تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 882 از 1126 اولاول ... 382782832872878879880881882883884885886892932982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,811 به 8,820 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام

من یه هارد اکسترنال WD My Passport 0820 خریدم . بعد ریختن یه سری اطلاعات داخلش. برای بار دوم که به لپ تابم که ویندوزش 7 هست زدم. دیگر درایو هارد باز نمی شود. چراغ هارد روشن است ولی محتویاتش بالا نمی آید. اطلاعاتش هم برایم واقعا ضروری است. کسی میداند چطور می شود محتویاتش را برگرداند؟ نرم افزارهای ریکاوری هم نتونستند شناسایش کنند! واقعا لطف می کنید برای راهنمایی.

عکس هم در ادامه می ذارم.
    Last edited by 1sadr; 05-06-2014 at 00:24.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام

من یه هارد اکسترنال WD My Passport 0820 خریدم . بعد ریختن یه سری اطلاعات داخلش. برای بار دوم که به لپ تابم که ویندوزش 7 هست زدم. دیگر درایو هارد باز نمی شود. چراغ هارد روشن است ولی محتویاتش بالا نمی آید. اطلاعاتش هم برایم واقعا ضروری است. کسی میداند چطور می شود محتویاتش را برگرداند؟ نرم افزارهای ریکاوری هم نتونستند شناسایش کنند! واقعا لطف می کنید برای راهنمایی.

عکس هم در ادامه می ذارم.
    سلام یک عکس از disk managment بدید

در آغاز فعالیت darklover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض درخواست کمک

سلام.
    یه هارد۲۵۰ gb ارجینال ایکس باکس اسلیم دارم (کنسول jtag هس)
    داشتم بازی میکردم که یهو بازی هنگ کرد و من خاموش نکردم کنسول رو بعد ۱ -۲ دقیقه بازی از هنگی در امد و بعد چند ثانیه متوجه شدم که کنسول داره کند اجرا میشه !
    تو کنسول هر بخشش کند بود .
    هارد رو با کنسول فرمت کردم درست نشد.
    هارد رو با کابل ساتا به مادربورد وصل کردم و بعد با برنامه fat32 formatter فرمت کردم باز درست نشد و کند کار میکرد ! حتا بدون کویک فرمت هم فرمتش کردم باز فرقی نکرد!
    امدم با برنامه HDD regeneator بد سکتور اسکن کردم و ۴ تا بد سکتور پیدا کرد که هر ۴ تاشو هم ریکاورد کرد. بازم درست نشد!!!
    یه بار ntfc فرمت کردم و دوباره بد سکتور کردم ولی نه واسه ریکاوری کردن واسه مطلع کردن وجود بد سکتور تست زدم . که اخرا تست یک بد سکتور پیداکرد . الان زدم هم سکتورها سالم رو برسی و درست کنه و هم بد سکتور اگه پیدا کرد درست کنه که الان ۶۱ % تموم کرده در طول ۴۵ ساعت و ادامشو داره انجام میده . امیدوارم این صبری که کشیدم بی نتیجه نباشه !
    فقط چند مشکل هست که با عکس میزارم خودتون ببینین و اشتباه ی بود رهنمایی کنید ممنون

این ۴ تا رنگ زرد D معنیشون چیه؟

و این عکس بعضی وقتا هی این پیامو میده
    و یه پیام دیگه هم داده بود قبلا که 0x02 بود !! اینا یعنی چی؟

میگم هاردم درس نشد ممکنه از SMART هاردم باشه مشکل؟ مثلا دیر به مدیریتش میپردازه ...!
    Last edited by darklover; 05-06-2014 at 12:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام

Click here to view the original image of 1252x704px.

عکس هم در ادامه میذارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

یکی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بابا امتحان دارم. محتوایاتشو میخوام.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداش از نرم افزار Acronis Disk Director استفاده کن تا پارتیشناتو بازیابی کنه

Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تاپیک را خوندید ؟ گفته شد که از برنامه Disk management ویندوز یک عکس بذارید (وقتیکه هارد اکسترنال به سیستم متصل هست) . ولی بنظر من با توجه به I/O Device Error که داده فکر نمیکنم شما بتونید مشکلشو حل کنید (بازهم با روشهایی که گفته میشه میتونید تست کنید) . اگر گارانتی داره بفرستید گارانتی .

یکی از علتهای I/O Device Error میتونه به خاطر وجود مشکل در Firmware باشد که هارد دیسک مورد نظر توسط سیستم شناسایی میشود اما در هنگام خواندن اطلاعات و یا بوت شدن سیستم عامل و کلاً هر زمانی که سعی می کند به بخش های LBA دسترسی داشته باشد I/O Device Error خواهد داد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بفرمایید . تشکر بابت پیگیریتان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این تاپیک را خوندید ؟ گفته شد که از برنامه Disk management ویندوز یک عکس بذارید (وقتیکه هارد اکسترنال به سیستم متصل هست) . ولی بنظر من با توجه به I/O Device Error که داده فکر نمیکنم شما بتونید مشکلشو حل کنید (بازهم با روشهایی که گفته میشه میتونید تست کنید) . اگر گارانتی داره بفرستید گارانتی .

یکی از علتهای I/O Device Error میتونه به خاطر وجود مشکل در Firmware باشد که هارد دیسک مورد نظر توسط سیستم شناسایی میشود اما در هنگام خواندن اطلاعات و یا بوت شدن سیستم عامل و کلاً هر زمانی که سعی می کند به بخش های LBA دسترسی داشته باشد I/O Device Error خواهد داد .
    منظور از LBA چی هست و چطور میشه مشکل فریمور رو حل کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

این یعنی چی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •