مخابرات
همین الان یعنی ساعت 11:20 ظهر روز 5 دی، از آسیاتک زنگ زدن که خطتون تخلیه شده ( شکایت از 195 عالی جواب داد )و درجا رفتم تو پنل فن آوا و پرداخت رو انجام دادم و امیدوارم اینا سریع رانژه کنن
نه راهی نداره مگر اینکه مودم رو بزاری رو بریج!!!
من اومدم پیشگامان این مشکلات رو ندارم دیگه!!!!!!!!
راستی چقدر حال میده رئال مادرید رفته فناوا سرعتش رو بزارن رو 4 مگ :-))))))
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)