این نشون میده cloud تو سیستم های امنیتی خیلی مهمه![]()
با نود زدم:{جلویه قرنطینه نوشته}{اسکن نیست realtime همه رو میگیره اگر اسکن بود میزاشتم}{راستی حیف زحمت برای این تایپیک{پست رو ویرایش کردم و دیگه نمیخوام برم با100 تا آنتی ویروس اسکن کنم و اینجا بزارم فکر میکنم برایه یعضی ها همین یک انتی ویروس کافی باشه که تست کنم با هاش}
![]()
Last edited by ali.reihani; 02-09-2013 at 23:41.
یه عکس از نتیجه اسکن آپلود کنید نه از محیط اصلی آنتی ویروس!
کسپرسکی :
![]()
COMODO
14
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایلی به اسم Demo باقی مونده مثل کسپر.
Emsisoft online armor برای همشون همین پیغام زیر رو داد به جز Demo.exe
احتمالاٌ تا چند ساعت آینده وارد دیتابیس Emsisoft Anti-Malware میشه
.............................
آنتی ویروس Baidu هم از امروز به ویروس توتال اضافه شده(البته بلاگ ویروس توتال چیزی نگفته)
Baidu از دیتابیس آویرا و کلود خودش استفاده میکنه
13 مورد پس از نیم ساعت از پست من به دیتابیس اضافه شدالبته همه از طریق دیتابیس Emsisoft اضافه شدن نه بیت دیفندر
فایل Demo.exe و Server2.exe باقی موندن
کارش خوب بود
Last edited by jolan57; 02-09-2013 at 20:52.
Norton 360
15 مورد شناسایی شد (بعد از اکستراکت و بدون اجرا)
![]()
دوستان سلام
میخواستم بدونم کسی درباره این الودگی اطلاعاتی داره میتونه منو راهنمایی کنه که چی هست چطور وارد سیستم من شده
و چطور باید جلوی نفوذش رو بگیرم قبلا هم یکبار با همین الودگی دچار شده بوده ام که Malwarebytes Anti-Malware تشخیص داد
و پاک کرد پست قبلیم رو هم که مربوط به همین الودگی هست که بار اول متوجه اش شدم انتهای این پست گذاشتماون بار هم
همین فایلها رو Malwarebytes Anti-Malware رو شناسایی کرد
ا سلام
اول عذر میخوام که این سوال رو اینجا مطرح میکنم نمیدونستم کجا باید این مطلب رو بپرسم
سیستم عامل من seven 64 bit هست از نرمافزار انتی ویروس نورتون + فایروال کومودو ورژن5
+ Malwarebytes Anti-Malware+ زولمان AntiLogger استفاده میکنم
امروز با یک ارور عجیب برخورد کردم وقتی در حال خوندن یک سایت بودم ناگهان تصاویر زیر ظاهر شد
من پیش خودم فکر کردم ممکن کامپیوتر من تبدیل به زامبی یا botnet شده باشه چطور میتونم
مطمئن شم
این مطلب رو هم باید ذکر کنم که من هیچ چیزی ارسال نکردم و هیچ نظری هم ندادم و فقط داشتم مطالب
سایت رو مطالعه میکردم.
ممنونم علی.
Last edited by ALI16437; 03-09-2013 at 19:31.
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز، شما باید مشکل خودتون رو در بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)