یعنی مثلا 6 ماهه بگیری با 12 گیگ حجم سر هر ماه 2 گیگ اضافه میشه و اینطور نیست که 12 گیگ کلا همون اول اضافه شه
سرعتش های وب خوب نیست ولی فکر کنم از وایمکس بهتر باشه
یعنی مثلا 6 ماهه بگیری با 12 گیگ حجم سر هر ماه 2 گیگ اضافه میشه و اینطور نیست که 12 گیگ کلا همون اول اضافه شه
سرعتش های وب خوب نیست ولی فکر کنم از وایمکس بهتر باشه
بستگی به محل زندگیت داره
تو شهرستان ها بری از های وب بگیری بهتره
اما تو تهران باید ببینی تو دکوم منطقه هستی و از بقیه بپرسی
سلام کسی از دوستان از کیفیت سرویس در مرکز دانشگاه اطلاعی داره؟
آیا کیفیت های وب از شاتل در این مرکز بهتره؟
دوستان یه سوال داشتم من بسته 30 روزه 40 گیگ فعال کردم مثلا بسته رو در ده روز تموم کنم میتونم از فشفشه های دیگه استفاده کنم یا حتما باید یه ماه بگذره
اگه این فشفشه رو مثلا تو 10روز تموم کردی بله میتونی بعدش باز فشفشه بگیری کاری به پایان دوره نداره
جالبه ! ظاهرا یه پشتیبان اومده اینجا؟
در جواب باید بگم، سرعت با idm ملاک نیست! حداقل باید نصف سرعت رو نک کانکشن بگیره یا نه؟؟؟ نمیتونین الکی ارایه ندین!
واقعا با این طرز برخوردتون
من کاربر همین p30world بودم بعد کارشناس های وب شدم , از تاریخ عضویتم و فعالیتم تو انجمن می تونی بفهمی اینو !!
همچینم میگی اینگاری که مدیر های وبم اومدم اینجا دارم سرویس می فروشم و پول جمع می کنم !
حالا می فهمم چرا کسی از کارشناسای دیگه نمیا اینجا پست بزاره..
درک نمیکنی , فک می کنی اینی اومدم اینجا تا یه کمکی کرده باشم وظیفست؟
تو همون شرکت به اندازه کافی کار ریخته و به اندازه کافی می تونه وقتمو بگیره..
اینگاری هنوز کارفرما بالاسرت نبوده تا ببینی
حرف حرفه کارفرماست
نمی تونی خارج از چارچوب صحبت کنی
اگه گفته سرعت با idm ملاکه , منم جبورم همونو بگم , در غیر اینصورت ...
امثال شما هم زیاده
از این به بعد هم همون خواننده تو این فروم می مونم , پست نزارم بهتره![]()
Last edited by newman222; 28-10-2014 at 01:42.
میدونی مشکل یکسری کاربرا با های وب مثل مشکل کاربرای ایرانسل با 3g که چون سرعت بالای 3g بستگی به نزدیکی به انتن داره و سرعت با فاصله کم زیاد میشه حالا اونایی که دورن نمیتونن سرعت بالای 2 3 مگ داشتن میان میگن 3g ایرانسل اشغال اینجام چون چند تا کاربر دوست دارن استریم کنن آنتی ویروس آپدیت کنن و نمیتونن به خاطره اینکه سرعت تک کانکشن پایین و هیچ شرکت دیگه سرویس بهشون نمیده میگن های وب افتضاح . با با یکم انصاف داشته باشین خداییش تو این چند سال تو کدوم سرویس دهنده میتونستین دانلود کنید تو روز . از این شبانه ها خسته نشدین ؟ یه شب هست یه شب نیست یه شب قطع . خداییش کی شد شرکتی شبانه بهتون بده دقیقا عین 30 روز ماه بتونید هر شب با سرعت بالا بدون مشکل دانلود کنید ؟ حالا این شرکت اومده با ایده های نوین داره یکم این اینترنت باز میذاره بتونید دانلود کنید حالا میگین فشفشه ها باید جمع بشه اگر های وب بدرد نخور بود این همه کاربر نداشت . من خودم الان منطقه ام که فقط از مخابرات میتونم بگیرم حالا برم بگم مخابرات چرت چون پینگش یکم بالاس . نه مخابراتم خوبه در حد خودش . های وبم خوب برای دانلود . مشکل اصلی ما اینه سرکوب کردن خوب یاد گرفتیم ولی تشویق کردن نه .
اگر لطف کنید پاسخ بدهید ممنون می شوم
دوستان توجه کردین از وقتی سرویس های نیترو اومده پینگ داخلی افتضاح شده؟ اصلا" کل این ماه افتضاح بوده های وب.
اقا امکان داره ما هم مهاجرت کنیم به آسیاتک.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)