جون هر کی دوست دارید این چندتا سوال من رو کامل جواب بدید خسته شدم از بس سوال کردم و بی جواب موندم:
1- بی زحمت درباره پچ کونامی یه توضیحی بدید این پچ های که به اسم 1.01 و 1.02 هست واقعا پچ کونامیه یا چیز دیگه ایه؟من هر دو رو دانلود و نصب کردم تغییر ی تو بازی ندیدم کار خاصی باید بکنم یا جور دیگه ای باید نصب کنم؟
2- این فیس پک هایی که دالود می کنیم وقتی تو کیت سرور نصبش می کنیم باید فیس قبلی همون شخص رو پاک کنیم؟ چطور بازی تشخیص می ده کدوم عکس مال کیه؟ آخه خیلی از فیس ها هیچ اسمی نداره.
3- ورزشگاه چلسی تو این بازی نیست یا اسمش چیز دیگه ایه؟ اگه نیست با پچ خاصی می شه آوردش؟
4- من آخرین پچ pesedit رو که ورژن 1.2 هستش رو با حجم 140 مگ دالود کردم ولی extrac نمی شه و آخرش ارور می ده فایل خرابه اصلا آخرین پچ pesedit چه ورژنیه؟
5- این فایلی که از توی بازی دانلود می شه جائی هست که جدا دانلود بشه و بعد اون فایل رو تو جائی که بازی نصب شده ریخت؟
آخه یه سیستم دیگه هست که به اینترنت دسترسی ندارم و می خوام اون فایل آپدیت رو بریزم روش چون اگه فایل مستر لیگی که آپدیت شده رو بخوام تو بازی که آپدیت نشده باز کنم ارور میده و باز نمی شه.
خواهشا جواب من رو بدید چند روزه سوال می کنم فقط به جواب یکیش رسیدم.