دوستمون درست می گه منم قیمت کردم 5یا 6 روز پیش قیمت psp 3004 (فکر کنم) 205 بود ولی 2004 قیمتش 220 بود.اون موقعه که تو سوال کردی حتما قبل از کپی خور شدنش بوده
الان که قیمتش سر به فلک کشیده
دوستمون درست می گه منم قیمت کردم 5یا 6 روز پیش قیمت psp 3004 (فکر کنم) 205 بود ولی 2004 قیمتش 220 بود.اون موقعه که تو سوال کردی حتما قبل از کپی خور شدنش بوده
الان که قیمتش سر به فلک کشیده
شما از کجا قیمت کردی ؟!؟!؟!؟![]()
بچه ها من رفتم 2003 خریدم،حالا بازی میریزم روش این ارور رو میده
the data is corrupted
باید چی کار کنم؟؟؟؟
توی مموری هم فولدر ISO هم ساختم!
مبارک باشه.
بازیهایی که میریزی ISO هستن. ؟ توی فلدر ISO میریزی ؟
کپی خور هست دستگاه ؟بچه ها من رفتم 2003 خریدم،حالا بازی میریزم روش این ارور رو میده
the data is corrupted
باید چی کار کنم؟؟؟؟
توی مموری هم فولدر ISO هم ساختم!
سلام
یکی از آشنا های ما یه psp مدل 2003 خریده با فرمور 5.00 m33 اونجا فروشنده بهش گفت که نباید به طور کامل دستگاه رو خاموش کنه چون کپی خورش می پره می خواستم ببینم همچین چیزی درسته یا نه ؟؟؟
اخه اینجور که شنیده بودم این ایراد مال 3000 بود.
نخیر .این ایراد برای اسلیم (2000)هم هست.سلام
یکی از آشنا های ما یه psp مدل 2003 خریده با فرمور 5.00 m33 اونجا فروشنده بهش گفت که نباید به طور کامل دستگاه رو خاموش کنه چون کپی خورش می پره می خواستم ببینم همچین چیزی درسته یا نه ؟؟؟
اخه اینجور که شنیده بودم این ایراد مال 3000 بود.
لباف زنگ زدم.اگه خواستی بگو شمارشو برات پخ کنم جیگر.شما از کجا قیمت کردی ؟!؟!؟!؟![]()
بله-درست هست.
نمیشه گفت ایراد هست.
بلکه طریقه کپی خور کرردنش این شکلی هست(شاید در آینده درست شود.)مدل 3000 و 2000 با مادربورد TA-088 v3 به این روش کپی خور میشوند.
و اگر به صورت کلی خاموش شوند و یا باطری در بیاد از حالت کپی خور خارج میشوند.
بهترین کار گذاشتن روی حالت استندبای هست که هیچ ضرری هم نداره.
درست شد.ریخته بودم تو psp/game/iso
باید توی مموری قسمت iso میریختم.
بچه ها من الان از صبح که هک گوشیم پریده هرکاری میکنم نمیتونم هکش کنم!
مموری رو هم فرمت کردم.
سیستم رو هم ریستور کردم.
هر کار میتونستم کردم.چندین بار هم چیک هن رو نصب و اجرا کردم ولی در کمال تعجب جواب نمیده!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)