در پنجره manage همان جا که گزینه بالا و پایین دارد
یک سری شماره کنار استایل ها هست برای چی هست این استایل ها
وقتی آن ها را بالا و پایین می کنیم این شماره تغییر می کند
در پنجره manage همان جا که گزینه بالا و پایین دارد
یک سری شماره کنار استایل ها هست برای چی هست این استایل ها
وقتی آن ها را بالا و پایین می کنیم این شماره تغییر می کند
با موس جایی از فایل کلیک می کنیم
اما با اسکرول موس بالا و پایین می رویم
حالا چطور به جایی برویم که کلیک موس قرار دارد
یک راهی داشت اما اصلا یادم نیست
سلام
shift+F5
راه بسیار اسونترش اینه که واسه پیدا کردن محل موس یکبار یکی از جهتهای روی کیبورد (Arrows) را فشار دهید.
نوشته شده توسط nelahe
این مسیر را برین:
1. در تب Insert گزینه Symbol و سپس More Symbol را بزنین.
2. در پنجره باز شده در قسمت Font، فونت Cambria Math را انتخاب کنین و در سمت راست در قسمت Subset گزینه Letterlike Symbols را انتخاب کنین.
3. اکنون سیمبلهای مورد نظر را پیدا خواهین کرین.
نکته:اگر فونت Cambria Math را نداشتین، به جای آن فونت Symbol را انتخاب کنین.
فرمت قدیمی Word 2003 از ابجکتهای Equation پشتیبانی نمیکند بنابرین انها را به فرمتی غیر قابل ویرایش تبدیل میکند. البته جالبه بدونبن اگر فایل وردتون رو دوباره به فرمت 2007 سیو کنین ان فرمولها قابل ویرایش خواهند بود.نوشته شده توسط nelahe
یک راه دیگه اینه که این کارو بکنین:
1. روی اولین شکل کلیک کنین و Insert Caption را انتخاب کنین.
2. گزینه New Label رو بزنین و در پنجره جدید بنویسین شکل و OK کنین (یادتون باشه که در قسمت Numbering همین پنجره Insert Caption تیک Include Chapter Number نخورده باشه)
3. اکنون شماره گذاری به همون صورتی هست که شما میخواین.
حال ممکنه دو تا فصل داسته باشین و بخواین به فرمت 1-1، 1-2 و.... بنویسین.
1. روی اولین شکل فصل اول کلیک کنین و Insert Caption را انتخاب کنین.
2. گزینه New Label رو بزنین و در پنجره جدید بنویسین شکل 1- و OK کنین. در Preview میبینین که درج میشه شکل 1-1
3. حال اگر واسه شکل دوم Insert Caption را بزنین میبینی زده شکل 1-2.
حال به اولین شکل فصل دوم برین:
1. روی اولین شکل فصل دوم کلیک کنین و Insert Caption را انتخاب کنین.
2. گزینه New Label رو بزنین و در پنجره جدید بنویسین شکل 2- و OK کنین. در Preview میبینین که درج میشه شکل 2-1
3. حال اگر واسه شکل دوم Insert Caption را بزنین میبینی زده شکل 2-2.
خوبی این روش اینه که اصلا نیازی به تعریف هدینگ نیست و به راحتی میتونین فرمت خودتون رو اعمال کنین.
موفق باشین
[QUOTE=kalantarahura;7896460]راه بسیار اسونترش اینه که واسه پیدا کردن محل موس یکبار یکی از جهتهای روی کیبورد (Arrows) را فشار دهید.
با arrow key بسته به نوعش یه حرف اینور اونور میشه یا بالا پایین ( زیاد توفیری نداره ولی شاید بخواید بلافاصله یه چیزی بنویسید )، اینی که من گفتم دقیقا همون محل کلیک رو میده گفتم بگم!![]()
[QUOTE=silver65;7896539]حرف شما درسته.منم گفتم راه اسونترش. با arrow key یه چپ و راست بزنه دقیقا سر جای اولش برمیگرده.این کار خیلی سریعتره. اونی که شما گفتین روش صحیحش بود (که البته منم نمیدونستم و ممنونم که گفتین) ولی اینی که من گفتم روش سریعش بود.
سلام
من هم همین مشکلو دارم. ولی فقط توی آفیس 2013 .... چطور میتونم درستش کنم?? ... لطفا راهنمایی کنید
[QUOTE=kalantarahura;7896646]سلام با کلید جهت نشدااااااا
مشکل چی
[QUOTE=nelahe;7897483]سلام چرا نشه.این که سادست.اگر بازم نمیشه از همان روش دوستمون silver65 استفاده کنین.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)