از دوستان یکی لطف میکنه پاسخ بده
![]()
از دوستان یکی لطف میکنه پاسخ بده
![]()
سلام به دوستان عزیزم
قرار هست ک بنده از این شرکت سرویس جدید بگیرم ( کاربر جدید بشم ) به نظر شما شرکت و کیفیت سرویس ها خوب هستند؟
چند تا سوال :
1.سرویسی ک خریداری می کنیم ، سرعتش ثابته یا متغیر میشه؟
2.دانلود شبانه سرعت خوبی داره یا روز به روز داغون تر میشه؟ ( نهایت بشه یک یا دو شبی، یک دونه فیلم دانلود کرد )700 مگابایت تا 1 گیگابایت
3.دیدم در این تایپیک بچه ها از کم شدن ناگهانی ترافیک خود ناراضی هستن ، واقعا همینطور هست؟
4. 512 بگیرم سرعت دانلود ان چقدر هست؟
5.پشتیبانی این شرکت در جه حدی هست؟
مرسی
Last edited by Hidden-Hunter; 30-07-2013 at 23:38.
سلام. آقا یه سوال کوچیک. مثلا 2 مگ بگیرم شبانه حداقل 200 هست دیگه؟
تمام شرکت ها شبانه رو سرعت اسمی میبندن مگر شرکت هایی که پهنای باند نداشته باشند سرعت رو پایین میارن
ولی در حالت عادی بله سرعت 200 رو به شما میده
سلام
من از مشترکین شهر اهواز هستم
سرویس ها به نظر من خوبن میشه گفت پینگ معمولا بالای55 نمیره البته نه تو ساعات شبانه!در مورد شبانه هم خیر دیگه نیاز به یوزر پس نیست و سرعت برای من از ساعت 1 تا 4صبح بین 25 تا 80 کیلوبایته ولی از 4 تا 6 یعنی دو ساعته اخر به 150 یا 210 هم میرسه / کلا میشه گفت که شبی بطور میانگین بین 900 تا 1300 مگابایت دانلود دارم
راستی واسه من اصلا قطعی هم نداره شاید هر 20 روزی 1 ساعت هم نشه!
تو شهر ما هم بیشتر 2mbنمیدن
من الان این ماه 256 نامحدود شارژ کردم سرعت دانلودم 220kb/s
قیلا هم 1mb/2mb/512kb vرو داشتم و لی به نظرم اگه واسه محدود میخواید 256 بسه چون سرعت دانلودش بجز تو ساعتای شبانه ثابته و بین 200 تا 260 میچرخه که سرعت خوبیه.![]()
خیر نمیده
البته واسه من بین ساعت 4 تا 6 صبح به 180kb/sهم میرسه ولی کلا سرویس شبانه کاری به سرعت روزانه نداره
و معمولا خود شرکت بیشتر 1500 نمیذاره دانلود کنی البته تو بهترین شرایط
1- واسه من سرعت ثابته البته بجز ساعات شبانه
2-هر شب میتونید بین 800 تا 1200mbدانلود کنید
3-والا من که حجم خوری ندیدم اخه واقعا صبانت کیفیت داره!من که تا حالا اینطوری نشدم
شاید دوستان حواسشون به این نکته که تو سایت خود صبانت هم ذکر شده نیست و اون نکته اینه که از هر 1000 مگابایت 750 مگابایت رو میشه دانلود کرد و250 مگابایت مابقی جزو ترافیک ارسالیه!
4-بین 220 تا 280 البته یادمه با 1mb و 512mb قبل عید سرعت روی 450 هم واسه من میومد
5-معمولا بد اخلاق نیستن و خوب پیگیری میکنن
در کل سرویس خوبیه این صبانت و من تو این 3 سالی که مشترکشون هستم شاید در کل 5 بار هم با پشتیبانی تماس نگرفتم
پینگ خوبی هم داره و واسه انلاین بازی کردن هم مشکلی نداره.
موفق باشید![]()
Last edited by hoseinsps; 31-07-2013 at 17:18.
مرسی عزیز دل
فقط من این رو متوجه نشدم :
اگر من شب دانلود بکنم ، ارسالی ها روی ترافیک اصلی میره؟شاید دوستان حواسشون به این نکته که تو سایت خود صبانت هم ذکر شده نیست و اون نکته اینه که از هر 1000 مگابایت 750 مگابایت رو میشه دانلود کرد و250 مگابایت مابقی جزو ترافیک ارسالیه!![]()
دوباره سلام
نه منظورم این نیست که تو ترافیکتون وقتی در حال استفاده در ساعات رایگان شبانه هستید حساب میشه چون کلا سرویس شبانه کلا هم در یافتی و ارسالیش رایگانه .
تبصره 9 که تو سایته:تبصره نه : 25 درصد حجم ترافیک اضافی طبق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات مربوط به حجم ارسالی بوده که در ترافیک سرویس ها لحاظ گردیده است .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم اینه که بعضی ها میان میگن به اندازه مثلا 1 گیگ دانلود نکردیم ولی ازمون 1 گیگ کم شدو از این حرفاکه حجم دزدی شده و....
یه شرکت به این معتبری نمیاد واسه 100 mbاعتباره چندینو چند سالشو ببره زیر سوال !خیلی ها هم ممکنه بگن10000 تا 100 mb زیاد میشه !
اگه اینطوری بود دیگه شبانه نمیذاشت
(این قسمت به دوستان بر خوردو حذف شد)
بیاین یاد بگیریم الکی قضاوت نکنیمو با دلیل و استدلال انتقاد کنیم
به امید روزی که فرهنگ ما درس شه!
دور از جون خیلی ها![]()
Last edited by hoseinsps; 31-07-2013 at 18:54.
فکر کنم شما نسنجیده دارین به خیلی ها تهمت میزنین،دوست عزیز بیشتر کسایی که اینجا میان و میگن حجم دزدی وجود داره که از روی هوا نمیگن!
همچین شما از حجم ارسالی حرف میزنین که انگار تو هر مگ دانلود،2مگ آپلود محاسبه میشه
اگه برنامه های مدیریت حجم ترافیک داشته باشین میدونین که حجم اپلود چیز خیلی ناچیزی هستش مخصوصا اینکه دانلود تنها باشه(بنده تست کردم از هر 150-60 مگ حدود 3-4 مگ حجم ارسالی محاسبه میشه)
و البته بحث تورنت جدا هستش
و اینکه شما جوری حرف میزنین انگار تو ریزمصرف تفکیک حجم دریافتی و ارسالی وجود نداره،خود بنده که میدیدم حجمم خیلی زود تموم میشه با اینکه کار خاصی هم نمیکنم رفتم یه فایل 100 مگی رو گذاشتم برای دانلود و بعدش رفتم ریزمصرف رو چک کردم دیدم 115 مگ تو دانلود و 5 مگ تو آپلود زده(حتی مقدار حجم ارسالی رو هم بیشتر از اون چیزی که وجود داره میزنن) و حالا شما این همه حجم در طول دوره مصرف میکنین محاسبه کنین چقدر دزدی میشه
یکی از دلایلی که من از این شرکت زدم بیرون همین حجم دزدی بود.
پس نتیجه گیری میکنیم که از چیزی اطلاع نداریم نیایم همینجوری حرف بزنیم و اول فکر کنیم و بعد بقیه رو متهم به زود قضاوتی و یابه گویی کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)