پست میاره ولی 2 هفته قبل اعزام میتونی از پلیس +10 بگیری
پست میاره ولی 2 هفته قبل اعزام میتونی از پلیس +10 بگیری
دوست عزیز منم همین وضعیت رو داشتم
رفتم از تظام وظیفه و ... پرسیدم گفتم میشه. رفتم دنبال کاراش. آخرش به مشکل خوردم و گفتن نمیشه.
پس به دوستت بگو نره دنبالش. چون کلی علاف میشه و آخرش نتیجه نمیده.
الان من دارم خدمت میکنم اما بدون امریه
یا حق
سلام همشهری خوبی ایشالله دست گلت درد نکنه جوابمو دادی. مگه اینکه همشهری هوای همشهری رو داشته باشه. نوکرتم به مولا.![]()
خب این هفته هم به لطف مراسم اعتکاف مرخصی شامل حال ما شد تا در خدمت دوستان باشیم
فقط چند تا مورد رو که این مدت درباره اش زیاد شنیدم رو خدمت همه برو بچه هایی که در شرف عزیمت به خدمت هستند عرض کنم
اول اینکه هزاری هم بگن فلان جا هتل هست و راحته بازم تو خودتون تو شرایطش قرار نگیرید نمیتونید بسنجید !
اینو نمیگم روحیه تون رو ببازید
اینو میگم که یادتون باشه طرز فکر و دید شما خیلی مهم تر از حرف دیگران هست
ولی کلا الان شرایط خدمت نسبت به قبل راحت تر شده فقط مهم اینه چقدر زود خودتون رو عادت بدید و کنار بیاید با این مقطع جدید و البته پر خاطره و شیرین زندگیتون
مطلب بعدی در مورد اینه که میگن آموزشی چند وقته
من خودم از فرمانده پشتیبانی پادگانمون سوال کردم و گفت دیپلم 8 هفته و زیر دیپلم 13 هفته
که البته با توجه به تجربه خیلی از دوستانم که قبلا در طی همین چند ماه اخیر خدمت رفتن هم این حرف تایید میشه
مساله بعدی هم که هست اینه که میگن اعزامی های قبل خرداد امسال همگی شامل 18 ماه خدمت میشن که اینم یه شایعه بیش نیست
و طبق آخرین اخبار سایت پلیس و نظام وظیفه از فروردین امسال مدت خدمت 21 ماه و امریه 24 ماه هست
مگر اینکه در آینده چیز جدیدی عنوان بشه
و اینکه دوستانی که خودشون 18 ماه خدمت باید بکنن میگن 21 ماه سخته و نمیکشه و ... باید بگم که دوستان عزیز اگه مثلا یهو شما خدایی نکرده یه هفته اضافه بخوری دست خودته که نخوای بری یا نکشه یا هر چی ؟
پس لطفا نگید هی 21 ماه چه جوری میخواد خدمت کنه یا فلان !
من به خودم کاری ندارم ولی اینجوری شما روحیه خیلی از بچه هایی که 21 ماه خدمت باید بکنن رو داغون میکنید
اونم زمانی که همگی در ماهای اول خدمت هستن و اینجوری دیدشون به خدمت تغییر میکنه
ضمنا احتمال بازگشت زمان خدمت به 18 ماه هم بعید نیست
لااقل برای کسایی که تا 3 خرداد اعزام شدن
چون یه سری اخبار نسبتا موثق از یه سری منابع رسیده که ممکنه اینکارو کنن
ضمن اینکه هنوز مدت خدمت به تصویب قانونی نرسیده و قابل تغییره
دوستان عزیز اطلاعاتی در مورد پادگان نبی اکرم میبد (یزد) دارن ؟!![]()
سلام به همگی
بچه ها من رو یادتون هست؟ امروز اموزشیم تموم شد... داغون شدم
بچه ها توی برگه ی امریه من زده فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران... نوشته 5 روز دیگه باید خودم رو معرفی کنم به یگان مربوطه... یعنی کجا باید برم؟ اصلا این فرماندهی انتظامی ویژه غرب استان تهران چی هست؟
ممنون میشم زود جواب بدید
بالاخره سربازی ما هم تموم شد و راحت شدیم از اون خراب شده.
خداحافظ رژه های صبحگاه و خداحافظ کادری های عقده ای.![]()
بله 1 ساله.
به به حافظ مرز آبي ! سلامت باشي! منم يه بيست روز ديگه با اين دوستان خدافظي ميكنم.
بسي رنج بردم در اين سربازي!!!
ولي هيچي كه نه صبر و تحمل آدم رو زياد ميكنه تو يه سري مسائل!
ميتونم بگم من هرچيزي هم كه ياد گرفتم تو آموزشي بود در دوران ضرورت فقط الافي و كاربيخود بود!
البته به لطف فرماندهان خوب ما خدمت رو در بهترين حالت ممكن به پايان مي بريم!
در بدترين شرايط آب و هوايي هم كه باشي كه يه فرمانده ي خوب داشته باشي از مرخصيت هم حاظري واسش بزني!!!
تبریک میگم یه کسانیکه خدمتشون تموم شده. ایشالله موفق باشین .متاسفانه باید بگم که به جمع بیکاران پس از خدمت خوش اومدید (اگه کار ندارید! ) 18 ماه برای این مملکت جون کندیم ، حالا نه از کار خبری هست و نه کسی اون 18 ماه رو سابقه کار میدونه . همه میگن کو سابقه کار. خدمت رفتی که رفتی وظیفت بوده!
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)