تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 882 از 2365 اولاول ... 38278283287287887988088188288388488588689293298213821882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,811 به 8,820 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من تا دو سه روز آینده میخواستم یک سیستمی روی پراید ببندم که بیشتر از همه کیفیت برام مهمه تا بلندی صدا (صدا تیز هم نباشه) چون من خیلی اهله بلند کردن بیش از حد صدای آهنگ نیستم ولی به کیفیت اهمیت میدم برای همین هم میخواهم به جای سیستم فابریکی پراید یک سیستم خودم ببندم
    و با توجه به نوسانات قیمت ها این تاپیک جدید رو زدم !
    و به نظرم اگه سیستم سـاب ووفر هم داشته باشه خوبه چون به نظرم بیس باعث میشه کیفیت صدا بهتر بشه
    برای هدیونیت فکر کنم pioneer Head Unit DEH 1450 UB خوب باشه چون میخواهم سی دی mp3 و یو اس بی بهش بخوره
    حالا ممنون میشم شما دوستان هم نظراتتون رو بگید تا بتونم بهترین سیستمی که با این قیمت میشه گرفت رو بگیرم
    سقف قیمت هم 400 الی 500 تومن هستش

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حمید خان ما بالاخره به این نتیجه رسیدیم که کواکسیال 2 زار نمی ارزه ! از صدای 718 ها بدم اومده دیگه ! فقط عر عر میکنه !
    اما از طرفی هم نمیخوام ست کنوود ام با یه برند دیگه بهم بخوره ، کامپوننت کنوود خوب و ارزون چی هست بگیریم بزاریم جای اینا ؟

داره خودمونی میشه ZEOS 59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    شهسوار ( تنکابن )

پيش فرض

سلام به همگی.
    دوستان بین پخش JVC KD-R526 وPIONEER-3150UB کدووم مدل رو پیشنهاد میکنید. یکی از دوستان که توی کار خرید و فروش ماشین هست روی ماشینهاش نصب هست. میخواستم بدونم کدوم رو بردارم بهتر؟
    سلام. کسی به ما کمک نمیکنه؟

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

pioneer
    بهتره

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام من دو جفت بلندگوی کنوود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با این مشخصات دارم میخوام یه آمپ بخرم ببندم میخواستم بدونم چه آمپی بهم پیشنهاد میکنید و قیمتش حدودا چقدره راستی به غیر از این 4 تا بلندگوی خوده ماشین هم که فابریکی 206 هست توی در ها قرار داره این چهار تا به خوده ضبط وصلا و از خوده ضبط جریان میکشن ولی واسه این 4 تا بلندگو میخوام یه آمپ ببندم (راستی آمپ کنوود هم داریم)چه مدلی خوبه باتریه ماشین فابریک 50 آمپیر هست میخواستم بدونم میکشه یا نه اگه نمیکشه خازن ببندم عمر باتری رو پایین نمیاره
    ممنون
    دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

هد یونیت Pioneer DEH-6450BT
    آمپ
    Pioneer GM-6500F
    اسپیکر
    Pioneer TS-A6994S
    چند در میاد؟؟؟؟
    کیفیت این سیستم در چه سطحی هست؟!
    ممنون
    اسپیکر از این سیستم حذف میشه به دلیل کیفیت پایین و تیوتر نا مناسب
    پخش اگر آکبند میخواهید تهیه کنید پیشنهاد میشود بیشتر تمرکز کنید قطعا بهتر از این مدل هم هست.
    و اما آمپ بستگی به سیستم و اسپیکرهای انتخاب شده دارد.
    در کل زیاد توقع صدای زیبایی نمیره از این سیستم به دلیل خشک بودن و غیر طبیعی بودن صدای داخل کابین
    شما سقف بودجتون را بفرمایید تا بهترین سیستم رو بهتون معرفی کنیم.

دوستان راهنمایی کنید ممنون میشم
    با سلام
    شما برای این اسپیکر ها یه امپ 60 تا 75 وات نیاز دارید که الان بهترین آمپ برای این اسپیکر ها پایونر مدل gm6500 می باشد که تو بازار بین 250 تا 280 کم بسته به انصاف فروشنده فروخته میشود.

دوستان من تا دو سه روز آینده میخواستم یک سیستمی روی پراید ببندم که بیشتر از همه کیفیت برام مهمه تا بلندی صدا (صدا تیز هم نباشه) چون من خیلی اهله بلند کردن بیش از حد صدای آهنگ نیستم ولی به کیفیت اهمیت میدم برای همین هم میخواهم به جای سیستم فابریکی پراید یک سیستم خودم ببندم
    و با توجه به نوسانات قیمت ها این تاپیک جدید رو زدم !
    و به نظرم اگه سیستم سـاب ووفر هم داشته باشه خوبه چون به نظرم بیس باعث میشه کیفیت صدا بهتر بشه
    برای هدیونیت فکر کنم pioneer Head Unit DEH 1450 UB خوب باشه چون میخواهم سی دی mp3 و یو اس بی بهش بخوره
    حالا ممنون میشم شما دوستان هم نظراتتون رو بگید تا بتونم بهترین سیستمی که با این قیمت میشه گرفت رو بگیرم
    سقف قیمت هم 400 الی 500 تومن هستش
    دوست عزیز شما با بودجه ای که ذکر کرده اید زیاد به سیستم ای که فرمودین نمیتوانید تمرکز داشته باشید بودجه بسیار پایین هست برای سیستم کیفیتی.
    بطور مثال فقط پول کامپ های شما 500 هزار تومان بیشتر میشود.

با سلام
    شما بین این دو پخش هر کدام را انتخاب کنید ضرری نمیکنید به دلیل اینکه تقریبا در یک سطح هستند.
    پخش جی وی سی 24 بیت هست که این خود یک برتری نسبت به پایونر هست و رنگ کلید های پنل را میتوانید تغییر دهید.
    و اما برتری پایونر فقط داشتن اکولایزر یه مقدار بیشتر میباشد که 5 میباشد و زیاد قابل توجه نیست درون سیستم.
    اگر جی وی سی تمیز هست حتما بردارید.
    حمید خان ما بالاخره به این نتیجه رسیدیم که کواکسیال 2 زار نمی ارزه ! از صدای 718 ها بدم اومده دیگه ! فقط عر عر میکنه !
    اما از طرفی هم نمیخوام ست کنوود ام با یه برند دیگه بهم بخوره ، کامپوننت کنوود خوب و ارزون چی هست بگیریم بزاریم جای اینا ؟
    حمید جان پورش بنده را بطلبید برای جواب دادن.
    اگر شما مایل به انتخاب از این برند هستید به کامپ کنوود 1730 یا 1720 فکر کنید البته اگر فقط کنوود نظرتون هست.هرچند که با اون قیمت گزینه ی بهتر هم وجود دارد.

موفق و موید باشید
    میرمحمدی
    Last edited by mohamad reza_2010; 14-11-2012 at 21:53.

7. 3 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezaplus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان کسی مارو برای خرید پخش تا 300 یاری میکنه آیا ؟

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

اسپیکر از این سیستم حذف میشه به دلیل کیفیت پایین و تیوتر نا مناسب
    پخش اگر آکبند میخواهید تهیه کنید پیشنهاد میشود بیشتر تمرکز کنید قطعا بهتر از این مدل هم هست.
    و اما آمپ بستگی به سیستم و اسپیکرهای انتخاب شده دارد.
    در کل زیاد توقع صدای زیبایی نمیره از این سیستم به دلیل خشک بودن و غیر طبیعی بودن صدای داخل کابین
    شما سقف بودجتون را بفرمایید تا بهترین سیستم رو بهتون معرفی کنیم.
    بودجه من 1تومن هست. البته الان 1.300 شده .

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    باید هم از 718 بدتون می امد. مطلقا صدای خوبی نداره. چرا برای کسانی که دنبال بوم بوم هستن عالیه چون فقط BAAAAAAAASSSSS میزنه .البته BASS داریم تا باس.
    پامی جان،صدای خوب و تفکیک شده میخواهی باید کاپ برداری.به نظر من یه چیز خوب بگیر.اگه میتونسیت سری X ion ادیو سیستم رو بگیری عالی بود.مید باسش دیوانه کننده هست.گلیدن هم پارتش در حال ترخیصه.البته قیمت کمی بالا هست ولی در عوض گوشهاتون صدای با کیفیت و پر دیتیل میشوند.
    در مورد ست،زیاد توجه نکن. باید بتونی از قطعات مختلف صدای همگن و مچ بگیری.

سلام به همه دوستان
    برای کامپ حتما باید آمپ جداگونه باشه؟ نمیشه یه آمپ 4 کانال رو هم برای اسپیکر و هم برای کامپ استفاده کرد؟؟؟
    راستی آقا حمید بی زحمت یه کواکسیال خوب بدون آمپیلی برای وانت مزدا معرفی میکنی،می دونم صدای خیلی زیادی نباید انتظار داشت ولی بهترین کواک ممکن تو سایز وانت مزدا . مرسی
    آمپ 4 کانالم 6500 پایونیره ، اسپیکرم 718 میخوام یه کامپ اضافه کنم ولی دیگه نمیخوام آمپیلی بگیرم. میشه؟؟؟توماشین یکی از دوستان کامپ بود ، صداش رو گوش کردم خیلی تیز بود ، همه کامپ ها اینجوریه؟ اگه اینجوریه که مفت گرونه میرم یه اسپیکر دیگه اضافه میکنم بهتره.
    مرسی از همه دوستان و اساتید
    محمد خان چطوره؟خوبی گلم؟
    اگر ضعیف باشه و سنسش بالا باشه نه آمپ جدا نمیخواد..صدای تیز بستگی به خیلیها موارد داره. تنظیم نبودن. بالا بودن لول فرکانسهای بالا،جنس تیونرها،نوع موزیک و....
    وانت عمق نصبش چقدره؟سایزش هم برام بگیر که 9*6 هست یا 10*7

با سلام من دو جفت بلندگوی کنوود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با این مشخصات دارم میخوام یه آمپ بخرم ببندم میخواستم بدونم چه آمپی بهم پیشنهاد میکنید و قیمتش حدودا چقدره راستی به غیر از این 4 تا بلندگوی خوده ماشین هم که فابریکی 206 هست توی در ها قرار داره این چهار تا به خوده ضبط وصلا و از خوده ضبط جریان میکشن ولی واسه این 4 تا بلندگو میخوام یه آمپ ببندم (راستی آمپ کنوود هم داریم)چه مدلی خوبه باتریه ماشین فابریک 50 آمپیر هست میخواستم بدونم میکشه یا نه اگه نمیکشه خازن ببندم عمر باتری رو پایین نمیاره
    ممنون
    من متوجه نشدم؟؟شما الان رو ماشینتون 2 جفت اسپیکر فابریک نصبه؟
    بعد میخواهید یه جفت از اسپیکر کن وود که لینک دادین هم اضافه نمائید؟
    این مدل کن وود بدون آمپلیفایر هم درایو میشه و نیاز به تهیه آمپلیفایر جدا گانه نیست.
    دوستان کسی مارو برای خرید پخش تا 300 یاری میکنه آیا ؟
    7016 کن وود، آیا؟.ولی 300 بود خدا بیامرزدش آیا؟.الان بالای 400 و خورده ای شده دوست خوبم.آیا؟
    مزاح کردما ناراحت نشی گلم.
    به رسم رادیو جوان،خانم صداقتی گفتم
    ...........................
    آیا؟

11. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alirezaplus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی باید تا چه قد هزینه کنم ایا ؟
    Last edited by alirezaplus; 16-11-2012 at 01:00.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •