ممنون از راهنماییت
USB منتفی شد
Wag120n از نظر نصب و استفاده راحت هستش ؟
با چه گارانتی بگیرم ؟ آخرین قیمتش چنده؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم![]()
ممنون از راهنماییت
USB منتفی شد
Wag120n از نظر نصب و استفاده راحت هستش ؟
با چه گارانتی بگیرم ؟ آخرین قیمتش چنده؟
ببخشید زیاد سوال پرسیدم![]()
سلام.ابن 2 تا عکس
عکس اول :عکس دوم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولی رو که وقتی Open network & Sharing Center رو میزنم میاد.دومی هم با کلیک روی لینک Local Area Connection 2 توی صفحه ی اول میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون تصویر سمت زاست تو عکس دومی هم که Properties هستش. که صفحه ی خیلی کندی هم هست وقی میخوام بیارمش یا ببندمش یا اصلا با موس حرکتش بدم تیک تیک داره.تاخیر داره.( علت این چیه ؟ )
دوست عزیز ما اینجا جمع شدیم سوال های هم رو جواب بدیم
نصبش خیلی راحته
گارانتی ساخت سیستم / دوستمون sei_pm میگن 68 خریدین البته بلند نگین عصبانی میشن ازشون قیمت بگیرین بهتون تلفن میدن که قیمت بگیرینمن خودم یک ماه پیش خریدم 72 از پایتخت اگه مودم بهتر میخوای مدل wag160n هم هست باید حدود 100 باشه حالا بازم بسته به نیاز شما و قیمتیه که میخواین بدین ولی همین wag 120 n خیلی خوبه
میتونی برای گرفتن اطلاعات به این سایت بری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه مودم تو رنج 30 تا 35 بم معرفی میکنید ؟ ممنون میشم جواب بدین
الان این منم
این هم شمایی
آقا من کی گفتم عصبانی میشم آخه شما کل بازار رو لیست کردی هی قیمت میگیری.
من کی گفتم wag120 خردیم گفتم Tplink 8811 رفتم گرفتم 20 تومن Wag120 رو قیمت کردم گفت 68 تومن بعدش گفتم خودم پارسال Wag160 گرفتم 150 اون رو هم قیمت گرفتم شده بود 120. امری داری
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:53 PM ----------
15 بگذاری روش میشه وایرلس گرفتم در غیر اینصورت 8811 tplink بگیر 20 تومن.
اگر می تونستی با کابل لن وصل بشی خیلی بهتر بود.
تو عکس روی ipv4 کلیک کن و تنظیمات زیر رو انجام بده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد تو مرورگر بزن 192.168.1.1 ببین یوزر پس می خواد.
آقا من کوچیکتم به خدا ما شاگرد شماییم میبینی که ما تازه داریم خودمونی میشیم
دوستان اخرسر کامل راهنمایی نکردین که چی بگیرم برای اینکه بشه در حالت خاموشی کامپیوتر مودم و یا اون روتر دانلود کنه الان ارزون ترین مدل چی باید بگیرم؟
خواهش میکنم این a6l3i استادهمیاد یک تشکر میزنه میره. نمیگه قبلا با هم برو بیایی داشتیم.
تو برندهای دیگه نمیدونم ، ولی تو ایسوس به این آپشن میگن "Downlosd Master" یا " Download Machine" که تو مودم های DSL نیست و باید یه Router بخرید (جدا از مودم) مثل Wl-500g و Wl-700gg یا WL-700Nn از محصولات ایسوس که قیمتش باید بین 80 تا 110 باشه. البته من 4 ماهه ایران نیستم. بهتره ار دالای کامپیوتر تو پایتخت یه سوال کنی.
شما عزیزی، ما استادیم یا شما که تو کمتر از یه سال 1933 پست دادی ؟ چوب کاری نفرمائید، الآن استکبار فکر میکنه چه مخیم ، میان میدزدنم . . .
![]()
Last edited by a6l3i; 18-08-2010 at 18:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)