سلام
دوستان من رسیدم جایی که باید بین دریک و فرنسیس یکی رو بکشم.
میشه بگین چه فرقی میکنه که کدوم و بکشم؟؟؟
سلام
دوستان من رسیدم جایی که باید بین دریک و فرنسیس یکی رو بکشم.
میشه بگین چه فرقی میکنه که کدوم و بکشم؟؟؟
سلام بچه ها. من الان نمیدونم باید چی کار کنم.اون دخترو گروگان گرفتم.موقعی که تحویلش دادم بهم حمله کردن.همرو کشتم.الماسا افتاد پشت یه کامیون.بعدش پکی رو رسوندم خونش.الان باید چی کار کنم.هیچ آیکونی برام تو نقشه نیست که بخوام ادامه مراحلو برم.کمکم کنید
شما باید دریک رو بکشید.چون فرنسیس موقع تعقیب پلیس میتونه به شما کمک کنه.
هیبچی دیگه اون ماموریت تموم شد...
یه کم صبر کن فکر میکنم پگیرینو ظاهر میشه تو نقشه بعد از اینکه میری پیشش یه کم صحبت میکنه و بهت میگه برو با دیمتیری معامله کن ولی نیکو قبول نمیکنه ولی در نهایت میگه باید فکرامو بکنم و از اونجا میزنه بیرون
بعد از مدتی یه تماس پسرعموت میگیره باهات بهت میگه برو با دیمتری معامله کن...نیکو بهش میگه یادت رفت این همه بلا سرمون اورده و خیانت کرده خونت رو اتیش زد و.... رومن میگه من الان زندگی بهتری دارم کار بهتری دارم و....
بهدشم یه تماس با کیت میگیره اون بهش میگه باید بری ازش انتقام بگیری وگرنه نه من نه تو
بهدشم دو نقطه در نقشه ظاهر میشه و شما باید تصمیم بگیری که انتقام بگیری یا معامله کنی
هرکدوم از اینا دو نتیجه متفاوت درپایان بازی خواهد داشت
سلام
کسی سیو gta iv رو نداره .که حدودا 20 یا 30 درصدشو رفته باشه؟برای اجرا تو ویندوز سون
زیاد فرقی نداره هر کدوم رو بکشی با اون یکی دیگه کار میکنی.
سلام به ها من تو اول بازی گیر کردم همان جایی که VLAD بهت میگه که برو با قطار ماشین رو بدزد بعد برا من بیار من ماشین رو گرفتم حتی کارواش بردم تصادف هم نکردم اما هرچی جلوی در گاراژ وایمیسم یعنی جلوی نقطه زرد که همان DESTINATION هست هیچ دری باز نمیشه لطفا کمکم کنید![]()
سلام به ها من تو اول بازی گیر کردم همان جایی که VLAD بهت میگه که برو با قطار ماشین رو بدزد بعد برا من بیار من ماشین رو گرفتم حتی کارواش بردم تصادف هم نکردم اما هرچی جلوی در گاراژ وایمیسم یعنی جلوی نقطه زرد که همان DESTINATION هست هیچ دری باز نمیشه لطفا کمکم کنید![]()
مشکل از کرک بازیتون هست
خوب من باید چکار کنم میشه راهنماییم کنید؟فکر نکنم باز نشدن در گاراژ ربطی به کرک بازی داشته باشه اصلا اگه کرک مشکل داشته باشه که بازی اجرا نمیشه حالا میشه بگین من باید چه کنم؟
---------- Post added at 06:21 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
خوب من باید چکار کنم میشه راهنماییم کنید؟فکر نکنم باز نشدن در گاراژ ربطی به کرک بازی داشته باشه اصلا اگه کرک مشکل داشته باشه که بازی اجرا نمیشه حالا میشه بگین من باید چه کنم؟والا گیر کردم
آیا رمزی هست که از یک مرحله از GTA رد شد و اون مرحله رو پاس کرد؟ اگه هست بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)