بله یعنی ببینیم که فن سالمه و کار میکنه.
بله یعنی ببینیم که فن سالمه و کار میکنه.
Last edited by golesadbarg; 31-07-2009 at 23:48.
چقدر بودجه داري ؟؟ اگه ميخواي 24 واقعا مدام روشن باشه و كار كنه گزينه هاي خيلي خوبي هست ولي قيمتش كمي زياد هست
لپ تاپ Work Station داريم كه دائما هميشه روشن باشه و آخ نگه حتي زير فشار پردازش
بهترين راه اينه كه زماني كه از دستگاه داريد كار ميكشيد ببينيد جريان هوا برقرار هست يا نهبله یعنی ببینیم که فن سالمه و کار میکنه
بعضي لپ تاپ ها هم همون اول روشن كردن چندين دور فن رو چك ميكنن ميتونيد دقت كنيد ببينيد
فن لپ تاپ ها با دقت بالايي ساخته ميشن تا حداقل يكي دو سال نياز به تعويض نباشه و مشكلي پيش نياد
من لبتاب که می خوام بخرم مدلش اینا هست
Price: 465,000TAcer Extensa 4230
Price: 435,000TAcer Emachines E525
Price: 465,000TAcer Extensa 5230E
به ! من چه مدلي ميخواستم بهت پيشنهاد بدم ! Dell Precision M6400 با قيمت 4 ميليون !
با اين سري لپ تاپ هاي ارزون قيمت انتظار نداشته باش 24 ساعت برات روشن باشه
حداقل سري Aspire ايسر رو بگير بهتر از Extensa عمل ميكنه
مدلهايي مثل Aspire 5738 و يا دل Inspiron 1545
يا با اين هزينه دسكتاپ بگير بهتر از لپ تاپ جواه ميده براي كاربرد شما
دوستان کسی نميدونه چطوری ميتونم سرعت بوتwindows رو بالا ببرم؟
run>msconfig>startupرفتم ، برنامه هايی که مهم نبود رو برداشتم از ليست ، اما بازمwindows دير بالا مياد.تقريباً 2 دقيقه طول ميکشه ، به نظرتون نرماله؟
بروبچ من خریدم لپ تاپم رو همون sony fw46gj رو همون 1500 با کیف طرف گفت بهم زنگ زدی برات نگه داشته بودم اخه پارتی بازی بود
هه!
همین یدونه رو هم موجود داشتن فعلا که عالی بوده
موقع ریکاوری گرفتن ازش دو مدل داشت یه مدل 2 dvd بود یه مدل 4 dvd بود به گفته pami_wega عزیز 2 تا رو انتخاب کردم 2 تا dvd 9 رو برای رایت گذاشتم![]()
مبارکه . ایشالا فنش برات بچرخهآقا یه لطفی کن از cpu این لپتاپ یه تست بگیر با این نرم افزار . لینکشو گذاشتم . حجمش 450 کیلو هست . ممنون میشم . موقع تست هیچ برنامه ای اجرا نباشه و حتی موس هم تکون نده . تست کمتر از یه دقیقه طول میکشه .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مبارکهههههههههههههههههههه ههه
می خوام یه حال اساسی به تاپیک بازی بدیا
ممنونم
روی امار که قوی ترین cpu و داره
ok برنامه ای رو از کنار ساعت دست نزنم بزارم حالت معمولی باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)