کسی نیست به داد ما برسه سیوام هم برداشتم ولی بازم کار نکرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست به داد ما برسه سیوام هم برداشتم ولی بازم کار نکرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شرمنده دوستان من ویندوز رو دوباره نصب کردم و بعد از نصب نرم افزارها اندر کاور رو مجدد نصب کردم ولی این بار یک ارور جدید داد اینم عکسش.
![]()
و بعدش هم آدرس یک لینک داده بود اینم لینکش.
حالا کسی میدونه معنی اینا چی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی به دادم برسه.
شاید کرکی که دانلود کردی سازگاری کامل با بازی نداره...
نکته:در هنگام درخواست کرک و سیو بازیها ورژن بازی رو هم مد نظر داشته باشید...
مال خود من هم ب اینکه 3870 دارم خاموشه!
من یکی که زیاد بهش گیر ندام...البته جایی هم راه حلی براش پیدا نکردم!!
راستی شما که توی تاپیک عکس العمل دیگران در مورد بازی کردن شما چیست؟ گفته بودی که من زیاد بازی نمی کنم ماشاالله هر چی بازیه که توی این دو روزه قبضه کردی(شوخی کردم یه وقت به دل نگیری)
شما گرافیکت رو که آپدیت کردی؟اگه نکردی اونم آپدیت کن اگه آورد که هیچ وگرنه احتمالا بازیت خرابه...این خرابی هم ممکنه به علت بعضی دستکاریهایی باشه که ایرانی ها تو فیلمهای بازی کردند اگه میخوای خیالت راحت بشه بگرد ببین نسخه بدون سانسورش گیرت میاد.
اینم بگم که این بازی همچین تحفه ای نیست که اینقدر میخوای اجراش کنی اگه bonout paradis یا grid رو هنوز نگرفتی بری سراغ اونها خیلی بیشتر بهت حال میده در ضمن fuel هم که کم کم داره میاد![]()
Last edited by mehdy.z; 05-06-2009 at 13:34.
میشه یکی لطف کنه اموزش قدم به قدم نصب بازی command and conquer 3 kane wrath رو به من یاد بده ممنون میشم
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من بازی رو نصب کردم
وارد بازی میشه دمو ها رو نشون میده و تا میخواد بازی لود بشه dont send میاد!
چه کار باید بکنم؟
ویندوزم سرویس پک 3 هست
ram 2 gig
cpu e 7300
vga 512 8600
x_ men ro migam
سلام من سريال نامبر بازي زوما رو مي خوام ، كرك رو گرفتم و فايل rar هست اما باز نمي شه و نمي دونم بايد باهاش جي كار كنم اگه بهم توضيح بدين يا سريال نامبر رو برام بزاريد لطف زيادي كرديد
آره چه قبضه کردنی!!؟ سرمون یذره خلوت شد رفتم 5 تا بازی Demigod - farcry2 - Tom clancy's H.A.W.X - dawn of war - gears of war رو گرفتم. در حال حاضر فقط demigod بدونه مشکل بالا میاد ولی متاسفانه بازی به این مزخرفی و بی محتوایی تا حالا ندیده بودم.راستی شما که توی تاپیک عکس العمل دیگران در مورد بازی کردن شما چیست؟ گفته بودی که من زیاد بازی نمی کنم ماشاالله هر چی بازیه که توی این دو روزه قبضه کردی(شوخی کردم یه وقت به دل نگیری)
Tom clancy's H.A.W.X رو هم که مشکلش رو گفتم و ظاهرا به این راحتی ها رفع نمیشه.
farcry 2 , GOW هم که وسط بازی تصویر فریز میشه و میپره بیرون !؟؟
dawn of war-warhammer40000 هم که از اساس dvd اون سوخته بود!!
من مثل اینکه طلسم شدم و نفرین خانواده ما رو گرفته !!؟ با تمام شناختی که نسبت به سخت افزار دارم و نرم افزار دارم یه بازی رو جدیدا نمی تونم بالا بیارم!!؟
دوست من در این مورد به تاپیک خود بازی مراجعه کنی بهتره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مشکل اگه از خود بازی یا کرکش نباشه در اکثر مواقع مربوط به آپگرید گرافیکه از اینجا آپدیت کن ببین حل میشه:
اگه عمل نکرد کرکت رو عوض کن ببین چی میشه..از اینجا درخواست بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما برای باز کردن فایلهای rar احتیاج به برنامهwinrar داری از اینجا دانلود کن:
در ضمن محل درخواست سریال بازیها:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنگو که دلم برات کباب شد
پیش یه رمال چیزی بری ضرر نداره...(ببین مامانت طلسمی چیزی نذاشته توی کیس کامپیوترت)
سلام دوستان
برنامه ای هست که بشه فهمید یه بازی با چه تعداد فریمی داره اجرا میشه؟
از همینایی که سایت ها استفاده میکنن برای مقایسه کارت های گرافیک....
ممنون.
بله معتبرترین وبهترینشون riva tuner هست که میتونید از اینجا دانلود کند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)