بله.یه لبه داشت با قفلی برگردوندم زیر.
رادیاتور بخاری برای من مشکل نداشت
بله.یه لبه داشت با قفلی برگردوندم زیر.
رادیاتور بخاری برای من مشکل نداشت
بعید میدونم.پلوکه که یکیه.سرسیلندر هم من دیدم میگفتن سوپاپ بزرگه اما نبود و فرق نداشت
تنها فرقی که دارن نوع الیاژ ساخت پوسته بین موتور قرمز و ابی هست
قرمز بری گرمسیر معروف به موتور امریکایی با دمای پایین تر
ابی معروف به کانادایی برای مناطق سردسیر و با دمای بالاتری کار میکنن
من هم قرمز داشتم هم ابی
توو دنده دستیا قرمز با گیربکس 3 دنده
ابی با گیربکس 4 دنده
فرق داشتن دلکو بخاطر تعمیر کارای قدیمیه
برمیداشتن رو نوا دلکو پلاتینی سیمرغ میبستن.با تغییر کله گیه زیرش
عقیده داشتن پلاتینی از مگنتی بهتر تنظیم میشه
صندلی یه تیکه تو نوا جواب نمیده.56شی فقط داشبردش.خداست
ازین صندلی جلو کنکورسی
هر کی داشت خریدارم
بسیار عالی !
1. اگر سیمکشی برق کمپرسور کولر سالم و دست نخورده باشه، یک سوکت مشکی که دوتا جای فیش داره که یکی برق مثبت برای کمپرسور هست و یکی دیگه برق مثبت برای چوک ساسات کولر نصب شده روی کاربراتور.
از این جهت هر دو یکجا هستن تا موقع اتصال برق مثبت کولر ( زمان روشن شدن کولر) برق مثبت چوک هم متصل شده و کاربراتور گاز بخوره و کم شدن دور موتور جبران بشه. اگر وجود نداشت از برق مثبت کمپرسور برای چوک انشعاب بگیرید
2. به انتهای بخش شکسته شده سوکت، یک تکه سیم مناسب لحیم کنید و به انتهای سیم هم یک فیش نر نصب کنید. نیازی به باز کرذدن کامل نیست.
3. مربوط به برق چوک بود که قبلا توضیح دادم.
4.قطعه خاصی وجود نداره و تنها یک واشر مقوایی نازک برای جلوگیری از ورود هوا استفاده میشه. توی نوا من هم همین قضیه هست که البته با کمی حوصله میشه هنگام نصب بودن جای فیلتر هوا ، تنظیم انجام داد.
بعضی مکانیها از آچار فنری استفاده میکنن که بخاطر قابلیت انعطاف پذیری که داره میشه با زاویه و خم شده این کار را انجام داد و نیازی به فضای زیادی نیست.
موتور طراحی و ساخته شده برای مسابقات درگ ، 24 سیلندر با حجم 27.9 لیتر و قدرت 3400 اسب بخار
طرح اولیه
![]()
صفحه کنترل
ساخت پایه های ویژه نصب سوپر شارژرها
موتور کامل شده و نصب بر روی شاسی جدید کامیون
![]()
Last edited by camaro lt; 12-03-2016 at 12:13.
سلام
کسی عکس از تودوزی فابریک نوا C1 (صندلی نیمکتی) نداره برامون بذاره؟ ممنونم.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کسی از این مدل کفی سراغ داره؟ (مارکش CANNON هست)
این مدل کفی اکثرآ تو بیوک-نوا های دست نخورده و فابریک دیده میشه.کارخونه میذاشته رو ماشین یا اون زمان ملت خودشون گذاشتن؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد درجه باک شورلت خودم:
آیا اون سیمی که از پشت آمپر رسیده به داخل صندوق عقب باید برق داشته باشه یا نه؟ چون مال من برق نداره و فکر کنم علت اینکه آمپر کار نمیکنه همین باشه.
Last edited by Peyman Skylark; 13-03-2016 at 02:19.
.................
Last edited by MJ1970; 21-08-2016 at 09:46.
سلام.آره C1 و C3 پایه هستن اما خب حس و حال خودشونو دارن.من خودم طرف دار این مدل ها هستم و خودم C3 سوارم و تودوزی ماشینم فابریک هست و با تمام مدل ها آشنایی دارم اما این C1 چون کم هست دقیق نمیدونم چطوریه.این عکس ایرانی که گذاشتی مربوط به C3 هست و تودوزی هم فابریک نیست.
بیوک B4 دارای تودوزی چرم و مخمل با همون طرح بیوک های مدل پایین که خیلی لوکسه هست و با مدل های سی3 خیلی فرق داره.C3 هم فقط تو مدل 57 صندلی تمام چرم داشت و بعد اون مخمل شدن و طرح صندلیش با C1 متفاوته.
شرمنده که سرتون رو درد آوردم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)