مرگ من این لینکو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرگ من این لینکو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه مدت ها بود نخندیده بودم![]()
لطفا این بحث رو کسی ادامه نده!(خواهش : دی)
پ.ن:
Abaddon سوار بر بز؟
حماقت تا چه حد: دی
میگم برا Stprmspirit آیتم چی توضیه میکنید؟
(ganker نه ها یعنی اول Vortex رو تا ته نره یه Vortex بقیش سه و یک)
بعضی هاش واقعا خنده دار بود
مثلا اون که Ice Frog برای Blizard کار میکنه
ولی اکثرش واقیت داره و حماقت نیست
خیلی باحال بود
لول
الان این بدبخت هیچ جا نباید چشم بذاره؟چون نماد فراماسونریه از نظر این جماعت؟
تاریخ مصر هم جزو بزرگترین و غنی ترین تمدن های باستانی جهانه،عجیب نیست که چرا داخل مسائل زیادی دیده می شه
خدا عاقبت این ملت پارانوید رو به خیر کنه(یه نگاه به تاپیک تراوینم بندازین اونجام خیلی جالبه
)
نه،من از ویور خوشم نمیادمنظورم این بود که Naga siren میتونه Brood mother رو بزنه:|
اگه با weaver خوب بازی میکنی بیا 1v1![]()
،باهاش بازی نمی کنم هیچ وقت
Last edited by aran khan95; 03-09-2011 at 12:17.
Challenge Accepted
شاید فردا بتونم بیام ..هستی?
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
کسی که بازی رو فول نباشه نمیتونه اینقدر خوب توضیح بده !معلومه طرف خودش یه 3-4 سالیه داره بازی میکنه![]()
ببین دوست من لوزوم نیست که هر بازی صرف شیطان پرستی ساخته بشه بلکه نشانه های اون داخلش گنجونده میشه مثل خیلی از فیلما کارتن ها و بازیهای دیگه یکمی عقل سلیم میخوا دیدشو باز کنه این نشونه ها رو دورو برش ببینه
این بازی خیلی بیشتر نشونه داره اگه یکمی چشمش رو وا میکرد نشونه های بیشتری رو میدی اون دوتا ستون پشت سر روشان ابلیسک نیست بلکه ستون جوشا و.... هست که نشونه های ورودی معبد سلیمان هست و اون تخت هم تخت حضرت سلیمانه که روشان به عنوان محافظه براش
تو دین یهود معبد سلیمان و یا به اصطلاح هیکل سلیمان مقدسترین مکانه که همون مسجد القصی کنونی هست
دوستانی که تاریخ مصر باستان رو نام بردن بهتره یکمی در باره تاریخ ادیان رو مطالعه کنن و با مدرک و دلیل صحبت کنن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)