فکر کنم مرکز رسالت میشه ...کنار الهیه ...چهار رقم اول شماره تلفنمون اینه8280سایت هر شرکتی رفتم خدمات به شهرک ما نمیدادن...
فکر کنم مرکز رسالت میشه ...کنار الهیه ...چهار رقم اول شماره تلفنمون اینه8280سایت هر شرکتی رفتم خدمات به شهرک ما نمیدادن...
سلام
دوباره من , با تفسیر وضعیت اینترنت مخابرات
فقط میمونه 188 که از صبح دارم ریستارت میکنم ولی نمیگیرتش کصافط
سایت دانشگاه هم با هیچکدوم از اینا باز نمیشه...از بس سرعتشون زیاده![]()
خب پارس آنلاین تو این مرکز فعاله،اما قبلش از تاپیک پارس آنلاین تحقیق کن ببین چطوره![]()
ای کاش پارس آنلاین تو مرکز ما فعال بود ولی نیست ...
وقتی شماره تلفونمونو توی سایت وارد میکنم اینو مینویسه:
کلا من خیلی بدشانسم...اون از موبایلم که800هزارتومن پولشو دادم که بعد از یه هفته تاچش از کار افتاد...
مشتری گرامی، از اينکه شرکت پارس آنلاين را به عنوان تامين کننده خدمات اينترنت پرسرعت انتخاب نموده ايد، از شما سپاسگزاريم و به حسن انتخاب شما تبريک می گوييم. متاسفاته درحال حاضر، مرکز مخابراتی شما تحت پوشش خدمات ADSL2+ پارس آنلاين نمی باشد. اين شرکت در تلاش است تا حوزهي مراکز مخابراتی تحت پوشش خود را گسترش دهد. چنانچه درنظر داريد در آينده نزديک با ارائه اين خدمات توسط شرکت پارس آنلاين در مرکز مخابراتی شما، به مجموعه بزرگ مشترکين پارس آنلاين بپيونديد ، نسبت به تکميل فرم ثبت نام اقدام فرموده تا کارشناسان فروش اين شرکت جهت پيگيری ارائه خدمات ADSL2+ در اسرع وقت با شما تماس برقرار نمايند. جهت رزرو ثبت نام کنید
اینم از این اینترنت که مودمشو دارم ولی خودشو نه....
tcnet بالا نمیاد!!!!!!!!
یه تست کنید!!!!
Last edited by Sponge-BoB; 03-02-2014 at 20:39.
مخابرات هم چه دزدی شده!!!!!!!!!!! میخوام از مخابرات برم،چه سرویسی برای دانلود شبانه خوبه،سرعت بالا و محدود!!!!
سعید جان باید حضوری بری نمایندگی مطمئن باش فعاله
های وب چطوره؟؟؟؟؟
باشه,چشم...فردا اگه هوا خوب بود حتما میرم نمایندگیش.
من نامحدودش رو داشتم خیلی خوب بود
محدود هم دوستم داشت خیلی سرعتش توپ بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)