تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 882 از 1126 اولاول ... 382782832872878879880881882883884885886892932982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,811 به 8,820 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

پس برای ورود به دانشگاه بدون کنکور چه راهی رو پیشنهاد میکنید؟
    1.دانشگاه علمی کاربردی (پودمانی )
    2.دانشگاه ازاد

2. 3 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

13 خبر فووووووووری

انتخاب واحد سیستمی تغییر رشته ای های بند ج در سایت گلستان پیام نور ثبت و انجام شد .

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به نمره تشریحی اعتراض کردم عوض اینکه نمره ام افزایش پیدا کنه کاهش پیدا کرده !

یارو اول بهم 0.4 داده بود بعد از اعتراض کرده 0.2 در حالی که از 5 سوال تشریحی 2 تا رو مطمئنم درست و کامل نوشتم دو تا رو هم ناقص که کلا باید 2.8 میداد اون ناقص ها رو هم اصلا حساب نمیکنم ! در حالی که تو ناقص ها راه حل رو نوشتم و فقط جواب رو درست به دست نیاوردم

این انصافه ؟ من به خاطر عقده ای بودن یه فرد روانی تو یه درس سه واحدی با نمره پایین بیافتم ؟
    ایشالله به حق همین روزای عزیز به خاک سیاه بشینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یارو اول بهم 0.4 داده بود بعد از اعتراض کرده 0.2 در حالی که از 5 سوال تشریحی 2 تا رو مطمئنم درست و کامل نوشتم دو تا رو هم ناقص که کلا باید 2.8 میداد اون ناقص ها رو هم اصلا حساب نمیکنم ! در حالی که تو ناقص ها راه حل رو نوشتم و فقط جواب رو درست به دست نیاوردم

این انصافه ؟ من به خاطر عقده ای بودن یه فرد روانی تو یه درس سه واحدی با نمره پایین بیافتم ؟
    سابقه ی استاد خرابه؟ اگه آره میتونی بری دانشگاه و شلوغش کنی ، شاید به حقت برسی
    از بچه های کلاستون کسی شماره ی این یارو رو نداره؟
    خودم این ترم یه همچین استادی داشتم ، میفهمم چی میگی !!!!!!

7. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

13 پیام نور از گردونه کنکور خارج شد

حذف دوره های فراگیر مقطع کارشناسی از دانشگاه پیام نور

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه با حذف کنکور کارشناسی از دانشگاه پیام نور، دوره فراگیر نیز در این مقطع حذف شد، گفت: دانشگاه پیام نور از این پس در مقطع کارشناسی ناپیوسته کاردانی و کارشناسی پیوسته کنکور نخواهد داشت و پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی و آنچه سازمان سنجش مشخص می کند انجام می گیرد.

حسن زیاری گفت: دانشگاه پیام نور در راستای برداشتن سد کنکور و آرامش خاطر جوانان جویای علم، توانست پس از ۴ سال کار کارشناسی متخصصین، کنکور را در تمام کد رشته محل های خود، حذف کند.
    قائم مقام وزیر علوم، اظهار داشت: به این ترتیب وعده دولت و مجلس مبنی بر حذف کنکور، برای نخستین بار توسط دانشگاه پیام نور در تمامی کد رشته ها محقق شد و از این پس کسانی که در کنکور سراسری شرکت نکرده اند می توانند از طریق دفترچه جدیدی که همراه با دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش توزیع می شود رشته خود را انتخاب کنند.
    به گفته رئیس دانشگاه پیام نور، این دانشگاه سال گذشته موفق به حذف آزمون در ۶۰۰۰ رشته محل شده بود و در حال حاضر نیز توانست کنکور مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته را به طور کامل حذف کند.
    زیاری گفت: به این ترتیب در فراگیر سال ۹۲ که در مهر ماه پذیرش خواهیم داشت نیز دیگر مقطع کارشناسی نداریم و این دوره فقط در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر برگزار می شود.
    وی خاطرنشان کرد: حذف کنکور علاوه بر حذف مخارج مالی احتمالی که برای متقاضیان در برداشت، موجب آرامش خاطر بیشتر جوانان آینده ساز میهن اسلامی ما خواهد شد و از این پس آنها می توانند با فراغ بال به تحصیل خود در دوران دبیرستان ادامه دهند و با کسب نمرات عالی امکان تحصیل در دانشگاه و رشته مورد علاقه خود را فراهم کنند.

9. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور : رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه با حذف کنکور کارشناسی از دانشگاه پیام نور، دوره فراگیر نیز در این مقطع حذف شد، گفت: دانشگاه پیام نور از این پس در مقطع کارشناسی ناپیوسته کاردانی و کارشناسی پیوسته کنکور نخواهد داشت و پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی و آنچه سازمان سنجش مشخص می کند انجام می گیرد.

حسن زیاری گفت: دانشگاه پیام نور در راستای برداشتن سد کنکور و آرامش خاطر جوانان جویای علم، توانست پس از ۴ سال کار کارشناسی متخصصین، کنکور را در تمام کد رشته محل های خود، حذف کند.
    قائم مقام وزیر علوم، اظهار داشت: به این ترتیب وعده دولت و مجلس مبنی بر حذف کنکور، برای نخستین بار توسط دانشگاه پیام نور در تمامی کد رشته ها محقق شد و از این پس کسانی که در کنکور سراسری شرکت نکرده اند می توانند از طریق دفترچه جدیدی که همراه با دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش توزیع می شود رشته خود را انتخاب کنند.
    به گفته رئیس دانشگاه پیام نور، این دانشگاه سال گذشته موفق به حذف آزمون در ۶۰۰۰ رشته محل شده بود و در حال حاضر نیز توانست کنکور مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته را به طور کامل حذف کند.
    زیاری گفت: به این ترتیب در فراگیر سال ۹۲ که در مهر ماه پذیرش خواهیم داشت نیز دیگر مقطع کارشناسی نداریم و این دوره فقط در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر برگزار می شود.
    وی خاطرنشان کرد: حذف کنکور علاوه بر حذف مخارج مالی احتمالی که برای متقاضیان در برداشت، موجب آرامش خاطر بیشتر جوانان آینده ساز میهن اسلامی ما خواهد شد و از این پس آنها می توانند با فراغ بال به تحصیل خود در دوران دبیرستان ادامه دهند و با کسب نمرات عالی امکان تحصیل در دانشگاه و رشته مورد علاقه خود را فراهم کنند.
    البته شاید این خبر خیلی ها رو خوشحال کنه ولی نمیدونن به کجا دارن پا میذارن
    به هر حال من یکی مخالف حذف کنکور هستم

برو با رئیس دانشگاه صحبت کن ... یه سوال : استاد مجرد هست ؟ چه درسیه ؟ مجردها عقده ای اند اکثرا ... ثابت شده + خانم ها
    Last edited by nits; 01-07-2013 at 14:57.

11. 2 کاربر از nits بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سابقه ی استاد خرابه؟ اگه آره میتونی بری دانشگاه و شلوغش کنی ، شاید به حقت برسی
    از بچه های کلاستون کسی شماره ی این یارو رو نداره؟
    خودم این ترم یه همچین استادی داشتم ، میفهمم چی میگی !!!!!!
    کلا از این یارو کسی تو دانشگاه سابقه ای نداره ! اونقدر عقده ایه با هیچ کدوم از استادا هم سلام علیک نداره ! از امور کلاس ها هم خواستم شماره اش رو بگیرم گفتن که اصلا بهمون شماره نداده !
    میبینی چقدر عقده ایه ؟
    فعلا دارم با چند نفر صحبت میکنم بریم دانشگاه ازش شکایت کنیم چون تنها با من این کار رو نکرده ! کلا تو تشریحی به همه ( به جز یه دختر ) زیر 1 داده !
    اون یکی دانشجو ها رو نمیدونم در چه سطحی ورقه رو پر کردن و همین موضوع کار رو یکم سخت میکنه

برو با رئیس دانشگاه صحبت کن ... یه سوال : استاد مجرد هست ؟ چه درسیه ؟ مجردها عقده ای اند اکثرا ... ثابت شده + خانم ها
    فردا میخوام برم همین کار رو بکنم
    دقیق نمیدونم مجرد باشه یا نه
    درس معادلاته که سه واحده

فقط یه مورد اینجا وجود داره چه جوری باید ثابت کنم که سوالات تشریحی رو نوشتم ؟ برگه تشریحی پیش استاده

13. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

فقط یه مورد اینجا وجود داره چه جوری باید ثابت کنم که سوالات تشریحی رو نوشتم ؟ برگه تشریحی پیش استاده
    سلام...

چطوريد بچه ها

اگر با اعتراضتون موافقت كنند برگه هاتون رو دوباره تصحيح ميكن...كه اين كار رو ميدن به استادهاي گروه درسي خودتون ...و از اونجايي كه اساتيد معمولا پشت هم رو خالي نميكنن (البته اينجوري كه شما مي گي با هيچكدوم از استاداي ديگرتون صميميتي نداره جاي اميدواري هست) بهتره تا دير نشده اقدام كنيد...هر چه تعداد اعتراض ها به درستون بيشتر باشه جاي اميدواري بيشتري براي موفقيتتون هست.

15. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نیازی به اثبات شما نیست ..
    همین که عده ای برین و جنجال به پا کنید خودش باعث میشه که مسئولین مربوطه حساس شن و پیگیر کارتون بشن ...
    یه سوال: در متن اعتراض به نمره دقیقا چی نوشتی؟

از جملات التماسی استفاده کردی یا طلبکارانه ؟

17. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام ... خب الان تکلیف ما که پارسال آزمون فراگیر دادیم و کارشناسی مهر92 قبول شدیم چی میشه؟ ....اینا گفتن از مهر 92 بدون کنکوره ... واااااااای من استرس گرفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •