مرسی از جوابتون. اطلاع دارید که چقدر با مرکز مخابراتیتون فاصله هست؟ سیم کشی خونتون قدیمیه یا جدید؟ یا اینکه خودتون کابل مخصوص کشیدین یا خیر؟
مرسی از جوابتون. اطلاع دارید که چقدر با مرکز مخابراتیتون فاصله هست؟ سیم کشی خونتون قدیمیه یا جدید؟ یا اینکه خودتون کابل مخصوص کشیدین یا خیر؟
خیلی عجیبه که مشکل ما برطرف شده !!! ( اقلا فعلا برطرف شده )
مشخصات خط من
اینم تست سرویس 16 مگ 1 ترابایت ( بین الملل )
اول تست بتا اسپید تست کلا کمتر نشون میده ؟
تهران
سرور فرانکفورت آلمان
سرور دنور-آمریکا
اصفهان
پینگ 4.2.2.4
پینگ 8.8.8.8
تست سرعت ( 16 کانکشن )
با سایت testmy.net هم هر کار کردم نتونستم تست بگیرم، ( تو صفحه ی دانلود فایل )
مرکز مخابراتی پیاده در حدود 15 دقیقه.... سیم کشی قدیمی است یعنی خونه بالای 15 سال راحت است
تو تنظیمات مودم هم روی 12 مگابیت بستن یا 16؟
چرا سرعتتون کمتر از 16 مگابیته؟خط کشش نداشته یا خودشون کمتر دادن؟
حیف فناوا مال منو روی 4 مگ بست ولی پوله 16 رو گرفت!!!!
کیفیتش خیلی عالیه ولی یه بدی داره که خیلی از وی پی ان ها روش کار نمی کنن باید مودم رو بزاری رو بریج!!!!!!!!
الان پیشگامان دارم هنوز وصل نشده خط آماده ست ولی یوزر و پس میزنم کانکت نمیشه و میگن مشکل داره!!!!!!!!
روی 16 هست، توی عکس مشخصه..
نه تنها مشکل سرعتتون برطرف شده بلکه پینگتونم عالی شده. کاشکی واسه منم همینجوری باشه چون مشخصات خطم خوبه و با مرکز مخابراتیمونم 4 تا خیابون فاصله داریم. این آسیاتک دزد، زودتر تخلیه کنه راحت شم
ببخشید من متوجه نشدم.یعنی الان به نظر شما که سرویس 16 مگابیت گرفتید این سرعتتون درسته؟
13.6 بهم میده...
یه سوال سیم کشی تون قدیمی یا جدید
منم امروز ثبت نام کردم ولی باید فردا برم قطع کنه از مخابرات
چیز جالب اینه که برای با اول همین که زنگ زدم برداشتن و با یه تلفن کاملا ثبت نامم کردن همون موقع یوزر نیم پسوردم بهم دادن
هنوز پولو براشون نریختم البته گفت اول قطع کن بعد بریز پولو
تهران هستم
مخابرات شهید درزی اگر دوستان کسی هست بگه چون اکثر خونه ها بالا 13ساله اینجا کشش میخوام ببینم چجوریه
یه سوال دیگه دوستانی که مشتری جدید هستن بعد جند روز براشون وصل شد
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)