با دروود
دوست گرامی تا کنون هیچ یک از مقام های رسمی ایران همچین گفته ای را تایید نکرده اند!!شاید شاید این گفته درست باشد اما هم اکنون تنها شایعه ای بیش نمی باشد
![]()
با دروود
دوست گرامی تا کنون هیچ یک از مقام های رسمی ایران همچین گفته ای را تایید نکرده اند!!شاید شاید این گفته درست باشد اما هم اکنون تنها شایعه ای بیش نمی باشد
![]()
راه اندازی اینترنت ملی 4500 میلیارد پول می خواد که گفتن تا آخر برنامه پنجم راه اندازی میشه و توی دهه فجر هم قراره یه فازهایی از اون اجرایی بشه که مطمئن باش نمیشه چون قرار بود شهریور این کارو کنن که نتونستن
آقايون محترم يه سوال
اداره ما سرعتش خيلي عاليه اما گمون مي كنم براي دانلود سرعت رو محدود كردن
نميتونم بفهمم از كجاست اما اونقدر كه آپ سرعتش زياد، داون نيست
با ------ مي تونستم تقريبا دو برابرش كنم ولي تازگيا اونم تقريبا از كار افتاده
كسي ميتونه كمكم كنه بفهمم چطور سرعت محدود شده و چطور ميشه دورش زد؟
آيا محدوديت آي پي ه؟
اين نتيجه تست سرعت
![]()
دوستان بنده اینترنت نامحدود مخابرات از بروجرد دارم (512) . یه دو سه هفته ای میشه اصلا سرعت خوب نیست و در حد 25 - 30 هست. پشتیبانی هم که به هیچ وجه جوابگو نیست.
آیا سایر دوستان هم چنین مشکلی رو دارند؟ (از کی و چه سرویس دهنده ای ؟)
شما از قسمت آمار مودم ای دی اس ال تون، مشخصات خطتون را بزارید تا بعد بهنر بشه نظر دارد
امروز برای هزارم زنگ زدم به پشتیبانی با خوش شانسی جواب دادند و گفتند مشکل سراسریه و مربوط به دیتاسنتر و ... در صورتی که کسی شک نداره عمدا افت سرعت ایجاد میکنند. بقیه دوستان تو این یک هفته اخیر کاهش سرعت داشته اینترنت؟
فکر نمیکنم (حتی نیم درصد) مشکل از مودم باشه با این حال تصویر بخش اتصال رو میزارم:
Last edited by Memonex; 08-01-2012 at 23:25.
مشخصات خطت که بالاتر از 512 هستش. با اسپید تست سرعتت رو بسنج الان وضعیت اینترنت مشکلی نداره اگر باز هم سرعتت پایین بود حتما ضریب اشتراک رو خیلی بالا بستن
سلام دوستان یک سوال خیلی مهم داشتم که چند روزه راجع بهش تحقیق کردم اما به واقع به جواب درستی نرسیدم هچنان !
البته نمیدونم جای درستی بود برای طرح سوال یا خیر
اما سوال بنده راجع به پینگ شرکتها هست ... میخواستم بدونم کدوم شرکت در حال حاضر بهترین پینگ رو در تهران میده .. من خودم در حال حاضر از سرویسهای شهراد استفاده میکنم که از لحاظ سرعت دانلود و غیره عالیه اما پینگش برای بازیه آنلاین زیاد جالب نیست ..لطف میکنه هرکی بنده رو راهنمایی کنه
برای سرعت بالا کمی درباره مجوز میگین و چطوری بگیریم ؟!
سلام دوستان من 4 سال است که adsl داتک 256 نامحدود 1به 4 دارم چند وقه از وقتی دیدم پارس انلاین تا 2 mb وا گزاشته رو سرویس های حجمی میخوام پارس بگیرم که الان 2 ماه برا پاسداران میگه پورت نداریم الان شرکت پیشگامان توسعه فناوری صدف پرداز پورت خالی داره کسی چیزی درباره این شرکت و سرعت سرویس هاش چیزی شنیده ؟؟ 512 با 12 gb میده 31 تومان ممنون میشم اگه کسی از این شرکت اینترنت داره بگه چطوریه کیفیتش
Last edited by peymananarchy; 09-01-2012 at 18:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)