تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 881 از 1746 اولاول ... 3817818318718778788798808818828838848858919319811381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,801 به 8,810 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

سلام
    این جمله ایشون دردناکه که می گن "
    متاسفم ولی بازیه شما چیزه دیگه ای رو نشون داده به ریوت"
    خوب مگر ریت بر اثر بازی ما به ما رنک می ده؟
    والا من دوستی دارم گلد هست ، اون هم می گه توی برنز بوده از این مشکلات من بوده.
    بعد هم توی این مبحث این همه پست های بی فایده نوشته میشه ، چرا همه گیر دادین به من و دوستمون! حداقلش اینه که چهار نفر می آن راهنمایی می کنند یا همدل می شند.یا تاکتیک بهتر می دن.
    مثلا من خودم یک برنامه توی ذهنم دارم به زودی می گم ، که می تونه بازی ما ایرانی ها رو یک لول ببره بالا.
    در مورد حرف شما ، درسته ، من با champ های top بهتر تونستم نتیجه بگیرم ، win rate ام با singed خیلی خوبه ، وقتی می تونم بر دارم برش می دارم و راحت حتی counter خودم رو هم می زنم (غیر از kayle!) اما خوب اگر بشه! نمی گذارند خوب ، یا ترال می کنند ، یا می رن ساپورت گند می زنند به bot ، مجبورم برم ساپورت شم ف چون ساپورت هم نقش موثری هست.
    در ضمن یک نکته ای ، ساپورت معمولا سخت میشه counter ش کرد ، چون اکثرا بیرون fight می ایسته و زود هم در میره و تنها هم نیست ، اما خوب top و mid رو راحتی میشه Counter کرد ، مثلا شما first pick هستی ، می ری trynda بر می داری ، طرف last pick هست می ره ضدت رو بر می داره دیگه نمی تونی carry کنی ، مثلا می رفتم singed بر می داشتم طرف kayle ّرو می داشت دیگه کلا تعطیل بودم! بخوای last pick باشی و بری Top باز احتمال این که بتونی برداری کم میشه.
    جدیدا یک رویه اتخاذ کردم که خوب جواب داده فعلا ، اونم اینه که player هایی که خوب بازی می کنند و اون ها هم بازی من رو تایید می کنند رو add می کنم که بعدا با هم بریم
    مثلا اون روز یک nasus بود که دو نفری با هم تونستیم پیروز بشیم (بقیه تیم اصلا teamwork نداشتند) ، خداییش خیلی خوب بازی می کرد و می رفت وسط پنج تاییشون داغون می کرد!
    یا مثلا دوستان عرب و ایرانی هم هستند که اکر افتخار بدند با هم می ریم.عرب ها زیاد اهل teamwork نیستند ، هر چی هم عربی دمی نویسم لهجه دارم نمی فهمند
    ولی خوب کارشون خوبه باز هم.
    خدا رو شکر باز دارم می رم بالا اگر کله نشم ، دعا کنید.
    از pancha گرامی هم متشکرم.
    Last edited by lordthunder; 21-09-2013 at 15:25.

2. 3 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

من که کاری نکردم عزیزم همش همت و تلاش خودته امیدوارم بیای silver پیشه خودم به هر حال واسه promote شدنت آرزو موفقیت می کنم

4. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HOax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    On Death Parade

پيش فرض

کسی نمیدونه چرا FPS من از 5 بیشـتر نمیشه ؟
    سیستـمم مشکل نداره. تو بازی های دیگه fps و اینا مثل همیشه ـس.

فقط تو LOL اینطوریه.

6. این کاربر از HOax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

فقط تو LOL اینطوریه.
    لول به صورت بسیار عجیبی ریده
    من کامپیوتر نفتی دارم که همیشه اویل بازی حدود تا دقیقه 5 FPS لگ دارم و FPS روی 14 بود و تا بعد از دقیقه 5 زور میزد میرفت رو 30
    حالا امروز FPS رفته روی 95 ولی تا دقیقه 8 یا 9 مخصوصا تیم فایت ها بد جور لگه بعدشم یکی دو روزی هست وقتی تو بازی هستم و کسی بهم pm میده نمیتونم جوابش را بدم
    امروز دیگه وقتی تو بازی هم نیستم نمی تونم به کسی pm بدم یعنی pm هام نمیره به ساپورت گفتم اونم گفت که مشکل از ماست و داریم تلاش میکنیم برطرفش کنیم
    حالا شاید شما هم مشکل منا پیدا کردید چون اکثر دوستان را پرسیدم گفتند مشکل ندارند ولی من....

8. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من که فعلا کوچ کردم WEST شاید اینجا TROLL کمتری ببینم

10. این کاربر از smohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اقا اگه میخواین اکنت بسازین وقتی اون اول سطح بازی رو انتخاب کنین هیچوقت جو گیر نشین برین expert یا veteran رو بزنین اعصاب خودتون رو خورد نکنین اینطوری (چون فیدر و لیور اون لول های پایین تعدادشون بیداد میکنه نمیدونین من چی کشیدم).همون beginner رو انتخاب کنین اگه ماهر باشین حسابی بازی رو کری میکنین و کلی حال میده نوب کشی اگر هم نه اصلا نگران هیچی نمیخواد باشین اونا از شما افتضاح ترن.

12. این کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

اپدیت جدید چی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Керманшах

1

فقط تو LOL اینطوریه.
    فکر کنم صدا بازی قعط بکنین درست بشه الان من خودم صدا بازی آوردم fps ام می شد 20 ولی قطع کردم درست شد

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

خخخخخخخخخخخخخخخخخخ آپدیت کجا بود خواب دیدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان حرف از سختی های رنکد و بلایایی از قبیل afk و troll میزنن بخصوص برونز . باید با توجه به تجربه ای که از برونز 5 داشتم تا سیلور یک که الان هستم بگم که واقعا این promo واسه گلد شدن از همه ی promotion ها سخت تر و یه طرفه هستش.
    بخاطره اینکه شما نتنها مشگل لگ .afk . troll . noob . رو دارید مشکلات پلیر های smurf شده رو هم دارید . مثلا من الا 1 ماه گیرم تو این SI واسه اینکه اکثره وقت ها تیم دشمن یک یا دوتا بازیکن plat . diamond داره که امدن یا بخاطره رفیقشون یا پول با این اکانت ها بازی میکنن تا ایم اکانت هارو گلد بکنند . واقعا ظلمهمن یه بازی تیم دشمن silver 1 rene داشت با varus bronz 1 . اگه اسپکت میکردی اصلا یارو به بروز سیلور نیمخوردن .rene 9/3 varus 12/0 بعد گفتن معذرت میخوایم ما داریم boost میکنیم این اکانتارو. منو میگی
    کلی بازی این داستانارو داشتم تو این silver 1 شانس هم که نگو همین امید TRANC خبر داره 2 گیم داشتن afk تو promotion و یه ترول jayce jungl =2/12

17. 3 کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •