تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 882 از 2376 اولاول ... 38278283287287887988088188288388488588689293298213821882 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,811 به 8,820 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

خسرو حيدري: اعتراضي ندارم
    دايي به جاي من از مهدوي‌كيا دعوت كرد

خسرو حيدري هافبك راست استقلال در بازي‌هاي نيم‌فصل يكي از آماده‌ترين بازيكنان تيمش بود و با درخشش او در تركيب آبي‌پوشان انتظار مي‌رفت كه علي دايي اين بازيكن را به تيم‌ملي دعوت كند. حيدري اما جايي در ليست دايي نداشت تا همچنان در انتظار باشد، او مي‌گويد: «اين تصميم سرمربي بود و اميدوارم در اردوي بعدي دعوت شوم.»
    حيدري در ادامه حرف‌هايش مي‌گويد: «خودم حدس مي‌زدم كه به اردو دعوت شوم ولي دايي تشخيص داد كه به جاي من از مهدي مهدوي‌كيا استفاده كند. به هر حال مربيگري سليقه‌اي است و من هيچ اعتراضي ندارم. بايد در بازي‌هاي‌ آينده نهايت سعي و تلاشم را به كار بگيريم تا نظر سرمربي را عوض كنم.»
    هافبك راست استقلال تاكيد مي‌كند: «گاهي مواقع يك فوتباليست از لحاظ فني در آماده‌ترين شرايط ممكن قرار دارد ولي همانطور كه گفتم سليقه مربيان متفاوت است من به هيچ عنوان انگيزه‌ام را از دست نمي‌دهم و مطمئن هستم كه به تيم‌ملي مي‌رسم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

عليزاده: جريمه نشده‌ام
    عصباني بودم ولي به خاطر دخترم زود رفتم

علي عليزاده در بازي استقلال و فجر سپاسي دقايقي در كنار زمين گرم كرد ولي در نهايت فرصت بازي به او نرسيد و اين موضوع باعث شد تا مهاجم استقلال با ناراحتي و عصبانيت زيادي رختكن را ترك كند. رفتار عليزاده باعث شده كه كميته انضباطي باشگاه استقلال نسبت به اين موضوع واكنش نشان دهد و مي‌گويند كه عليزاده يك ميليون تومان جريمه شده است.
    مهاجم بلندقامت استقلال در اين مورد مي‌گويد: «از خبر جريمه شدنم به هيچ عنوان اطلاع ندارم و فكر مي‌كنم اين موضوع صحت ندارد. بعد از بازي با فجر سپاسي از اينكه بازي نكردم ناراحت بودم ولي به هيچ عنوان اعتراض نكردم. من خيلي زود ورزشگاه را ترك كردم و دليلش هم اين بود كه چون به تازگي فرزندم به دنيا آمده است خواستم خيلي زود كنار دخترم باشم.»

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اینا که همش همینو میگن.
    یه روزی غروب بعدازظهر پول بازیکنارو میدن

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اكبرپور: مى خواهم سياوش ليگ ۸۴ شوم

سياوش اكبرپور مهاجم تيم استقلال موفق شد در ديدار با مقاومت ۲ گل زيبا به ثمر برساند.

• بازى چطور بود؟
    - به نظر من هر ۲ تيم بازى خوبى به نمايش گذاشتند. نيمه اول خوب نبوديم اما با صحبت هاى مربيان در بين ۲ نيمه در رختكن باعث شد بچه ها در نيمه دوم ۳ گل ديگر به ثمر بر سانند.
    • به نظر شما چرا استقلال در نيمه اول خوب بازى نكرد؟
    - خب فكر مى كنم بچه ها هنوز در حال و هواى ديدار دربى بودند و فكر مى كردند با توجه به بازى خوب مقابل پرسپوليس مقاومت را هم مى برند.
    • انتظار زدن ۵ گل را داشتيد؟
    - بله. تيم ما در حال رشد است و مى تواند همه تيم ها را با تفاضل گل شكست دهد.
    • فكر مى كنيد بتوانيد برق را هم شكست دهيد؟
    - صد در صد. ما اين پتانسيل را داريم تا همه تيم ها را شكست دهيم. ما حتى مى توانستيم پرسپوليس را با تفاضل گل شكست دهيم.
    • خيلى با اعتماد به نفس بالايى صحبت مى كنيد؟
    - شما نگاه كنيد اگر فقط موقعيت هاى برهانى تبديل به گل مى شد ما با اختلاف گل بالايى پرسپوليس را شكست مى داديم.
    • نظرتان در مورد گل هايى كه زديد چيست؟
    - تلاش و زحمات بچه ها بود من فقط تكميل كردم. فكر مى كنم با تمريناتى كه داشتم روز به روز آماده تر خواهم شد. مى خواهم سياوش ليگ ۸۴ باشم

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نخستين الگوبرداري از اروپايي‌ها؛
    جشن بزرگ استقلال و پرسپوليس با حضور هواداران
    سرخابي‌هاي پايتخت كه در طول فصل اخير در تلاش هستند تا با بكارگيري برنامه‌هاي متفاوت، بنيه هاي مالي‌شان را تقويت نمايند، با رويكردي جديد، اقدام به برگزاري جشن‌هايي خواهد نمود، تا با استفاده از اين فرصت، از حمايت‌هاي مالي و رواني هواداران برخوردار شود.

به گزارش خبرنگار ورزشي تابناك، باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال تهران جشن بزرگ مِهر را با حضور و حمايت کليه بازيکنان تيم هاي استقلال و پيروزي تهران، پنجشنبه 25 مهر ماه در استاديوم 4500 نفري باشگاه انقلاب تهران برگزار خواهند كرد.

اين جشن كه براي نخستين بار و با حضور تمامي اعضاء و دست اندرکاران دو تيم برگزار مي‌شود، را به نوعي مي‌توان نخستين الگوبرداري سرخابي‌ها از اروپايي‌ها در حوزه درآمدزايي خواند، چرا كه يكي از راهكارهايي كه باشگاه هاي اروپايي براي درآمدزايي در پيش مي‌گيرند، برگزاري جشن هاي اينچنيني با حضور طرفداران اين تيم‌ها است كه عموماً هزينه بليط اين تيم‌ها به مراتب بالاتر از حد معمول است.

از برنامه هاي جشن مي توان به اجراي ويژه مجتبي کبيري، اجراي برنامه هاي کميک و تأترهاي کمدي، آتش‌بازي، قرعه کشي يک دستگاه خودرو و ده ها جايزه ويژه اشاره نمود.

البته بايد اين دو باشگاه پايتخت بكارگيري ساير روش‌هاي درآمدزايي را نيز در دستوركار قرار دهد تا عملاً رفته رفته، به استقلال مالي به عنوان اساسي‌ترين گام جهت دستيابي به استقلال مديريتي و تحقق خصوصي‌سازي دست يابند كه اين امر با توجه به هواداران پرشمار اين دو باشگاه دور از دسترس به نظر مي‌رسد.

گفتني است، جشن مذکور با حضور خانواده هاي ايراني و با رويکرد فرهنگ سازي صحيح شادي ، به همت گروه طرح و برنامه تجما، موسسه سروش رسانه وابسته به سازمان صدا و سيما، شهرداري تهران و سازمان تربيت بدني استان تهران برگزار مي گردد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه نويى: جورى از من انتقاد مى كنند انگار كه آدم كشته ام

امير قلعه نويى سرمربى استقلال ديروز به جلسه كميته انضباطى رفت تا در مورد مسائلى كه در جريان بازى با پرسپوليس پيش آمده بود پاسخگو باشد كه طبق گفته وى در اين جلسه بيشتر يك گفتمان بين ۲ طرف حاكم بود و سرمربى استقلال پس از اين جلسه براى دقايقى با خبرنگار ما همصحبت شد كه گوشه هايى از آن را مى خوانيد:

انتخاب هاى دايى قابل احترام است
    به انتخاب هاى دايى احترام گذاشته و اين را حق سرمربى تيم ملى مى دانم كه از هر تيمى هر چند تا كه دوست داشت بر اساس شناخت و نيازى كه در تيم ملى وجود دارد دعوت كند. من اميدوارم تيم ملى روند خوبى را در پيش رو داشته باشد و وظيفه همه ماست كه از دايى و تيم ملى حمايت كنيم.
    به شرايط آرمانى رسيديم
    در بازى مقابل مقاومت سپاسى بازى ايده آلى داشتيم، حالا در شرايطى هستيم كه خوب حمله مى كنيم و خوب گل مى زنيم براى من اين مهم است، برويد بازى مقابل صبا را نگاه كنيد، ما بيشتر از صبا حمله كرديم اما نتوانستيم در زدن ضربات آخر موفق باشيم اما حالا به شرايط آرمانى رسيديم و خيلى از تيم راضى هستم.
    گرفتار فصل قبل
    تيم من هنوز هم گرفتار ناكامى و مشكلات فصل پيش است و اگر اين مشكل برطرف شود چهره بسيار قدرتمندترى را از استقلال خواهيد ديد.
    آنها با قلعه نويى مشكل دارند
    چرا الان كسى سراغ من نمى آيد؟ چرا كسى از سيستم منسوخ شده حرف نمى زند؟ استقلال با همين سيستم منسوخ شده در ۴ هفته ۱۴ گل زد، اين ثابت مى كند كه آقايان با سيستم من مشكل ندارند، آنها با امير قلعه نويى مشكل دارند كه مانع از كاميابى آنها در رسيدن به اهداف شخصى شان شده است و كسانى كه در كل با خود امير قلعه نويى مشكل دارند همان هايى هستند كه در تيم ملى هم با من مشكل داشتند و به خاطر يك باخت مرا در حد يك قتل مورد انتقاد قرار دادند و مى دهند. آنها جورى از من انتقاد مى كنند كه انگار آدم كشته ام.
    عادل را دوست دارم
    از عادل فردوسى پور گلايه ندارم، اين سبك برنامه اوست و هيچ دلخورى از فردوسى پور ندارم و هميشه به ايشان و همه رسانه ها احترام گذاشته ام.
    كريمى با انضباط است
    على كريمى بازيكن بسيار خوب و با انضباطى است و در زمانى كه من سرمربى تيم ملى بودم بسيارى از كارهاى تيم را به او مى سپردم و نمى دانم چرا كريمى به كناره گيرى از تيم ملى تصميم گرفته است. هنوز با كريمى حرف نزده ام و فقط مى گويم كه واقعاً براى كريمى زود است كه از تيم ملى كناره گيرى كند، سعى مى كنم با كريمى صحبت كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

بازيكنان استقلال پاداش 400 هزار توماني دريافت مي كنند

بازيكنان تيم فوتبال استقلال بابت پيروزي اخير خود مقابل مقاومت سپاسي شيراز، 400 هزار تومان پاداش مي گيرند.

تيم استقلال چهار هفته متوالي است كه بازي هاي خود را بدون باخت پشت سر گذاشته و مسئولان اين تيم هم قصد دارند بابت پيروزي آخر مقابل مقامت، پاداش خوبي به بازيكنان بپردازند. طبق برنامه هر بازيكن مبلغ 400 هزار تومان پاداش دريافت خواهد كرد. مسئولان اين تيم همچنين به آبي پوشان به دليل تساوي مقابل پرسپوليس پاداش هايي را به صورت چك پرداخت كرده اند. تيم استقلال توانست پنج بر دو مقاومت را شكست دهد .

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

کسی قصد دخالت در کار قلعه نویی را ندارد

واعظى آشتيانى : تشكيل كميته فنى به معنى دخالت در كار قلعه نويى نيست
    اميررضا واعظى آشتيانى، مديرعامل باشگاه استقلال طى اظهارنظرى گفت: بعد از كسب چند نتيجه مطلوب بچه ها از نظر روحى و جسمى در شرايط بسيار خوبى به سر مى برند. همه بازيكنان به دور از حاشيه و در آرامش كامل تمرينات را ادامه مى دهند و آماده ديدارهاى آينده مى شوند. مديرعامل استقلال در مورد تغيير زمين تمرين تيمش از آزادى به دستگردى خاطرنشان كرد: چمن ورزشگاه دستگردى نسبت به زمين شماره ۲ آزادى بهتر است.

علاوه بر اين امكانات اين ورزشگاه بسيار خوب است. وى در خصوص اسپانسر تيم اظهار داشت: در حال حاضر اسپانسر داريم اما اگر شركتى پيدا شود كه ما را از نظر مالى بهتر تأمين كند با اين شركت قرارداد مى بنديم و از خدمات آنها استفاده مى كنيم. وى ادامه داد: منصوريان به خوبى توانسته كارهاى آكادمى را انجام دهد. ديروز جلسه اى را با هم داشتيم و او برنامه هاى خود را ارائه داد و من از آنها استقبال كردم. طى صحبت هايى كه با يكديگر انجام داده ايم تعامل خوبى بين ما برقرار شده است. از اين به بعد منصوريان اگر بازيكن خوبى از رده سنى جوانان و اميد را مد نظر داشته باشد به كادر فنى تيم بزرگسالان معرفى خواهد كرد و بدين ترتيب او با باشگاه همكارى موفقى خواهد داشت. آشتيانى در رابطه با تشكيل كميته فنى باشگاه استقلال تصريح كرد: در اين مورد صحبت هاى زيادى انجام شده است و در نهايت تصميم بر اين گرفته ايم كه تعدادى از ملى پوشان سابق استقلال را دعوت كنيم و آنها را به عنوان اعضاى كميته فنى استقلال معرفى نماييم. تشكيل كميته فنى به اين منظور نيست كه كسى در كار قلعه نويى دخالت كند بلكه آنها نكات فنى را بررسى و انتخاب مى كنند و فقط به قلعه نويى اطلاع مى دهند. مطمئن هستم در اين موضوع نيز تعامل خوبى بين ۲ طرف برقرار خواهد شد. وى در مورد شايعه استعفاى نظرى جويبارى نيز اظهار كرد: نظرى تحت هيچ شرايطى استعفا نمى دهد. اين موضوع فقط صحبت كسانى است كه مى خواهند به استقلال ضربه بزنند. از همين جا اعلام مى كنم كه استعفاى سرپرست تيم صحت ندارد. ايشان در همه فعاليت هاى تيم شركت دارند و كار خود را نيز به نحو احسن انجام مى دهند. به كسانى كه اين صحبت ها را مطرح مى كنند اعلام مى نمايم كه به هيچ وجه نمى توانند به استقلال آسيبى برسانند. وى در پايان صحبت هايش آينده استقلال را درخشان دانست و گفت: كل اعضاى تيم سعى مى كنند تا مجموعه استقلال را به مقصود خود برسانند. قانون نانوشته در فوتبال بسيار است اما ما نبايد به اين قانون ها توجه كنيم. بايد با قدرت به كار خود ادامه دهيم و حاشيه ها را از تيم دور كنيم. ديدار با برق شيراز سكوى پرتاب استقلال به بالاى جدول است. برق بسيار خوب نتيجه گرفته اما با قدرتى كه در وجود بچه ها هست مى توانيم آنها را شكست دهيم. ۳ امتياز اين بازى براى استقلال مهم است و اميدوارم بچه ها بتوانند آن را به دست آورند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

روانخواه آخر بهمن به ميادين باز مي‌گردد

اميدرضا روانخواه را كه هنوز فراموش نكرده‌ايد. هافبك، مهاجم استقلال كه در اولين ديدار فصل جاري ليگ برتر از ناحيه رباط صليبي دچار پارگي شد اين روزها سخت مشغول مداواي زانوي وصله شده‌اش است. «روانخواه هر روز با حضور در كلينيك فيزيوتراپي امين نوروزي، پزشك استقلال ضمن انجام حركات مربوط به زانوي خود دقايقي روي دوچرخه ثابت ركاب مي‌زند.» اين فرد نزديك به كادر پزشكي استقلال در مورد روانخواه اضافه كرد:«با گذشت يك ماه و نيم از عمل جراحي روانخواه شرايط كلي زانوي جراحي شده وي بسيار مطلوب است و او طبق برنامه طراحي شده‌اش چهار ماه و نيم ديگر به ميادين بازخواهد گشت.» اين فرد آگاه همچنين گفت:«روانخواه از سه ماه ديگر دويدن را شروع مي‌كند و تا پيش از آن نبايد تحت هيچ شرايطي روي زانوي خود فشار وارد كند.» با اين حساب روانخواه از اواخر بهمن يا اوايل اسفندماه به ميادين بازخواهد گشت.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

واعظ آشتياني:بركناري جويباري و اميري شايعه است

خبرگزاري فوتبال ايران – مديرعامل باشگاه تمامي شايعات موجود پيرامون اين باشگاه را رد مي‌كند.

امير واعظي آشتياني به خبرگزاري فوتبال ايران گفت: «بركناري نظري جويباري و اميري تماماً شايعه است. اين دو از زحمتكشان باشگاه استقلال هستند و به خوبي كارهاي خودشان را انجام مي‌دهند. بنابراين دليلي براي بركناري مسئولان نام‌برده وجود ندارد.» وي در ادامه افزود: «در باشگاه استقلال هر شخصي بايد به دنبال كار خودش باشند. از عملكرد مجموعه باشگاه كاملاً راضي هستم و دليلي ندارد كه به دنبال كنار گذاشتن شخصي از مجموعه باشگاه باشم.»
    مديرعامل استقلال تصريح كرد: «مبل ايران تنها اسپانسر استقلال نيست و قطعاً ما براي تقويت بنيه مالي تيم به دنبال اسپانسرهاي ديگر و سرمايه‌گذاران ديگر نيز هستيم.»
    واعظ آشتياني در پايان از عملكرد آكادمي استقلال اظهار رضايت مي‌كند و خاطرنشان مي‌سازد: «چند روز قبل صحبت‌هاي بسيار خوبي با مسئول آكادمي استقلال داشتم. در اين ديدار و گفت‌وگو عليرضا منصوريان گزارشي از روند توليد بازيكن مستعد در باشگاه استقلال داد. موضوعي كه شديداً با استقبال ما مواجه گرديد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •