بعضی از کسایی که از این طرح ها جدید ناراضی هستن کسایی هستن که با ماهی 20 تا 30 تومن و دانلود شبانه داشتن ترابایتی قبلا مصرف می کردن و حالا چون مجبورا هزینه اینترنت رو بدن الان عصبانی هستن البته من اینو قبول دارم که برای کاربرهای کم مصرف الان طرح های پرسرعت گرونه ولی شرکتایی که طرح هایی مثل نیترو رو دارن ارائه می کنن کاملا جوابگوی این دسته از کاربرا هست ولی بعضی از این کاربران عزیز که می گن ما کم مصرفیم در واقع کم مصرف نیستن کم دوس دارن پول بدن و دانلود شبانه رو بترکونن

ناگفته نمونه که خودمم یه زمانی دانلود شبانه زیاد می کردم (البته نه دیگه ترابایتی) ولی دانلود شبانه روی سلامتی آدم اثر بد می زاره چون خواب رو کاملا می ریزه بهم اعصابت هم خورد می شه ولی الان هر محتوایی رو بخوای بگیری همون لحظه می گیری و این یعنی پیشرفت.
شاید شمایی که از یه شرکت خاص طرح های جشنواره ای خاص می گرفتی برات اون موقع ارزون تربوده نسبت به الان ولی عموم مردم داشتن هزینه زیادی رو پرداخت می کردن خود من ماهی 200 تا 250 تومن هزینه نتم بود چون مصرفمون تو خونه به شدت بالاس هم استریم ویدیو زیاد داریم هم خودم بازی می کنم هم دانلود دارم الان با 80 تومن حجم اضافه هم میارم من راضی هستم از این طرح ها چون اگه کسی اینترنت خوب می خواد باید پولشو هم بده بعضی از دوستان می گن بعضیا به نون شبشون محتاجن 80 تومن از کجا بیارن بدن خوب برادر من کی گفته کسی که به نون شبش محتاجه باید بره بهترین تعرفه اینترنت رو بگیره مگه کسی که پول نداره باید بره مدل بالاترین ماشین رو بگیره؟
هر کسی حق داره اعتراض کنه به وضعیتی که ازش راضی نیست منم نمی گم اعتراض نشه ولی اینکه شما توقع دارید کل طرح رو بریزن بهم توقع زیادیه (که عمرا اتفاق نمی افته چون توقع مردم از اینترنت به شدت رفته بالا و دیگه جلوش رو نمی شه گرفت)
خدا رو شکر امروز دیده بان نت تعرفه 2 ترابایتی ارائه کرد (تو اینستاگرامش) و ایشالا با همین فرمون بریم جلو تا سال دیگه اینترنت عملا نا محدود می شه دیگه
البته با این تعرفه ها مصرف اینترنت به شدت می ره بالا و به طبعش سرعت میاد پایین ولی اینم درست می شه چون مجبور می شن شرکتا که پهنای باند بیشتری خریداری کنن و کم کم الگوی مصرف کاربرا هم بهتر می شه دیگه تب دانلود ها می خوابه و براشون عادی می شه