اینم دانلود شبانه ما با تک لینک..... با منیجر نوسان سرعت بین 230 تا 280 هست اما توی برنامه نت ورکس نوسان بین 160 تا 330 هست ... اما در کل میانگین سرعت 250 هست... 500 مگ رو توو نیم ساعت دانلود میکنه ...
![]()
اینم دانلود شبانه ما با تک لینک..... با منیجر نوسان سرعت بین 230 تا 280 هست اما توی برنامه نت ورکس نوسان بین 160 تا 330 هست ... اما در کل میانگین سرعت 250 هست... 500 مگ رو توو نیم ساعت دانلود میکنه ...
![]()
نمیدونم چرا بین های وبیا نت شما فقط خوب مونده فکر کنم تو شیراز خیلی قدرت داره این های وب
داش ابولفضل دلیل اصلیش خلوتی و کم یوزر بودن های وب هست .... مثلا همین مرکز خودم همه دوستام آسیاتک دارن ... فکر کنم کل کسایی که مرکز ما های وب دارن به 10 نفر نرسن ....
این دکمه تشکر ما هم مدتی هست کلا محو میشه یهو![]()
البته به نکته بگم اینترنت با کیفیت نباید هنگام دانلود پینگ بده و اصولا باید تایم اوت بده یا کاملا پینگ بالای 2000 باشه
وقتی هم زمان با دانلود شما پینگ پایین داری یعنی شبکه ات نمیتونه از تمام پهنای باندت استفاده کنه و شما مجبوری با تعداد کانکشن های بالا ضعف شبکه رو بپوشونی که بتونی از نهایت ظرفیت اینترنتت استفاده کنی
ابولفضل از طریق pppoe وصل نشده و کانکشن داره احتمالا ( حلت بریج ) .. تو حالت بریج trace روت مودم رو نمیحسابه![]()
![]()
![]()
این مخابراتم مارو اسکول کرده ها
جنگ سرعت شبانهاز سرور خارجی
پدر مخابراته قزوینو دراوردم تو این 3 ماهی که 1 مگ محدود گرفتم 500 گیگ دانلود کردم
اینم واسه 15 روز اخیر اونم تازه یکسره دانلود نکردم
![]()
Last edited by abolfazlwest72; 31-07-2013 at 02:09.
درسته ممد جون .... من الان خطم روی 3 مگ بسته شده ... یعنی حداکثر سرعت دانلود باید فکر کنم 360 370 باشه اما با 250 دانلود میکنم ... اما شاید بخاطر اینکه سرویسم 256 هست و شرکت با نرم افزار اکانتینگ محدود کرده ...
اما خوبیش اینکه همزمان با دانلود راحت میشه وبگردی هم کرد و مشکلی نیست .... اینم تک کانکشن
![]()
Last edited by arashsard; 31-07-2013 at 02:12.
این مخابرات شبها شیر فلکش بازه ها اونم تو بازه دانلودهای سنگین کاربرا مثل خودم که از 1 شب میذارن تا 12 صبح
Last edited by isbn; 31-07-2013 at 02:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)