1.دانشگاه علمی کاربردی (پودمانی )
2.دانشگاه ازاد
1.دانشگاه علمی کاربردی (پودمانی )
2.دانشگاه ازاد
انتخاب واحد سیستمی تغییر رشته ای های بند ج در سایت گلستان پیام نور ثبت و انجام شد .
به نمره تشریحی اعتراض کردم عوض اینکه نمره ام افزایش پیدا کنه کاهش پیدا کرده !
یارو اول بهم 0.4 داده بود بعد از اعتراض کرده 0.2در حالی که از 5 سوال تشریحی 2 تا رو مطمئنم درست و کامل نوشتم دو تا رو هم ناقص که کلا باید 2.8 میداد اون ناقص ها رو هم اصلا حساب نمیکنم ! در حالی که تو ناقص ها راه حل رو نوشتم و فقط جواب رو درست به دست نیاوردم
این انصافه ؟ من به خاطر عقده ای بودن یه فرد روانی تو یه درس سه واحدی با نمره پایین بیافتم ؟
ایشالله به حق همین روزای عزیز به خاک سیاه بشینی
سابقه ی استاد خرابه؟ اگه آره میتونی بری دانشگاه و شلوغش کنی ، شاید به حقت برسی
از بچه های کلاستون کسی شماره ی این یارو رو نداره؟
خودم این ترم یه همچین استادی داشتم ، میفهمم چی میگی !!!!!!
حذف دوره های فراگیر مقطع کارشناسی از دانشگاه پیام نور
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه با حذف کنکور کارشناسی از دانشگاه پیام نور، دوره فراگیر نیز در این مقطع حذف شد، گفت: دانشگاه پیام نور از این پس در مقطع کارشناسی ناپیوسته کاردانی و کارشناسی پیوسته کنکور نخواهد داشت و پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی و آنچه سازمان سنجش مشخص می کند انجام می گیرد.
حسن زیاری گفت: دانشگاه پیام نور در راستای برداشتن سد کنکور و آرامش خاطر جوانان جویای علم، توانست پس از ۴ سال کار کارشناسی متخصصین، کنکور را در تمام کد رشته محل های خود، حذف کند.
قائم مقام وزیر علوم، اظهار داشت: به این ترتیب وعده دولت و مجلس مبنی بر حذف کنکور، برای نخستین بار توسط دانشگاه پیام نور در تمامی کد رشته ها محقق شد و از این پس کسانی که در کنکور سراسری شرکت نکرده اند می توانند از طریق دفترچه جدیدی که همراه با دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش توزیع می شود رشته خود را انتخاب کنند.
به گفته رئیس دانشگاه پیام نور، این دانشگاه سال گذشته موفق به حذف آزمون در ۶۰۰۰ رشته محل شده بود و در حال حاضر نیز توانست کنکور مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته را به طور کامل حذف کند.
زیاری گفت: به این ترتیب در فراگیر سال ۹۲ که در مهر ماه پذیرش خواهیم داشت نیز دیگر مقطع کارشناسی نداریم و این دوره فقط در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: حذف کنکور علاوه بر حذف مخارج مالی احتمالی که برای متقاضیان در برداشت، موجب آرامش خاطر بیشتر جوانان آینده ساز میهن اسلامی ما خواهد شد و از این پس آنها می توانند با فراغ بال به تحصیل خود در دوران دبیرستان ادامه دهند و با کسب نمرات عالی امکان تحصیل در دانشگاه و رشته مورد علاقه خود را فراهم کنند.
البته شاید این خبر خیلی ها رو خوشحال کنه ولی نمیدونن به کجا دارن پا میذارن
به هر حال من یکی مخالف حذف کنکور هستم
برو با رئیس دانشگاه صحبت کن ... یه سوال : استاد مجرد هست ؟ چه درسیه ؟ مجردها عقده ای اند اکثرا ... ثابت شده + خانم ها
Last edited by nits; 01-07-2013 at 14:57.
کلا از این یارو کسی تو دانشگاه سابقه ای نداره ! اونقدر عقده ایه با هیچ کدوم از استادا هم سلام علیک نداره ! از امور کلاس ها هم خواستم شماره اش رو بگیرم گفتن که اصلا بهمون شماره نداده !
میبینی چقدر عقده ایه ؟
فعلا دارم با چند نفر صحبت میکنم بریم دانشگاه ازش شکایت کنیم چون تنها با من این کار رو نکرده ! کلا تو تشریحی به همه ( به جز یه دختر ) زیر 1 داده !
اون یکی دانشجو ها رو نمیدونم در چه سطحی ورقه رو پر کردن و همین موضوع کار رو یکم سخت میکنه
فردا میخوام برم همین کار رو بکنم
دقیق نمیدونم مجرد باشه یا نه
درس معادلاته که سه واحده
فقط یه مورد اینجا وجود داره چه جوری باید ثابت کنم که سوالات تشریحی رو نوشتم ؟ برگه تشریحی پیش استاده
سلام...فقط یه مورد اینجا وجود داره چه جوری باید ثابت کنم که سوالات تشریحی رو نوشتم ؟ برگه تشریحی پیش استاده
چطوريد بچه ها
اگر با اعتراضتون موافقت كنند برگه هاتون رو دوباره تصحيح ميكن...كه اين كار رو ميدن به استادهاي گروه درسي خودتون ...و از اونجايي كه اساتيد معمولا پشت هم رو خالي نميكنن (البته اينجوري كه شما مي گي با هيچكدوم از استاداي ديگرتون صميميتي نداره جاي اميدواري هست) بهتره تا دير نشده اقدام كنيد...هر چه تعداد اعتراض ها به درستون بيشتر باشه جاي اميدواري بيشتري براي موفقيتتون هست.
نیازی به اثبات شما نیست ..فقط یه مورد اینجا وجود داره چه جوری باید ثابت کنم که سوالات تشریحی رو نوشتم ؟ برگه تشریحی پیش استاده
همین که عده ای برین و جنجال به پا کنید خودش باعث میشه که مسئولین مربوطه حساس شن و پیگیر کارتون بشن ...
یه سوال: در متن اعتراض به نمره دقیقا چی نوشتی؟
از جملات التماسی استفاده کردی یا طلبکارانه ؟![]()
سلام ... خب الان تکلیف ما که پارسال آزمون فراگیر دادیم و کارشناسی مهر92 قبول شدیم چی میشه؟ ....اینا گفتن از مهر 92 بدون کنکوره ... واااااااای من استرس گرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)