نمیخواد یه فصل خودتو الاف کنی تا پنجم شی. مستر لیگو با تیم رم شروع کن چون رم تو همون فصل اول تو لیگ اروپا هستش.![]()
نمیخواد یه فصل خودتو الاف کنی تا پنجم شی. مستر لیگو با تیم رم شروع کن چون رم تو همون فصل اول تو لیگ اروپا هستش.![]()
راستی
مشکل سیو نشدن ترکیب تیما حل نشد؟
نوشته شده توسط hadi_vazi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ورزشگاه چلسی چرا توی 2010 نیست؟
استمفوردبریج رو میگم توی ورزشگاه ها نیست یا اسمش تغییر کرده؟
با پچ خاصی میشه آورد؟
یه سوال دیگه این پچ های smpach و pesedit حجمشون خیلی بالاست جائی هست ورژن جدیدش تیکه تیکه باشه برای دانلود؟
این پچ کونامی که 1.1 و 1.2 داره هر دوباید دانلود بشه یا 1.2 خودش کامله؟
این سوال ما جا موند واسه جواب دادن؟
یه سوال دیگه هم دارم از وقتی از توی بازی خود بازی رو دانلود کردم دیگه فایل مستر لیگ تو یه سیستم دیگه که آپدیت نشده اجرا نمی شه چیکار باید بکنم؟
آیا اون فایل رو می شه جداگانه از اینجا بگیرم و اونجا کپیش کنم چون اونجا دسترسی به اینترنت ندارم.
دوبار این سوال رو کردم ولی کسی جوابی به ما نمیده.
ضربه ایستگاهی زدن خیلی سخت شده
کسی راهی بلده که ضربه ایستگاهی ها دقیق تر بشه؟
من هر کاری میکنم بازم شدت ضربه یا از نصف بیشتر میشه یا کمتر
چیکار کنم؟
من این کار رو میکنم ولی باز هم درست نمیشه
چه کنم
فوریه
چطوری باید فعال یا سوییچ کنیم
Last edited by CATALONIA; 09-12-2009 at 20:47.
راستش در اواسط فصل دوم این اتفاق افتاده و تقریباً در تمام بازی ها (دسته2 و سپس دسته1) فیکس بوده. عنوانهای "آقای گل" و "جزو یازده تای برتر" رو کسب کرده. اگه دستمزدش هم کم باشه خب از اول اینجوری بوده. خرید جدیدی هم نداشتم که بودجه باشگاه کم شده باشه یا مثلاً مهاجم جدیدی آورده باشم ناراحت شده باشه. امیدوارم که تیمو ترک نکنه، اگه هم رفت که آرزوی موفقیت براش می کنم!!!
کلاً فکر می کنم بصورت رندوم بعضی بازیکنا اینجوری میشن.
در Edit صفحه اصلی بازی خودم ترکیبی را برای تیمی Save کردم و هنوز هم همان ترکیب باقی مانده و دیگر نیاز به تغییر در هر دفعه بازی ندارم!
فکرمیکنم از آنجا امتحان کنید مشکل حل شود.
بای بای
این پچ ها خیلی حجیمه .کم حجم ارش رو سراغ ندارید؟؟؟؟ .مشکلی توی خود بازی ایجاد نمیکنه.نسخه ای که من گرفتم کرک نداشت ( یعنی کرک رو خودش نص و اجرا می کرد ) .برای من مشکلی ایجاد نمی کنه با این شرایط.
من که اصلآ با فیفا حال نمی کنم.
دوستان كسي بازي و رو ايكس باكس بازي ميكنه ؟
ميخواستم ببينم چجوري لوگوي تيمها رو اديت كنم ؟
آيا فايلي چيزي هست يا dvd تو بازار پيدا ميشه كه تيمها درست شده باشند ممنون اگه جواب بدين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)