تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 882 از 1547 اولاول ... 3827828328728788798808818828838848858868929329821382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,811 به 8,820 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

والا برای اون کم مصرف ها هم بهتر شده
    اونهایی که درک اینترنتشون از تلگرام و انیستاگرم بیشتر نیس
    میتونن اون طرح 12,500 تومانی با 10 تا 20 گیگ استفاده کنن. تازه حجم کمشون تموم شد باز اینترنت با سرعت پایین فعاله برا همون تلگرامشون کافیه
    این از قبلی براشون صرفه تره

2. این کاربر از dadash42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان، سرویس 16 مگابیت شاتل میخواستم بگیرم، با توجه به اینکه شبانه احتیاجی ندارم، شاتل عادت کم کردن سرعت در حال عادی رو داره؟ چون میخوام خیالم راحت باشه. تک کانکشن شاتل چطوره؟ چون خیلی شرکتا تک کانشکنشون حدود 4 مگابیته.

خط من تا حدود 14،15 کشش داره، شاتل بهم 16 میفروشه؟ البته باهاش وربرم به 16 میرسه
    سلام.
    وضعیت سرعت تک کانکشن در چند صفحه قبل توسط تعدادی از دوستان گزارش شده که میتونید ببینید، بطور کلی و با توجه به وضعیت اینترنت کشور، سرعت تک کانکشن خوب و قابل قبوله، اما مرکز مخابراتی شما و تعداد مشترک و سایر عوامل بسیار بسیار تاثیر گذار هستن در کیفیت اینترنت شما و ممکنه شما وضعیت خوبی رو مثل سایر افراد تجربه نکنید، اما همونطور که گفتم دوستان اکثرا راضی هستن از سرعت تک کانکشن(حداقل اونایی که تجربشون رو نوشتن).
    اما در مورد کم کردن سرعت تا به امروز چیزی در این مورد گزارش نشده و به احتمال 99% این اتفاق نمیافته و تا زمان اتمام ترافیک شما قادر هستید که با سرعت خریداری شده و مهمتر از اون کشش خط از اینترنت خودتون استفاده کنید.
    و در نهایت در مورد سوال آخرتون هم باید بگم بستگی به شانستون داره!
    قبلا دوستان گزارش کردن که شاتل حاضر نشده سرعت بالا رو بهشون بده با توجه به اینکه وضعیت خطشون خوب نبوده، اما خودم شخصا تجربه برعکس این قضیه رو دارم و طی چندین بار تماس بهم گفتن که اگر خط شما کشش 16 رو نداشته باشه میتونید این سرویس رو بگیرید و مشکلی نیست، اما سرعتی که بهتون میدیم سرعتی هست که خط کشش داره.

4. این کاربر از Baby.Boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه قربونت برم بی ادبی کجا بود بالاخره هرکس در حد تربیت و فهم خودش حرف میزنه زیاده از حد ظرفیت کسی که ازش انتظار نیست شما راحت باش. اما اينجا ما بحث "قیمت" و هزینه تمام شده برای اکثریت کاربران داریم نه سرعت یا حجم
    خوشحال که سطح تربیت کامنتم مورد پسندت واقع شده. خلاصه سعی کردم در حد حرف خودشت باشه دیگه
    بعد میشه این اکثریت رو که هی تکرار میکنی رو توضیح بدی؟ میشه بگی مدرکت چیه که شما در اکثریت هستین؟

نسبت به شرايط و طرح های فعلی تعداد بیشتری از کاربران می‌توانستند با هزینه خیلی کمتر و حداکثر سرعت و پهنای باند آزاد نیاز اینترنتشون رو برطرف کنند
    - بازم حرف بدون مدرک. میشه مدرکت رو برای "تعداد بیشتری" ارائه بدی؟
    - بعد میشه بگی چه طوری با ماهی 2 گیگ و خرید حجم های اضافه پی در پی تا اخر ماه از طرح های الان ارزون تر درمیومد؟
    - بعد شما نیاز کاربرا رو از کجا میشناختی؟ خود من روزی 6 گیگ به طور متوسط مصرف دارم شما چه طوری حساب می کنین که ماهی 2-3 گیگ واسه همه همه بسه؟ اصلا میشه بگی شما استفادتون از اینرتنت چیه که بفهمیم چه طوری با روزی 200-300 مگ تا اخر ماه دووم میارین؟ مثل این می مونه که شما لامبورگینی با حداکثر سرعت داشته باشین ولی توی باکش 2-3 لیتر بیشتر بنزین نباشه. نمی دونم چقدر میشه با این ماشین رانندگی کرد

ما بدمون نمیاد مثل دنیا باشیم اما قیمت های فعلی هیچ شباهتی به دنیا نداره
    معلومه که هیچ شباهتی نداره. ما ام نگفتیم شباهت داره...ولی مثلا طرح های گذشته خیلی شباهت داشت؟ ماهی 2 گیگ 20 هزارتومن خیلی شبیه طرح های جاهای دیگه دنیا بود که الان خواستار برگشتن اون طرح ها هستین؟ اگه اون ها هم شبیه نبودن پس چرا اون موقع از این اعتراض ها خبری نبود؟

علی الحساب کاری که انجام شده فقط درآمد زایی بیشتر برای شرکت‌ها و بطبع اون دولت هست
    الان من نفهمیدم...یعنی مثلا فن آوا و پیشگامان که 1000 هزار گیگ رو میدن 80 تومن نسبت به گذشته که 2 گیگ رو میدادن 20 تومن درآمدشون بیشتر شده؟ خود مدیر عامل پارس آنلاین که گفته بود با طرح های جدید ضرر میلارد تومانی می کنیم بعد شما چه جوری حساب کردی که اینا افزایش درآمد دارن؟؟!!!!

چون با همون پهنای امکانات و پهنای باند سابق کاربران رو به سمت خرید اجباری ترافیک و هزینه بیشتر برای اینترنت سوق داده
    یعنی الان که بسته ها همه 200 و 300 و 1000 شده کاربرا بیشتر به سمت خرید سوق پیدا می کنن تا گذشته که طرح ها ماهی 2 گیگ و 3 گیگ بود و شما داری سنگشو به سینه میزنی؟

======================

پ.ن: حالا همه این بحث ها به کنار...میشه جدی بگی چرا در برابر استفاده از اینترنت 4G اینرانسل و همراه اول اینقدر مقاومت می کنی؟ هم حجم های مختلف داره هم ارزونه هم سرعت بی نهایته. خب مشکل چیه دیگه؟ تازه توی ایرانسل میشه خودت حجم ماهیانه رو تعیین کنی و قیمت تموم شده به همون نسبت تغییر کنه.

پ.ن 2: یه چیزیم در مورد قیمت بگم...شما و خیلی از دوستان دیگه انتظار دارین با کمترین میزان قیمت بهترین اینترنتی که می تونین رو تهیه کنید...خیلی هم خوب...همه اینو می خوان...کیه که بدش بیاد؟ ولی شما باید بین 3 مولفه "قیمت"، "سرعت" و "حجم" یه تعادلی رو برقرار کنید که به نفع بیشتر کاربرا باشه. امکان نداره توی هیچ جای دنیا بتونید اینترنت خیلی ارزون (حتی نسبت به سطح درآمد خودشون) پیدا کنید که یکی از اون مولفه هاش راضی کننده باشه. با این حال من موافقم که طرح های جدیدی واسه کم مصرف ها وضع بشه ولی به هیچ وجه موافق اعتراض به طرح های فعلی نیستم.

6. 4 کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

قیمت بندی ها واقعا عادلانه نیست سرعت 4 مگ یک چهارم سرعت 16 مگ هست ترافیکش هم یک چهارم هست اما قیمتش نصف سرویس 16 مگ هست تمام شرکتها فقط برای سرویس 16 مگ حجم خوبی گذاشتن برای سرویسها پایینتر قیمت و حجم ناعادلانه هست با این کیفیت بد خطوط مسی مخابرات فقط تعداد خیلی محدودی میتونن سرعت 16 مگ داشته باشن شما تو جدول زیر سرویسها و حجمهاش رو نسبت به قیمت مقایسه کنید کاملا مشخصه

8. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعضی از کسایی که از این طرح ها جدید ناراضی هستن کسایی هستن که با ماهی 20 تا 30 تومن و دانلود شبانه داشتن ترابایتی قبلا مصرف می کردن و حالا چون مجبورا هزینه اینترنت رو بدن الان عصبانی هستن البته من اینو قبول دارم که برای کاربرهای کم مصرف الان طرح های پرسرعت گرونه ولی شرکتایی که طرح هایی مثل نیترو رو دارن ارائه می کنن کاملا جوابگوی این دسته از کاربرا هست ولی بعضی از این کاربران عزیز که می گن ما کم مصرفیم در واقع کم مصرف نیستن کم دوس دارن پول بدن و دانلود شبانه رو بترکونن ناگفته نمونه که خودمم یه زمانی دانلود شبانه زیاد می کردم (البته نه دیگه ترابایتی) ولی دانلود شبانه روی سلامتی آدم اثر بد می زاره چون خواب رو کاملا می ریزه بهم اعصابت هم خورد می شه ولی الان هر محتوایی رو بخوای بگیری همون لحظه می گیری و این یعنی پیشرفت.
    شاید شمایی که از یه شرکت خاص طرح های جشنواره ای خاص می گرفتی برات اون موقع ارزون تربوده نسبت به الان ولی عموم مردم داشتن هزینه زیادی رو پرداخت می کردن خود من ماهی 200 تا 250 تومن هزینه نتم بود چون مصرفمون تو خونه به شدت بالاس هم استریم ویدیو زیاد داریم هم خودم بازی می کنم هم دانلود دارم الان با 80 تومن حجم اضافه هم میارم من راضی هستم از این طرح ها چون اگه کسی اینترنت خوب می خواد باید پولشو هم بده بعضی از دوستان می گن بعضیا به نون شبشون محتاجن 80 تومن از کجا بیارن بدن خوب برادر من کی گفته کسی که به نون شبش محتاجه باید بره بهترین تعرفه اینترنت رو بگیره مگه کسی که پول نداره باید بره مدل بالاترین ماشین رو بگیره؟

هر کسی حق داره اعتراض کنه به وضعیتی که ازش راضی نیست منم نمی گم اعتراض نشه ولی اینکه شما توقع دارید کل طرح رو بریزن بهم توقع زیادیه (که عمرا اتفاق نمی افته چون توقع مردم از اینترنت به شدت رفته بالا و دیگه جلوش رو نمی شه گرفت)

خدا رو شکر امروز دیده بان نت تعرفه 2 ترابایتی ارائه کرد (تو اینستاگرامش) و ایشالا با همین فرمون بریم جلو تا سال دیگه اینترنت عملا نا محدود می شه دیگه

البته با این تعرفه ها مصرف اینترنت به شدت می ره بالا و به طبعش سرعت میاد پایین ولی اینم درست می شه چون مجبور می شن شرکتا که پهنای باند بیشتری خریداری کنن و کم کم الگوی مصرف کاربرا هم بهتر می شه دیگه تب دانلود ها می خوابه و براشون عادی می شه

10. 7 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من نمی دونم چرا دوستان اینقدر کینه ای با مشترکین کم مصرف برخورد می کنن.

فکر کنم متوجه قضیه نمیشید.هیچکس نخواسته تعرفه های جدید و حجمهای جدید تغییر پیدا کنه.من نظر کلی ام اینه که ملت باید همیشه حجم زیادی در دسترس داشته باشند.(اصلا نامحدود واقعی)

اما الان برای برخی هزینه های این حجمها زیاده و می خواهند بدون اینکه سرویسهای فعلی تغییر کنه یک سری بسته ها و یا سرویسهای ویژه با حجم کم و سرعت بالا و قیمت مناسب هم شرکتها بزارن(که وزیر گفت خواهند گذاشت به مرور زمان)

دوستان همش خیال می کنند کم مصرفها خواهان تغییر کلی سرویسهای حال حاضر هستند.

من فکر می کردم یکی از دوستان نسبت به کم مصرفها کینه به دل داره.حالا فهمیدم اکثرا اینطور هستند.

اگر اون زمان به نفع کم مصرفها بود و شما همش اعتراض می کردید حالا هم به نفع پر مصرفهاست و کم مصرفها اعتراض می کنند.این حق هر کسی هستش

حالا اگر سرویسهای ویژه برای کم مصرفها گذاشتند که ای ولله.اگر هم نذاشتند دعوا که نداریم.پر مصرفها حالشو ببرن نوش جونشون

بازم میگم کم مصرفها با اعتراضاتشون اصلا قصد تغییر کلی این تعرفه های جدید رو ندارند.نترسید

12. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بعضی از کسایی که از این طرح ها جدید ناراضی هستن کسایی هستن که با ماهی 20 تا 30 تومن و دانلود شبانه داشتن ترابایتی قبلا مصرف می کردن و حالا چون مجبورا هزینه اینترنت رو بدن الان عصبانی هستن البته من اینو قبول دارم که برای کاربرهای کم مصرف الان طرح های پرسرعت گرونه ولی شرکتایی که طرح هایی مثل نیترو رو دارن ارائه می کنن کاملا جوابگوی این دسته از کاربرا هست ولی بعضی از این کاربران عزیز که می گن ما کم مصرفیم در واقع کم مصرف نیستن کم دوس دارن پول بدن و دانلود شبانه رو بترکونن ناگفته نمونه که خودمم یه زمانی دانلود شبانه زیاد می کردم (البته نه دیگه ترابایتی) ولی دانلود شبانه روی سلامتی آدم اثر بد می زاره چون خواب رو کاملا می ریزه بهم اعصابت هم خورد می شه ولی الان هر محتوایی رو بخوای بگیری همون لحظه می گیری و این یعنی پیشرفت.
    شاید شمایی که از یه شرکت خاص طرح های جشنواره ای خاص می گرفتی برات اون موقع ارزون تربوده نسبت به الان ولی عموم مردم داشتن هزینه زیادی رو پرداخت می کردن خود من ماهی 200 تا 250 تومن هزینه نتم بود چون مصرفمون تو خونه به شدت بالاس هم استریم ویدیو زیاد داریم هم خودم بازی می کنم هم دانلود دارم الان با 80 تومن حجم اضافه هم میارم من راضی هستم از این طرح ها چون اگه کسی اینترنت خوب می خواد باید پولشو هم بده بعضی از دوستان می گن بعضیا به نون شبشون محتاجن 80 تومن از کجا بیارن بدن خوب برادر من کی گفته کسی که به نون شبش محتاجه باید بره بهترین تعرفه اینترنت رو بگیره مگه کسی که پول نداره باید بره مدل بالاترین ماشین رو بگیره؟

هر کسی حق داره اعتراض کنه به وضعیتی که ازش راضی نیست منم نمی گم اعتراض نشه ولی اینکه شما توقع دارید کل طرح رو بریزن بهم توقع زیادیه (که عمرا اتفاق نمی افته چون توقع مردم از اینترنت به شدت رفته بالا و دیگه جلوش رو نمی شه گرفت)

خدا رو شکر امروز دیده بان نت تعرفه 2 ترابایتی ارائه کرد (تو اینستاگرامش) و ایشالا با همین فرمون بریم جلو تا سال دیگه اینترنت عملا نا محدود می شه دیگه

البته با این تعرفه ها مصرف اینترنت به شدت می ره بالا و به طبعش سرعت میاد پایین ولی اینم درست می شه چون مجبور می شن شرکتا که پهنای باند بیشتری خریداری کنن و کم کم الگوی مصرف کاربرا هم بهتر می شه دیگه تب دانلود ها می خوابه و براشون عادی می شه
    خوبی این طرح جدید این بود که نشون داد شرکتها تو این سالها چقدر گرانفروشی کردن و سر مردم کلاه گذاشتن و هر موقع هم کاربری تو فروم (از جمله همین پی سی ورلد) اعتراض میکرد عوامل همین شرکتها بهش حمله میکردن که پهنای اینترنت کشور کمه و شما اینترنت مفتی میخواید 24 ساعت میخواید دانلود کنی و حق دیگران را پایمال کنی در صورتی که همین شرکتها الان دارن حجمها ترابایتی و چندصد گیگی میدن تصور ما همیشه این بود که وزارت ارتباطات و شرکت زیرساخت دارن اینترنت را گرون به شرکتها میفروشن اما الان مشخص شد خود شرکتها با عوام فریبی اینترنتی که با قیمت پایین از دولت میخریدن چندصد برابر به مشتریان میفروختن واقعا دم این جهرمی گرم که دست این شرکتها مفت خور را رو کرد

14. 4 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MehrZaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سرویس های جدید مسلما خیلی خیلی بهتر از سابق شده... فقط ای کاش یه کف منصفانه تری برای حجم و سرعت ها قائل میشدن

به شخصه هر ماه 55/620 تومن پول سرویس 10 گیگ با شبانه رایگان میدادم و گاهی پیش می اومد در طول یک ماه حتی 1 گیگ هم شب ها استفاده نکنم ولی... هر ماه حداقل یه گیگ باکس 13 تومنی باید میخریدیم و باز آرزوی این به دلم می مومند بدون استرس حجم به یوتوب و... سر بزنم. چیزی بیشتر از 68 تومن در ماه با 25 گیگ حجم که 15 گیگش فقط برای 10 روز بود... در نظر داشته باشید فقط برای وب گردی 10 گیگ
    در طول ماه جواب گو نبود... حالا آپدیت ها و احیانا موزیک و فیلم و برنامه گرفتن بماند...

دوستانی که از تغییرات شاکین بیان قیمت و حجم دریافتیشون در سابق و مورد مصرف نتشون رو شفاف سازی کنن

16. 2 کاربر از MehrZaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من نمی دونم چرا دوستان اینقدر کینه ای با مشترکین کم مصرف برخورد می کنن.

فکر کنم متوجه قضیه نمیشید.هیچکس نخواسته تعرفه های جدید و حجمهای جدید تغییر پیدا کنه.من نظر کلی ام اینه که ملت باید همیشه حجم زیادی در دسترس داشته باشند.(اصلا نامحدود واقعی)

اما الان برای برخی هزینه های این حجمها زیاده و می خواهند بدون اینکه سرویسهای فعلی تغییر کنه یک سری بسته ها و یا سرویسهای ویژه با حجم کم و سرعت بالا و قیمت مناسب هم شرکتها بزارن(که وزیر گفت خواهند گذاشت به مرور زمان)

دوستان همش خیال می کنند کم مصرفها خواهان تغییر کلی سرویسهای حال حاضر هستند.

من فکر می کردم یکی از دوستان نسبت به کم مصرفها کینه به دل داره.حالا فهمیدم اکثرا اینطور هستند.

اگر اون زمان به نفع کم مصرفها بود و شما همش اعتراض می کردید حالا هم به نفع پر مصرفهاست و کم مصرفها اعتراض می کنند.این حق هر کسی هستش

حالا اگر سرویسهای ویژه برای کم مصرفها گذاشتند که ای ولله.اگر هم نذاشتند دعوا که نداریم.پر مصرفها حالشو ببرن نوش جونشون

بازم میگم کم مصرفها با اعتراضاتشون اصلا قصد تغییر کلی این تعرفه های جدید رو ندارند.نترسید
    شاید شخص شما این توقع رو نداشته باشید ولی توی همون اینستاگرام وزیر بعضی ها اومدن گفتن طرح های جدید رو کلا کنسل کنید همون قبلی ها بهتر بود

یه سوال دیگه هم دارم ازتون می شه یه قیمت به من بدید که اگه بدن ازش راضی هستید دوس دارم بدونم چیزی که توی ذهنتون هست چقدر فرق داره با این طرح های جدید مثلا بگید من توقع دارم سرعت 4 مگ با 10 گیگ دانلود قیمتش اینقدر باشه

شما رو نمی گم ولی بعضی دوستان توی همین انجمن کلا ناراضی ان یعنی اصلا مهم نیست که موضوع چیه مهم اینه که اونا ناراضی اناول طرح گیر داده بودن به این که چرا حجما کمه حالا که حجما سر به فلک کشیده می گن کم مصرفا پس چی من نفهمیدم بالاخره بعضیا کم مصرف هستن یا پر مصرف

اتفاقا ما اصلا ترسی نداریم از اینکه این طرح شکست بخوره یا برداشته شه چون چیزی که درسته راه خودش رو پیدا می کنه و الان اگر یه شرکتی حتی حرف اینو بزنه که برگرده به قبل مطمئنا مردم دنیا رو روی سرشون خراب می کنن مثل همون کاری که با شاتل کردن و دیدیم که چجوری عقب نشینی کرد از طرح های اولیش

فضای رقابتی هیچوقت به ضرر مصرف کننده نیست چون همیشه یه شرکتایی پیدا می شن که جسارت دارن و می خوان سرویس بهتر ارائه کنن ولی به وجود اومدن یه اینجور فضایی متاسفانه فقط با زور ممکن بود که من به شخصه خوشحالم که این زور به شدت اعمال شد.

18. 2 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Antonio1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

به نظرم شرکتها یه طرح بزارن سالی دو گیگ بیست هزار تومن با شبانه رایگان تا کم مصرفها راضی بشن

کلا دوستان کم مصرف از اینترنت فقط و فقط دانلود رو میشناسن
    پای صحبت خیلیاشون نشستم میگفتن تا ماه قبل فقط هارد پر میکردن
    میگفتم کی فرصت میکنید 3-4 ترابایت فیلم و سریالو ببینید؟
    میخندیدن! یعنی فقط حرص دانلود شبانه دارن این دوستان
    وگرنه اگه راست بگن و مشکلشون قیمت و حجم کم باشه همون طرح 20-30 گیگ ماهانه 20 هزار تومن کارشونو راه میندازه

Sent from my LG-M320 using Tapatalk

20. 3 کاربر از Antonio1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •