افتضاح.... 4 امین روزه دریغ از یه اپسیلون بهبود... پینگ بالا و سرعت تک کانکشن پایین...
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
افتضاح.... 4 امین روزه دریغ از یه اپسیلون بهبود... پینگ بالا و سرعت تک کانکشن پایین...
سرعت ماتریکس تا دیشب خوب بودا .. همین که شارژ کردم و مودم رو ریتارت کردم پوکید !! پوکیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــد !!!
نه ازاین پوکیدنا .... افتضاح .. له له .. 25 روزی بود مودم خاموش روشن نکرده بودم ...
چی شده این طوری شده داغون شده ..له شده .. خاک بر سد شده ... بازی رو که نگو... اومدیم یه دس دوتا بزنیم نصف بازی همش توی ریستارت بودم .. هی قطع میشید میومدم بیرون از اول میرفت م تو ...
نفهمیدیم چی شد ...
میگم سرعت 128 نامحدود همیار سرعتش چقدره ؟
با توجه به این که نسبت به سایر شرکتا گرونتره سرعتش هم بیشتره ؟؟
کسی داشته ؟
سلام
دوستانی که سرویس 1 مگ محدود سراسری-6ماه/1سال از 20 نت دارن،سرعت متوسط دانلودشون چند KB هست؟؟و اینکه data rate دان استریم چند هست و مودم با چه سرعتی آپ میشه؟؟؟
کاکو از این چیزویی که گفتی من فقط سرعت دانلودشو فهمیدم که اونم 100-120 هست(نامحدود)
تا حالو محدودشو نداشتم
اقا مث که پارس انلاین سرعت ها رو بسته روی 8 مگ !!
شبا چه طوری میشه !؟! ؟
اینم جواب بدید لطفا...
میگم سرعت 128 نامحدود همیار سرعتش چقدره ؟
با توجه به این که نسبت به سایر شرکتا گرونتره سرعتش هم بیشتره ؟؟
کسی داشته ؟
جمیعا جمع کنیم بریم پارس انلاینو غبضه کنیم
سرعت شده روانی اینطور که بوش میاد
ولی فک نکنم خطوط تلفن این پودنک بکشه
دوستان اسیاتکی برای شما هم امروز سرعت داغون بود؟
TAPATALK
سلام دوستان عزیز خسته نباشید .
خواستم یک راهنمایی کنید ببینید من از اینترنت مخابرات 2020 استفاده میکنم . قبلش به صورت ( حجمی ) گرفته بودم اما دیروز برای اینکه این حجمی شبانه رایگان نداشت . اومدم و اینترنت 1 مگابایت با حجم 4 گیگ گرفتم و تماس گرفتم گفتن اگه بخواهید رایگان شبانه از ساعت 1 تا 7 صبح داشته باشید باید یا 6 ماه و یا یک ساله انتخاب کنم و منم طرح 6 ماهه رو فعال کردم .
دیروز ساعت 11 صبح فعال کردم و امروز صبح ساعت 1:30 یک فیلم گذاشتم دانلود بشه حجمش 790 مگ بود .
دانلود شد . و در قسمت ریز کارکرد حساب adsl این مقدار حجم یعنی ( 790 ) مگ دانلود شده صبح حساب شده .
حالا سوالم اینه آیا این مقدار که اضافه شده پول میاد برام ؟ یا اینکه نه این فقط همینطوری برای اینکه بدونم چقدر استفاده کردم هستش و رایگان هست ؟
از کجا میکتم مطمئن بشم رایگان هستش.
( در ضمن ساعت 1:10 دقیقه ) یک بار مودم را خاموش و روشن کردم .
ممنون میشم کمک کنید.
اینم عکس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی الان چند روزه اینو گفتم ولی حتی یک نفر هم جواب نداده. خواهشا یکی کمک کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)