تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 882 از 1746 اولاول ... 3827828328728788798808818828838848858868929329821382 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,811 به 8,820 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

دوستان حرف از سختی های رنکد و بلایایی از قبیل afk و troll میزنن بخصوص برونز . باید با توجه به تجربه ای که از برونز 5 داشتم تا سیلور یک که الان هستم بگم که واقعا این promo واسه گلد شدن از همه ی promotion ها سخت تر و یه طرفه هستش.
    بخاطره اینکه شما نتنها مشگل لگ .afk . troll . noob . رو دارید مشکلات پلیر های smurf شده رو هم دارید . مثلا من الا 1 ماه گیرم تو این SI واسه اینکه اکثره وقت ها تیم دشمن یک یا دوتا بازیکن plat . diamond داره که امدن یا بخاطره رفیقشون یا پول با این اکانت ها بازی میکنن تا ایم اکانت هارو گلد بکنند . واقعا ظلمهمن یه بازی تیم دشمن silver 1 rene داشت با varus bronz 1 . اگه اسپکت میکردی اصلا یارو به بروز سیلور نیمخوردن .rene 9/3 varus 12/0 بعد گفتن معذرت میخوایم ما داریم boost میکنیم این اکانتارو. منو میگی
    کلی بازی این داستانارو داشتم تو این silver 1 شانس هم که نگو همین امید TRANC خبر داره 2 گیم داشتن afk تو promotion و یه ترول jayce jungl =2/12
    کاملا باهات موافقم داداش واقعا سخته دقیقا به خاطر نوب afk troll حالا هم که تازگیا ملت افتادند تو کار بوست منم بعضیــــــــــــــــــا را میشناسم که به خاطر اسکین دارند این کار را میکنند
    بلــــــــــــــــــــه ایرانی هم هستند از بچه های همین فروم هم هستند تـــــــــــــــــازه به خود منم پیشنهاد داده 50 هزار تومنش بدم منا بکنه سیلور5 حالا خودم برنز3 هستم الانم 100 تا پینت دارم
    حالا بازم به انصاف همین آقایون بعضــــــــــــــــــــــ ــــیا یارو از دایموند اومده منا ادد کرده میگه 100 یرو میگیرم گلد 5 میکنم برات با حساب پرور 5 هزار تومن میشه 500 هزار تومن تازه میگه اول پی پال
    پول را بریز بعد من شروع میکنم به بازی کردنریوت واقعا باید برای این جور کار ها یه فکری بکنه
    ولی کلا ربطی کیل نداره یعنی اگه کسی زیاد کیل گرفت معنیش این نیست که داره بوست میکنه مثلا خود من الان یه دست ww رفتم17/6/3 بودم چون دقیقا کسایی که جلوم بودند برنز بودند
    ولی بر عکسشم بوده 6/17/0 باختم حالا دو حالت داره یا طرف داشته اکانت بوست میکرده جلو ما افتاده یا اینکه بازیش خیلی خوب بوده

2. 4 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برای اولین بار یه بازی رفتم که کلی حال داد تمام 9 نفر رو ادد کردم و بقیه هم همینطور

4. 2 کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

برو بده به همون دایموند بوستت کنه

6. این کاربر از new evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان حرف از سختی های رنکد و بلایایی از قبیل afk و troll میزنن بخصوص برونز . باید با توجه به تجربه ای که از برونز 5 داشتم تا سیلور یک که الان هستم بگم که واقعا این promo واسه گلد شدن از همه ی promotion ها سخت تر و یه طرفه هستش.
    بخاطره اینکه شما نتنها مشگل لگ .afk . troll . noob . رو دارید مشکلات پلیر های smurf شده رو هم دارید . مثلا من الا 1 ماه گیرم تو این SI واسه اینکه اکثره وقت ها تیم دشمن یک یا دوتا بازیکن plat . diamond داره که امدن یا بخاطره رفیقشون یا پول با این اکانت ها بازی میکنن تا ایم اکانت هارو گلد بکنند . واقعا ظلمهمن یه بازی تیم دشمن silver 1 rene داشت با varus bronz 1 . اگه اسپکت میکردی اصلا یارو به بروز سیلور نیمخوردن .rene 9/3 varus 12/0 بعد گفتن معذرت میخوایم ما داریم boost میکنیم این اکانتارو. منو میگی
    کلی بازی این داستانارو داشتم تو این silver 1 شانس هم که نگو همین امید TRANC خبر داره 2 گیم داشتن afk تو promotion و یه ترول jayce jungl =2/12

200 تومن میگیرم گلدت میکنم
    والله من همون اولین Pormo رفتم گلد ...
    ~~~
    اما علی اون Lee Sin / Aatrox لول 3 منو Full Hp زیر تاور Dive کردن من هنوز تو کفشم !
    اینکارا از دسته گلد و سیلور و اینا برنمیاد , نامردا Challenger بودن
    اون روز ترول NuNu / Leona رفتیم Bot بردیم اما بازی بعدش خودمونو کشتیم آخر سر هم باختیم ...
    کلا بازی بیشترش شانسه دیگه ...

8. 2 کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

برو بده به همون دایموند بوستت کنه
    ات پت تت ..... آخه ...... حالا.......................................... .............
    اولا بعد هزار بدبختی 300 تومن دارم جور میکنم بدم پیشت قسط یه کامپیوتر
    دوما پی پال ایران را تحریم کرده
    ســــــــــــــــــــــــ وما اینقدر ... نیستم
    چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــهارم ا از این پولا ندارم
    پنجــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــما خودم گلد میکنم تا قبل اینکه سیزن تموم بشه
    شیشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـما اگه هم داشتم به یه همچین آدمای که می خواند دنیای گیمری را خراب کند نمی دادم
    هفتمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا تو بیا...

10. 2 کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

200 تومن میگیرم گلدت میکنم
    والله من همون اولین Pormo رفتم گلد ...
    ~~~
    اما علی اون Lee Sin / Aatrox لول 3 منو Full Hp زیر تاور Dive کردن من هنوز تو کفشم !
    اینکارا از دسته گلد و سیلور و اینا برنمیاد , نامردا Challenger بودن
    اون روز ترول NuNu / Leona رفتیم Bot بردیم اما بازی بعدش خودمونو کشتیم آخر سر هم باختیم ...
    کلا بازی بیشترش شانسه دیگه ...
    من از قصد سیلور موندم گلد گلاس نداره
    درباره خودت هم این جمله کفایت میکنه =
    most epick lucker ranekd games in the world
    دیدم چقدر بعد شانسی یه گیمت هم مثله اون یارو rumuss....... تیم روبرو رو گ.ا.ئ.ید

12. 2 کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ات پت تت ..... آخه ...... حالا.......................................... .............
    اولا بعد هزار بدبختی 300 تومن دارم جور میکنم بدم پیشت قسط یه کامپیوتر
    دوما پی پال ایران را تحریم کرده
    ســــــــــــــــــــــــ وما اینقدر ... نیستم
    چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــهارم ا از این پولا ندارم
    پنجــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــما خودم گلد میکنم تا قبل اینکه سیزن تموم بشه
    شیشــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـما اگه هم داشتم به یه همچین آدمای که می خواند دنیای گیمری را خراب کند نمی دادم
    هفتمـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــا تو بیا...
    منم همین چند ماه که نتمو عوض کردم تونستم بیام بالا . نته قبلی با پینگه 350 میرفتم رنک اکثره بازی ها هم dc میشدم یه وضی بود...
    به غیر از مورد هایی که گفتی یه چیز که خیلی بده اینه که boostet کنن بشی گلد بعد بازیت یه چی دیگه نشون بده....
    راستی چقدر مونده به اتمام سیزن من که هفته بن شدم بخاطره یه مشت عقده ای (با امید رفتیم من adc بودم جلوم tristina plat یارو تهه غرور بود کلی جلو بودن . بعد اینو کشتم رفتیم qouad زدم بازیو بردیم .یارو ریپرتم داده
    امید هم تا تونسته بود فید داد اون گیم . من نیمدونم چقدر خوش شانسه گلد شده این
    امید

14. 2 کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

مگه سیزن عوض بشه چه بلایی سره رنک میاد

16. این کاربر از Kheee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ajlost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    ISaTiS

پيش فرض

شانس مارو نگا : 99 lp :|

18. 3 کاربر از ajlost1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه بازی بود
    fnatic vs gambit
    alex ich تا حالا انجوری فشار نخورده بود . oriana بود جلوش xpeke fizz
    0/6 بود الکس . xpeke 15 تا کیل
    اینجاست که اهمیت کانتر کردن معلوم میشه . alex ich یکی از بهترین مید لاین های جهان با چمپه تخصصیش oraiana رسما نمیتونست کاری کنه جلو fizz . fizz میرفت dive میکرد میومد بیرون
    اقا من پیش بینی میکنم فینال fnatic باشه با omg
    omg میبره .بازم پرچم اسیا میره بالا
    Last edited by DANT3; 21-09-2013 at 23:52.

20. 2 کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •