زنگ زدم رانژه نمیگیرن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
زنگ زدم رانژه نمیگیرن
شما از کجا مطمئنی بهتره ؟
میخوای الان پینگ بدم بهت ؟ 2برابر پینگ خودته ! اگه چشت دنبال پینگه به هیچ وجه طرف مکس نت نرو !
شما از مهاباد هستی تو تبریز پینگش پایینه 200 هست
نه خوب من اون روز به پشتیبانی زنگ زدم گفت بله پینگمون خرابه !!! از گلمحمدی هم میتونی پرسی ! اون که مکس تبریز هست !!!
اتفاقا گلمحمدی همیشه از پینگش به ما پز میده
حالا شاید اون روز مشکلی بوده
اره بابا پينگ مکس تو تبريز خوبه کجاش بده
مثل صبانته حتي کمتر از اون
خودم استفاده کردم
و الان هم دوستم 256 داره سرعت دانلود 180 و پينگش مثل اسماعيل کمه
آقا من نمیگم سرعت متفاوت نیست ولی پینگ یکیه ! خودم هر شب با اسماعیل حرف میزنم دیگه ! میدونم اونم از پینگش میناله
!
حالا شاید یه روز پینگ خوب بود یه عکسی گذاشتن !!! ولی ملاک این عکس و پینگ لحظه ای نیست . من هم میتونم الان عکس بدم کف کنی ! ولی مکس نت نواسان داره . اصلا نمیشه برای گیم استفاده کرد
خوب اگه شما باهاش تو چت حرف میزنی من رو در رو باهاش حرف میزنم نمیشه که
ای اسماعیل کلک
نه بی شوخی به غیر از مواقعی که مکس قاطی میکنه بهترین پینگ رو برای سرور هایس داخلی و خارجی میده
البته تو بین این همه ای اس پی تو تبریز
داش توشسون همارانین تپسینه
یا حیف این خاک که بریزه تو سر این آشغال![]()
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
پینگ با فروم=245
با 4.2.2.4=211
با 8.8.8.8=283
با گوگل=240
با یاهو=317
با مکس نت=29
با صبانت=48
با ای پی خودم فقط 1 میلی ثانیه میده
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:25 PM ----------
---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------
پینگ با اسپید تست =348
---------- Post added at 08:30 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
با همارا.نت=28
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)