حالت خوبه؟
منم خوفم مرسی
سلام..
من شما رو یادم نمیاد کاری هم میشه کرد؟
اگه تو بشقاب غذات ببینی یه سوسکه که معلومه حسابی پخته و سفت شده چی کار میکنی؟![]()
اسم تو برای من مقدسه تا نفس تو سینه پرپر میزنه.. من دارم اینو گوش میدم، نظرت راجع بهش چیه؟
اصلا میدونی کی اینو میخونه؟
بچه که بودم سیب زمینی رو با زیر زمینی قاطی میکردم، نظرت چیه؟
آواتارت خیلی مهربونه میدونستی؟
حالا اگه فردا صب پاشی ببینی هیچ نشانی از آواتارت نیست و به هیچ عنوان هیج جا دیگه نمیتونی مشابهش رو پیدا کنی.. منو نفرین میکنی؟
فکر کن رفتی خاستگاری کسی که خیلی دوسش داری..به خاطر همین هم کلی خوش تیپ کردی و پیش خونوادش کلاس میزاری..
میوه که میارن جلوت خیار و پرتقال بر میداری، اول خیار رو شروع میکنی به خوردن و دقیقا همون موقع همه ساکت میشن، و فقط صدای خرچ خوروچ خیارت شنیده میشه و همه شما رو نگاه میکنن،
چی کار میکنی؟
حالا خیار رو هر جور شده ترتیبش رو میدی، و میرسی به پرتقال، همچین که شروع میکنی به پوست کندنش له میشه و هر چی آب داره از لای انگشتات میریزه رو کت و شلوار و پیراهن سفیدتچی کار میکنی؟
خب هنوز تو بحث پرتقال باشم خوبه نه؟
ببین فکر کن پدر عروس که خیلی آدم باکلاسیه دارهباهات حرف میزنه، در این حین یه قارچ پرتقال میزاری دهنت و همچین که میای بجوئیش، یه دفه پرتقال تو دهنت میترکه و آبش مریزه تو صورت پدر عروس خانوم، چی کار میکنی؟
خب ببین پرتقال رو میخوری تموم میشه، عروس برات چایی میاره و چایی رو برمیداری و یه قلپ (gholop) گنده از چایی همچین که میای نوش جان کنی زبونت میسوزه و ناخوداگاه همه چایی رو تف میکنی رو ظرف پرا از شیرینیه رو میز جلو پات، میشه کامل بگی اینو چی کار میکنی؟
ببین خاستگاری با بدبختی تموم میشه و خوشحالی که عروس و خونوادش (حالا به چه دلیل قانع کننده ای بماند) قبولت میکنن،
همچین که داری از پله ها میای پایین شست پات میمونه زیر پات و 15 تا پله رو یه دفه استاد میکنی، بعدش چی میشه؟
بلدی کسی رو دور بزنی؟
اگه یکی یه جوری بپیچونتت که نتونی پیچتو باز کنی، از انبردست استفاده میکنی؟
توصیه ی یه مامان به بچش اینه که مسباک بزن تا دندونات رو کرم نخوره، تا حالا دندونات و کرم خورده؟
فرق هوم با آهان چیه؟
واسه امروز کافیه، چند وقت دیگه تا صندلی نشینیت مونده؟